Dance clubs και parties: Χορεύει ακόμα η Αθήνα;

Φτιάχνουμε τον χάρτη των dance clubs και των πιο δυνατών χορευτικών πάρτι της πόλης, για να ξέρετε πού, πότε και με ποιους θα χορέψετε φέτος.
Dance clubs και parties: Χορεύει ακόμα η Αθήνα;
Μετά από μερικές αμήχανες σαιζόν, η dance σκηνή της Αθήνας φαίνεται να ανακάμπτει, επανεφευρίσκοντας τον εαυτό της και μαζί με αυτόν την καλή της διάθεση. Σε μικρότερους χώρους (με λίγες και καλές εξαιρέσεις), και λιγότερες μέρες της εβδομάδας τώρα πια, τα dance parties της πόλης καλά κρατούν. Για να δούμε, λοιπόν, πού θα χορέψουμε φέτος. 

Ακρωτήρι Dream City (Τσόχα 43, Αμπελόκηποι, τηλ.: 210 6444308): Δύο από τους βασικότερους «παίκτες» του αθηναϊκού nightlife, το Dream City και το Ακρωτήρι, ενώνουν φέτος τις δυνάμεις τους και συναντιούνται στον ανανεωμένο εντυπωσιακό χώρο του Baraonda. Το Ακρωτήρι DreamCity θα λειτουργεί ως club restaurant όλες τις ημέρες της εβδομάδας (αυτό και αν είναι έκπληξη) με τα parties που αγαπήσαμε τις προηγούμενες χρονιές στα δύο club, αλλά και με μοναδικά live shows που θα ανακοινωθούν σύντομα. 

Spell Club (Ιερά Οδός 30-32, Γκάζι, τηλ.: 210 3477330): Στον γιγάντιο χώρο που στέγαζε μέχρι πέρυσι το Dream City, φέτος συναντάμε το Spell Club –με νέο ντεκόρ, φρέσκια διάθεση και πολλά σχέδια για extra large parties και μεγάλα ονόματα. Πράγμα που δεν αποτελεί έκπληξη, αν σκεφτεί κανείς ότι μιλάμε για το μεγαλύτερο club της πόλης (με χωρητικότητα 1.500 ατόμων).

Pixi (Ευμολπιδών 11, Γκάζι, τηλ.: 210 3423751): Το industrial dance club του Γκαζιού ετοιμάζεται για μια σαιζόν γεμάτη σπουδαίες μετακλήσεις και μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας dance σκηνής να αναλαμβάνουν τα decks του. Για να πάρετε μια πρώτη γεύση: Στις 24/10 ο Elijah Simmons και ο Mark_K, στις 27/10 ο Sharam των Deep Dish, και στις 7/11 ο Jamie Jones για πρώτη φορά στην Αθήνα με τους Richy Ahmed και Russ Yallop.

Dybbuk (Λουκιανού 6, Κολωνάκι, τηλ: 694 240 0897): Στον χώρο του θρυλικού Rock’n’Roll του Κολωνακίου επιστρέφει για δεύτερη σαιζόν το Dybbuk, και υπόσχεται δυνατά χορευτικά πάρτι με έλληνες και ξένους guest DJs. Το εντυπωσιακό σκηνικό έχει επιμεληθεί ο Αντώνης Καλογρίδης, και τα πάρτι ξεκινούν αυστηρά και μόνο μεταμεσονύχτια. 

Section X (Λεωφόρος Κηφισού 38, Κολωνός, δίπλα από τα Κτελ, τηλ.: 6947268743): Ένα ολοκαίνουριο καθαρόαιμο dance club, μας ετοιμάζει μια γεμάτη dance σαιζόν. Μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής όπως οι Mark Knight, Pete Tong, Claptone, Felix da Housecat, Roger Sanchez, αλλά και νέα εγχώρια project με καταξιωμένους έλληνες μουσικούς, dj’s & παραγωγούς (V – Sag, Mikele, Romylos, Antoni Bios, Viton και πολλοί ακόμα) συνθέτουν το πολλά υποσχόμενο πρόγραμμά του.

Νid (Πατριάρχου Ιωακείμ 37, Κολωνάκι, τηλ.: 210 7221558 και 6907073510): Ολόφρεσκια άφιξη στο υπόγειο του ιστορικού Dragoste, το Nid άνοιξε τις πόρτες του πριν από πέντε μόλις μέρες, με ένα μεγάλο πάρτι με τους Jojo, Manolaco, JC, Duke, Jonn και Arche να αναλαμβάνουν τα decks. Πολλή και καλή tech house και τα αντίστοιχα parties αναμένονται για τον φετινό χειμώνα.

Η.Κ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v