7 οικονομικά μπαράκια στην Θεσσαλονίκη

Φθηνά ποτά και κοκτέιλ, happy hours και ωραίες μουσικές σε επτά στέκια της Θεσσαλονίκης για να τσουγκρίσετε τα ποτήρια σας οικονομικά.
7 οικονομικά μπαράκια στην Θεσσαλονίκη
Όμορφα μπαράκια με φθηνά ποτά στη Βαλαωρίτου. Πολύχρωμα στέκια με οικονομικά κοκτέιλ στο κέντρο. Happy hours στην Ολύμπου και την παραλία. Ψαγμένες μπάρες με ωραίες μουσικές σε πεζοδρόμους. Η Θεσσαλονίκη τσουγκρίζει ποτήρια γεμάτα αλκοόλ και το κάνει οικονομικά, σε επτά διευθύνσεις όπου τα πίνουμε, χωρίς να ξοδεύουμε πολλά. 

Candybar 
Αγίας Θεοδώρας 4, τηλ: 2315504082

Το αγαπήσαμε για τα υπέροχα ροφήματά του και τα γλυκίσματα που σερβίρει, αλλά το πολύχρωμο και cozy Candybar, στον όμορφο πεζόδρομο της Αγίας Θεοδώρας, σερβίρει και ωραιότατα κοκτέιλ, ικανά να μας κάνουν να καθίσουμε στα τραπεζάκια του στο πλακόστρωτο όλο το βράδυ και να δοκιμάσουμε όλες τις προτάσεις της cocktail list, η οποία κυμαίνεται στα 5€. Δοκιμάστε το Pornstar με βότκα βανίλια, σαμπάνια, passoa, passion fruit και lime, το Villager’s με τζιν, αγγούρι, lime και ζάχαρη ή το 69 με ρούμι, triple sec, φράουλα, ροδάκινο, ανγκοστούρα πορτοκάλι και lime. 

Belleville Stin Patron 
Φιλίππου 80-82

Μια ανάσα από τη Ροτόντα στην καρδιά της πόλης, μια παρέα φίλων αποφάσισε να ανοίξει αυτό το συνεργατικό στέκι, που σερβίρει στον φιλόξενο χώρο του φθηνό καφεδάκι (ως 2,50€) από το πρωί και εξίσου οικονομικά ποτά ως αργά το βράδυ (5€ το ποτό και από 2€ η μπύρα). Στα συν, η παρεΐστικη ατμόσφαιρα, τα τραπεζάκια στο πεζοδρόμιο, για όσο το επιτρέπει ο καιρός, και η μεγάλη βιβλιοθήκη στον εσωτερικό χώρο για όποιον θέλει να δανειστεί κάτι για να διαβάσει. 

Φρειδερίκο Αγάπη μου 
Ολύμπου 87, τηλ: 2310238532

Σε μια όμορφη, μποέμ γωνιά της Ολύμπου, το πληθωρικό, γεμάτο vintage διακοσμητικά στοιχεία, χαλαρές μουσικές και ζεστή ατμόσφαιρα στέκι των ιδιοκτητών της Pastaflora Darling, σερβίρει κάθε βράδυ… Κοκτέιλ 5-0: Από τις 22.00 και μετά, καθημερινά, όλα τα κοκτέιλ στοιχίζουν 5€, τα απλά ποτά 4,50€ και η μπύρα 3,50€. 

El Paso 
Αγίου Δημητρίου 140, τηλ: 6946121795
Η πιο απολαυστικά ρετρό γωνιά της πόλης βρίσκεται στο 140 της Αγίου Δημητρίου, εκεί όπου κατεβαίνοντας τα σκαλοπάτια, θα βρεθείτε σε ένα old school στέκι με μπιλιάρδα, βελάκια, πινγκ πονγκ και άλλα παιχνίδια, τα οποία θα απολαύσετε ακούγοντας παλιά καλή μουσική και φθηνό αλκοόλ – το απλό ποτό στοιχίζει 4€ και οι μπύρες ξεκινούν από τα 2€. 

Allos Mondo 
Στρατηγού Καλλάρη 6, τηλ: 2310224109
Καλλιτεχνίζον, μικρό αλλά κομψό, και σε καίρια θέση ανάμεσα στις πιάτσες του κέντρου και στην παραλιακή περαντζάδα, το Allos Mondo γίνεται στέκι και τα βράδια, τότε δηλαδή που σερβίρει ποτά σταθερά στα 5€. Σημειώστε ότι το καλοκαίρι η μπάρα ετοιμάζει ωραιότατα δροσιστικά κοκτέιλ και σπιτικές λεμονάδες, ενώ όταν πιάσουν τα κρύα, σερβίρει φοβερό ζεστό κρασί. Οι μουσικές κινούνται σε jazz, swing και rock’n’roll ήχους. 

Cocktail bar 
Πολυτεχνείου 17Α (Στοά), τηλ: 2310524242

Δροσερό και πολύβουο, το Cocktail bar στα πέριξ της Βαλαωρίτου γίνεται meeting point… στα όρθια, και ενδείκνυται για όσους αγαπούν τα κοκτέιλ, μιας και εδώ τυγχάνουν ιδιαίτερης περιποίησης: Η μπάρα αναλαμβάνει να ετοιμάσει κοκτέιλ ειδικά προσαρμοσμένα στο γούστο του καθενός, ενώ οι τιμές κυμαίνονται στα 7€ όλες τις ημέρες της εβδομάδας. 

Σπίρτο 
Ζεύξιδος και Παύλου Μελά 33, τηλ: 2310222207

Μικρό, «ανήσυχο» και στην κατάλληλη θέση για να «παρατηρείτε» όλη την περαντζάδα του πεζόδρομου, το Σπίρτο της Ζεύξιδος σερβίρει… μαζί με τις ωραίες freestyle, ηλεκτρονικές και εναλλακτικές μουσικές του, φθηνά ποτά (5€) και κοκτέιλ (επίσης 5€ μετά τα μεσάνυχτα), ενώ αν το επισκεφθείτε νωρίς για καφέ, έχετε υπ’ όψιν πως ως τις 12 το μεσημέρι στοιχίζουν έως 2€.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v