Ο Μιχάλης Τζουγανάκης ζωντανά στο Φεστιβάλ Αμαρουσίου

Ο Μιχάλης Τζουγανάκης έρχεται με τις μοναδικές του ερμηνείες και την κρητική παράδοση στους ώμους του για μια μουσική βραδιά στο Αμαλίειον του Δήμου Αμαρουσίου.
Ο Μιχάλης Τζουγανάκης ζωντανά στο Φεστιβάλ Αμαρουσίου
Μια ιδιαίτερη μουσική εμπειρία υπόσχεται να χαρίσει ο Μιχάλης Τζουγανάκης στις 6 Σεπτεμβρίου στο Αμαλίειον του δήμου Αμαρουσίου. Η ανατρεπτική του αισθητική και ταυτόχρονα η τομή που τολμά στην παράδοση συνθέτουν λόγους για να τον παρακολουθήσει κανείς, απολαμβάνοντας από τη μία την κρητική κληρονομιά που κουβαλά στους ώμους του και από την άλλη την ικανότητά του στην επί σκηνής ερμηνεία.

Στο πρόγραμμα θα ακουστούν μεταξύ άλλων τραγούδια από την δισκογραφία του αλλά και ανέκδοτα κομμάτια που πρόκειται να κυκλοφορήσουν σύντομα, μεταξύ των οποίων το «Βαθύ ποτάμι», το οποίο ακούγεται στους τίτλους αρχής και τέλους της τηλεοπτικής σειράς «Μπρούσκο». Επίσης θα ακουστούν μουσικές αγαπημένων τραγουδοποιών και συνθετών πάντα με την ξεχωριστή προσέγγιση του ερμηνευτή.

Info:
Μιχάλης Τζουγανάκης Live στο Αμαλίειον (Λ. Κηφισίας 219)
Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Γενική είσοδος: 13 ευρώ
Προπώληση / Μειωμένο : 10 ευρώ
Προπώληση: Viva.gr, Παπασωτηρίου, Public, Seven Spots, Ianos, Reload Stores, ΤΡΑΜάκι (ΗΣΑΠ Μαρούσι), Αμαλίειο και τηλεφωνικά στο 11876
Όλο το πρόγραμμα του Φεστιβάλ καθώς και χρήσιμες πληροφορίες θα βρείτε στο διαδικτυακή στέγη:


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v