Beach Bars: Επτά διευθύνσεις για βουτιές και ποτάκι

Χαλαρό κλίμα, chill out μουσικές, παγωμένα cocktails, χορός, βουτιές. Επτά beach bars στην Αττική «φωνάζουν» καλοκαίρι.
Beach Bars: Επτά διευθύνσεις για βουτιές και ποτάκι
του Νικόλα Γεωργιακώδη

Σενάριο 1: Μια παγωμένη μπύρα, reggae στα ηχεία, ξάπλα στον ήλιο ή κάτω από μια ψάθινη ομπρέλα. Η απόλυτη χαλάρωση. Σενάριο 2: Ένα τζιν τόνικ στο χέρι, ανεβαστικά beats, χορός, βουτιά, επανάληψη των προαναφερθέντων. Η απόλυτη διασκέδαση.
Σε όποιο σενάριο και αν σας βρίσκουμε… συνένοχους, οι «τόποι του εγκλήματος» για να το διαπράξετε εντός Αττικής αποκαλούνται beach bars και έχουν ήδη ανοίξει τις πύλες τους για ένα μεγάλο και – ευελπιστούμε – χαρούμενο καλοκαίρι. 

Yabanaki Beach

Ο καλοκαιρινός πολυχώρος του Varkiza Resort εμπλουτίζεται και φέτος με παροχές που ικανοποιούν κάθε γούστο (φαγητό, ποτό, παιχνίδι και φυσικά βουτιές) και περιλαμβάνει πλέον πλην των beach bars «Moana» και «Sundara», του café restaurant «V» και του all day μεζεδοπωλείου «Isalos», ένα φρέσκο cocktail bar σε συνεργασία με το Holy Spirit , μια νέα τρατορία την «Vincenzo» και ένα ψητοπωλείο. Όλα αυτά σε μια έκταση εκατό περίπου στρεμμάτων, η οποία τα Σαββατοκύριακα σφύζει από νεαρόκοσμο και αποτελεί μιας πρώτης τάξης ευκαιρία για νέες γνωριμίες. H είσοδος τις καθημερινές είναι δωρεάν και τα Σαββατοκύριακα 10€ με ξαπλώστρες και ομπρέλα. 

Nalu Café
Λεωφ. Ποσειδώνος, Καλαμάκι

Aπλώνει τα άνετα τραπεζάκια του ακριβώς δίπλα στη θάλασσα, όπου μπορούμε να απολαύσουμε τον καφέ μας στη λιακάδα κάθε μεσημέρι συνοδεία βουτιών, να δούμε το ηλιοβασίλεμα με ένα ποτήρι κρασί το σούρουπο και να δοκιμάσουμε τα καλοφτιαγμένα κοκτέιλ της μπάρας το βράδυ, με αγαπημένες μουσικές και φυσικά τον ήχο των κυμάτων για soundtrack. Η είσοδος κοστίζει 9€ τις καθημερινές και 12€ τα Σαββατοκύριακα – με ξαπλώστρες. 

Limanakia Beach Bar 

Μπορεί να μην είναι οργανωμένο όπως τα υπόλοιπα, αλλά δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από αυτά. Βρίσκεται στα βραχώδη Λιμανάκια της Παραλιακής και αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια, σταθερή αξία για την καλοκαιρινή διασκέδαση της πόλης. Lounge μουσικές επιλογές για να μπείτε, αν δεν είστε ήδη, στο χαλαρό κλίμα, θαμώνες όλων των ηλικιών, ξύλινα μπαλκονάκια που χρησιμοποιούνται ως αυτοσχέδιοι βατήρες για βουτιές στα καταγάλανα νερά, καφές και ποτό σε πλαστικά ποτηράκια. 

Mojito Bay

Εκεί που καταλήγει ο κλειστός κολπίσκος της Λομπάρδας, απλώνει τις αναπαυτικές ξαπλώστρες του το Mojito Bay, που διοργανώνει και πολύ δυνατά beach parties τα βράδια της Παρασκευής και του Σαββάτου, και τις Κυριακές από το μεσημέρι –οπότε το concept είναι latin. Δροσερά κοκτέιλ, ελαφριά σνακ και φρουτοσαλάτες σερβίρονται στις ξαπλώστρες, ενώ αν πεινάτε περισσότερο θα πιάσετε τραπεζάκι στο ομώνυμο εστιατόριο. Οι ξαπλώστρες κοστίζουν 5€, ενώ αν θέλετε να επισκεφτείτε τον χώρο το βράδυ, η είσοδος διαμορφώνεται ανάλογα με το εκάστοτε event/DJ που παίζει εκείνη την ημέρα. Δείτε τα προσεχή events εδώ

Ινδιάνος

Αλλάζουμε κατεύθυνση και πάμε προς Νέα Μάκρη μεριά, όπου ο Ινδιάνος στηρίζει εδώ και χρόνια το μότο «Home is where the Beach is», το οποίο αναγράφεται στην ταμπέλα του μαγαζιού. Χύμα και χαλαρό, το μπαράκι στην παραλία Ζούμπερι είναι ανοικτό από το πρωί μέχρι το βράδυ σερβίροντας καφεδάκι, ωραία cocktails, αλλά και νοστιμότατα burgers συνοδεία chill-αριστών ήχων. Συχνά και εδώ τα parties, τα οποία προσανατολίζονται κατά κύριο λόγο στην reggae μουσική, με προσκεκλημένους Έλληνες και ξένους Djs. 

Blue Beach Bar

Φοινικένιες ομπρέλες, δωρεάν ξαπλώστρες και είσοδος (αρκεί να παραγγείλετε κάτι από το μπαρ), γηπεδάκια για beach volley και ρακέτα, ωραίες λάτιν και jazz μουσικές. Τι άλλο να ζητήσει κανείς από ένα beach bar; Το «Μπλε» στην Γαλάζια Ακτή της Σαρωνίδας προσφέρει όλα όσα θα θέλαμε για ένα απογευματινό (ή βραδινό) μπανάκι συνοδεία cocktail και κεφάτου κόσμου.

il Canto

Eίναι το πρώτο beach bar που εμφανίστηκε στην όμορφη παραλία του Χάρακα για να φιλοξενήσει όσους βαρέθηκαν την απλή συνταγή «πετσέτα και βουτιά». Δυνατές μουσικές, πάρτι σχεδόν κάθε μεσημέρι (από τις 13.00) και κάθε βράδυ (από τις 22.00), γνωστοί DJs, ελληνικές βραδιές και θεματικά πάρτι κάθε Τετάρτη και Κυριακή είναι τα συστατικά της διασκέδασης στο Il Canto. Οι ξαπλώστρες κοστίζουν 2€, ενώ για τα events μείνετε ενήμεροι από εδώ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v