Οι Imam Baildi ξεσηκώνουν το Bolivar

Την Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου, σε ένα ακόμα full moon party στο Bolivar, οι προσκεκλημένοι Imam Baildi υπόσχονται μπόλικο χορό υπό το φως του φεγγαριού.
Οι Imam Baildi ξεσηκώνουν το Bolivar
Την Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου με την τελευταία, αρκετά μεγάλη καλοκαιρινή πανσέληνο, οι Imam Baildi εγκαινιάζουν στο Bolivar beach bar τη νέα φθινοπωρινή τους περιοδεία με τον ολόφρεσκο δίσκο “IMAM BAILDI - III”.

Μετά από τις περιοδείες τους στην Ευρώπη και τις Η.Π.Α, και με τελευταία στάση το Montreal Jazz Festival (το μεγαλύτερο διεθνές Φεστιβάλ του Καναδά), οι Imam Baildi ξεκίνησαν την καλοκαιρινή τους περιοδεία με μία πανηγυρική συναυλία σε ένα κατάμεστο Θέατρο Βράχων, παρέα με αγαπημένους φίλους. Μέσα σε λίγες κιόλας μέρες κυκλοφορίας, ο “IMAM BAILDI - III”, αγκαλιάστηκε ζεστά από κοινό και κριτικούς, καθώς από τα δώδεκα κομμάτια του, τα τέσσερα singles που κυκλοφορήσαν ως προάγγελος του ολοκληρωμένου δίσκου, αγαπήθηκαν όσο λίγα τη φετινή χρονιά.

Η ιδιαίτερη αισθητική του “Αργοσβήνεις Μόνη”, η αισθαντική μπαλάντα “Σημείωμα” -το πρώτο αυτούσιο σε μουσική και στίχους κομμάτι των “Imam Baildi”- αλλά και τα αγαπημένα “Μουρμούρα” και “Χωριό μου χωριουδάκι μου”, τα οποία έντυσαν τις επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα” και “Κάτω παρτάλι”, επιβεβαίωσαν πως ο δίσκος “IMAM BAILDI - III”, θα λάβει ιδιαίτερη θέση στις καρδιές των ακροατών του, όπως έγινε και με τους δύο προηγούμενους.



Η προπώληση είναι 6 ευρώ ηλεκτρονικά από το viva.gr ή τα φυσικά καταστήματα Public, Ianos, Παπασωτηρίου, Seven Spot. Στο ταμείο, το βράδυ της συναυλίας, η τιμή θα είναι 8 ευρώ.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00.

Τοποθεσία: Ακτή του Ήλιου, Άλιμος / Μετακίνηση: Τραμ στάση Καλαμάκι - Λεωφορεία παραλιακής 2η Καλαμακίου. Πληροφορίες: 697 0367 684 / Facebook: Bolivar Beach Bar / www.bolivarbeachbar.com  


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v