Hip-Hop Festival στο Αμαλίειο του δήμου Αμαρουσίου

Τέσσερα από τα σημαντικότερα σχήματα της ελληνικής hip-hop σκηνής θα βρεθούν στο Αμαλίειο θέατρο για μια Κυριακή γεμάτη ρίμες στο Φεστιβάλ Αμαρουσίου.
Hip-Hop Festival στο Αμαλίειο του δήμου Αμαρουσίου
Μια βραδιά γεμάτη hip-hop ρίμες μας επιφυλάσσει το Φεστιβάλ του δήμου Αμαρουσίου. Την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014, στο Αμαλίειο Ανοικτό Θέατρο Αμαρουσίου, θα βρεθούν για πρώτη φορά ζωντανά στo ίδιo stage, τέσσερα από τα πιο σημαντικά σχήματα της ελληνικής Hip Hop σκηνής, οι Αρτέμης+Ρυθμοί Μεγάλοι, Razastarr+DJ Everlast, Ταφ Λάθος+DJ Micro και Wrongface.

Αρτέμης + Ρυθμοί Μεγάλοι
Ο Αρτέμης με συνοδεία των «Ρυθμοί Μεγάλοι» (Junior SP. & DJ Flipside) στα Decks αλλά και με ζωντανά τύμπανα, θα ερμηνεύσει ζωντανά κομμάτια από ολόκληρη την δισκογραφική του πορεία ως Terror X Crew - Aρτέμης / Eυθύμης - Αρτέμης. Ένα χορταστικό Setlist, με πολλές διαφορετικές εκδοχές και Re-Edits στα Instrumentals, κάποιες εκ των οποίων θα ακουστούν για πρώτη φορά στο αθηναϊκό κοινό.

Razastarr + DJ Everlast
Οι Razastarr είναι ένα μουσικό σχήμα που δημιουργήθηκε το 1993 στον Βύρωνα από τους Ανδρέα Τσιαμπόκαλο (Οδυσσέας) και Νίκο Καρίμαλη (Νικόλας). Συγκαταλέγεται στην πρώτη γενιά των ελληνικών Hip Hop συγκροτημάτων μαζί με τους FF.C., Active Member, Ημισκούμπρια, Terror X Crew, κ.α. και έχει κυκλοφορήσει 2 LP (Όπως Λιώνει Το Κερί – 1998 / Τα Πιο όμορφα Όνειρα Είναι Ανώνυμα – 2000) και ένα ΕΡ (Το Κελί – 1999). Το 2014, ο Οδυσσέας και ο Νικόλας αισθάνθηκαν την ανάγκη να ηχογραφήσουν το τρίτο Long Player Album των Razastarr, το πρώτο μετά από 14 ολόκληρα χρόνια. Στα Decks πίσω τους θα βρίσκεται ο DJ Everlast (FF.C. / Expert Medicine / Αντίξοες Παραγωγές), ενώ στο Live οι Razastarr θα παρουσιάσουν κομμάτια από τον επερχόμενο δίσκο τους, αλλά και μια συνολική αναδρομή σε ολόκληρη την δισκογραφική τους πορεία, τόσο ως Razastarr, όσο και ως solo καλλιτέχνες.

Ταφ Λάθος + DJ Micro
Γνωστός από την συμμετοχή του στο θρυλικό hip hop συγκρότημα Ψυχόδραμα, ο Ταφ Λάθος (Κυριακού Παναγιώτης) είναι ένας από τους πιο επιφανείς MC, beatmaker, παραγωγός και μηχανικός ήχου της εγχώριας σκηνής.

Wrongface
Οι Wrongface με έδρα την Αθήνα είναι ένα από τα ανερχόμενα σχήματα της ελληνικής ραπ σκηνής. Αποτελούνται από τους Johnni Spets, A.Y. και DJ Mighty Mos. Τα τελευταία χρόνια έχουν κάνει πολλές Live εμφανίσεις, συμμετέχοντας σε φεστιβάλ όπως η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής 2012 και 2013, το Thessaloniki Hip Hop Festival 2012, το Athens Hip Hop Festival 2013, ενώ έχουν εμφανιστεί ως Support Act με τους R.A. The Rugged Man, Psycho Realm, Al’Tarba, κ.α.

Όλο το πρόγραμμα του Φεστιβάλ καθώς και χρήσιμες πληροφορίες θα βρείτε στο διαδικτυακή στέγη: www.FestivalAmarousiou.gr


Info:
Hip Hop Festival στο Αμαλίειο Ανοιχτό Θέατρο Αμαρουσίου
Λ. Κηφισίας 219, Μαρούσι
Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου στις 20.00
Είσοδος: 12€ (προπώληση και μειωμένο 10€)
Προπώληση: Viva.gr, Παπασωτηρίου, Public, Seven Spots, Ianos, Reload Stores, ΤΡΑΜάκι (ΗΣΑΠ Μαρούσι), Αμαλίειο και τηλεφωνικά στο 11876
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v