5 δυνατά πάρτι στα αθηναϊκά μπαρ για το σαββατόβραδο

Swing χοροί, industrial sets, βρετανική disco, indie party με πάμφθηνα κοκτέιλ. Εντοπίζουμε τα καλύτερα πάρτι της Αθήνας και ετοιμαζόμαστε για το ξενύχτι του σαββατόβραδου.
5 δυνατά πάρτι στα αθηναϊκά μπαρ για το σαββατόβραδο
Swing και rock’n’roll για χορό στο Θησείο. Ψαγμένα χορευτικά DJ sets για industrial διασκέδαση στο Περιστέρι. Βερολινέζικη ατμόσφαιρα με μπόλικη μπύρα στην πιάτσα της Πανόρμου. Ως και βαριά μέταλ έχει το πρόγραμμα του Σαββάτου, σε πέντε από τα πιο δυνατά πάρτι που εντοπίσαμε στην αθηναϊκή σκηνή για μουσική και αλκοόλ μέχρι το πρωί. 

1 χρόνος ΠΙΚΑΠ 
Το νέο-καφενείο που έγινε το νέο μας αγαπημένο στέκι στο Θησείο, μας προσκαλεί να γιορτάσουμε μαζί του τον έναν χρόνο λειτουργίας του, χορεύοντας στα μωσαϊκά του κάτω από τις ασπρόμαυρες φωτογραφίες. Το πάρτι ξεκινά στις 22.00 και περιλαμβάνει δυνατές μουσικές από τον DJ Squeezy, που θα κινηθούν σε funk, swing και rock’n’roll μονοπάτια. Η είσοδος είναι ελεύθερη.
ΠΙΚΑΠ Δημοφώντος 10, τηλ.: 211 2145079 

Chapeau Noir Party στο Dunkel 
Αυτό το Σάββατο, στον όμορφο χώρο του Dunkel, που φέρνει ολίγον από Βερολίνο στην πιάτσα της Πανόρμου και μας χορταίνει μπύρα αλλά και καλοφτιαγμένα κοκτέιλ, οι John Ajohn και George Common θα επιλέγουν τις μουσικές σε ένα event της ομάδας Chapeau Noir Party. Το σύνθημα είναι «Μπι δέαρ - Μπι κρέιζι - Μπι χάπυ». Η είσοδος είναι ελεύθερη και τα ποτά στοιχίζουν 6€, η μπύρα 4€ και τα κοκτέιλ 7€.
Dunkel Bar - Cocktails & More, Πανόρμου 117 (Κτίριο 46) 

Dark Sun Industrial Saturday 
Τα εναλλακτικά, industrial είδη της dance σκηνής παρελαύνουν στο Dark Sun, που αυτό το Σάββατο παρουσιάζει ένα πλήρες… οκτάωρο (από τις 23.45 ως τις 7 το πρωί) γεμάτο glick, IDM, technoid industrial, EBM, electronic, rhythm noise και dark electro. Οι φίλοι της χορευτικής μουσικής σπεύσατε – η είσοδος στοιχίζει 5€ και περιλαμβάνει μπύρα ή κρασί.
Dark Sun, Θηβών 42, Περιστέρι 

Τριπλό πάρτι στο Six D.O.G.S. 
Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά τρία events, για να έχετε να επιλέξετε (ή να τριγυρνάτε στους φιλόξενους χώρους του 6 D.O.G.S. όλο το βράδυ) οργανώνει το στέκι της Αβραμιώτου. Στο gig space, στις 21.00 ξεκινά ένα live με σκληρό ήχο, από τους Nibiru, τους Kalpa και τους Noir, σχημάτων που κινούνται στα όρια του sludge και post metal (είσοδος ελεύθερη). http://sixdogs.gr/event/1783 Στο μπαρ, από τις 22.00 τα decks αναλαμβάνει ο Petros Floorfiller http://sixdogs.gr/event/1796 με δωρεάν είσοδο. Στο Gig Space, έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα ένας από τους πιο ενδιαφέροντες DJ και παραγωγούς της Μεγάλης Βρετανίας, Felix Dickinson, που μαζί με τον Roi Talmor θα γεμίσουν τον χώρο με disco house ήχους από τα Μεσάνυχτα (είσοδος 5€). http://sixdogs.gr/event/1798
Six D.O.G.S., Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, τηλ: 2103210510 

2 Girls 1 Sub στο Σπιρτόκουτο 
Το μικρό αλλά θαυματουργό στέκι των Κάτω Πετραλώνων που αγαπά την ‘90s αισθητική, τις εναλλακτικές μουσικές και τις χαμηλές τιμές στα ποτά, επανέρχεται με ένα ακόμη 2 Girls 1 Sub πάρτι, με τα «δύο κορίτσια» του να αναλαμβάνουν τα decks, για ένα set που χαρακτηρίζουν «ίντι/αλτερνατίβα/σινθ/γκραντζ/τέλεικορό». Η είσοδος είναι ελεύθερη και οι τιμές δελεαστικότατες: 3€ η μπύρα, 5€ το ποτό και 6€ το κοκτέιλ.
Σπιρτόκουτο, Κειριάδων 15, τηλ: 2103462689

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v