7 δυνατά πάρτι για το σαββατόβραδο

Αν τα πόδια σας… «τρώνε» για χορό αυτό το Σάββατο, σας έχουμε επτά δυνατά πάρτι σε αθηναϊκά μπαράκια και clubs που θα σας κρατήσουν στα dancefloors ως το πρωί.
7 δυνατά πάρτι για το σαββατόβραδο
Θέλετε trash party ή electronica καταστάσεις; Προτιμάτε DJ sets σε ολοκαίνουρια νυχτερινά venues της Αθήνας ή μήπως κλασικές κι αγαπημένες ροκ σκηνές της πόλης; Θέλετε live gigs ή indie αφιερώματα; Απ’ όλα έχει η αθηναϊκή σκηνή αυτό το σαββατόβραδο. Δείτε παρακάτω επτά από τα πιο ενδιαφέροντα πάρτι που μας προκαλούν για χορό απόψε στην Αθήνα.

*Trash party στο Dunkel 
Αυτό το Σάββατο, το Dunkel bar της Πανόρμου φιλοξενεί το καθιερωμένο Chapeau Noir Trash Party, με τους John Ajohn και George Common στα πλατώ, να παίζουν ήχους από παλιές καλές εποχές που όλοι αγαπάμε.
Info: Dunkel, Πανόρμου 117, κτίριο 46, μπύρα από 4€, ποτό 6€, κοκτέιλ από 7€, ώρα έναρξης 22.00

*Ο Nick Warren στο NID 
Το Blend υποδέχεται στο NID ένα όνομα-θρύλο στην ιστορία της ηλεκτρονικής σκηνής. Ο Nick Warren, ένας από τους πιο ξεχωριστούς καλλιτέχνες του είδους εδώ και μια εικοσαετία, επιστρέφει στην Ελλάδα για να συναντήσει ένα από τα πιο φανατικά κοινά του παγκοσμίως. Μαζί του, ο σημαντικός Έλληνας παραγωγός και dj, G. Pal.
Info: NID, Πατρ. Ιωακείμ 37, Κολωνάκι, είσοδος με ποτό 20€, ώρα έναρξης 23.00

*Miss Linewood στο 48 Urban Garden 
Σε ένα από τα πιο talk of the town στέκια της Αθήνας, τον όμορφο χώρο και τον κήπο του 48 Urban Garden στους Αμπελοκήπους, θα απολαύσετε την Miss Linenwood σε σόλο performance αυτό το Σάββατο πίσω απο τα decks με μοναδικές μουσικές και χορευτικά.
Info: Αρματωλών και Κλεφτών 48, Αμπελόκηποι, ελεύθερη είσοδος

*Fakinos and guests στο Second Skin
Το Σάββατο 10 Ιανουαρίου ο Γιώργος Φακίνος υποδέχεται τον Fanis S, που επιστρέφει στα decks του Main Floor. Mαζί με τον Γιώργο θα παίξουν απίστευτες μουσικές, που υπόσχονται να μας κρατήσουν στο dancefloor όλο το βράδυ, με μουσικές full Industrial, EBM, Dubstep, Goth, και όπως κάθε Σάββατο, τον Dr D στο Red Room με Metal, Stoner και Alternative Rock επιλογές.
Info: Second Skin, Δαμοκλέους 8, Γκάζι, Είσοδος 5 ευρώ με μπύρα, κρασί ή Monster, 2ο ποτό: 5 ευρώ, 2η μπύρα, κρασί ή Monster: 3 ευρώ.

*Death Disco Society στο Death Disco
To Σάββατο 10 Ιανουαρίου στις 00:00 και αμέσως μετά τη συναυλία των Envy Never Dies ξεκινάει άλλο ένα Death Disco society party με τους Λεωνίδα Σκιαδά και Jeremy να διαλέγουν τα καλύτερα Dark Wave, 80's, EBM, Post Punk, Gothic, Industrial, Indie τραγούδια από τα 80's μέχρι και σήμερα και να κρατούν το dancefloor συνεχώς γεμάτο.
Info: Death Disco, Ωγύγου 16, Ψυρρή, οι πόρτες ανοίγουν στις 00:00 και η είσοδος είναι 5€ (με μπύρα/κρασί)

*Meltdown στο 6 D.O.G.S. 
Διανύοντας τον τέταρτο χρόνο ζωής τους με πολλά events και διεθνείς καλεσμένους, τα Meltdown parties επιστρέφουν στο χώρο του six d.o.g.s για μια ακόμη δυνατή βραδιά. Αυτή τη φορά, μαζί με τους συνήθεις ύποπτους Manu και Roman, στα decks θα βρίσκεται ο νέος κι ανερχόμενος Saradis.
Info: Gig Space του six d.o.g.s., Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, ώρα 23.55, είσοδος ελεύθερη

*Bad Spencer στο Kitty Kat
Στον νέο cult πολυχώρο διασκέδασης στο Σύνταγμα, ο resident DJ των «Yes It Does! Sure It Does!» parties μαζί με τους Norwegian Black Metal Disco αναλαμβάνουν τα decks με χορευτικές επιλογές για το βράδι του Σαββάτου. Νωρίτερα, λίγο μετά τις 11 μ.μ., εμφανίζονται ζωντανά οι Mechanimal.
Info: Kitty Kat, Σταδίου 7, εντός στοάς, έναρξη στις 0.00, είσοδος 5€
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v