5 μέρη για καλοκαιρινό χορό στην Αθήνα

Χορός στην άμμο. Σάλσα στην αθηναϊκή… Αβάνα. Ντίσκο βραδιές και R&B λικνίσματα. Η Αθήνα αυτό το καλοκαίρι περνάει καλά… χορεύοντας ασταμάτητα.
5 μέρη για καλοκαιρινό χορό στην Αθήνα
Και latin parties, και ρετρό βραδιές ντίσκο, και ξέφρενα dance events, και χορό στην άμμο. Πέντε στέκια στην Αθήνα μας δίνουν την ευκαιρία να χορέψουμε μέχρι τελικής πτώσης προτού μας αποχαιρετίσει το καλοκαίρι, και κυρίως να αποδείξουμε ότι υπάρχουν εξαιρέσεις στην πεισματική διαπίστωση πως «ο κόσμος δεν χορεύει πια». Εδώ, ο κόσμος χορεύει:

*Enzzo de Cuba, Λάμπρου 6, Περιστέρι, τηλ: 210 5782610 
Από την Αβάνα κατευθείαν στο… Μπουρνάζι, η αισθητική του ιστορικού κέντρου της κουβανέζικης πρωτεύουσας μεταφέρεται ατόφια με σκοπό αυθεντική latin διασκέδαση και απεριόριστη salsa. Το Enzzo dιαθέτει τρεις διαφορετικούς χώρους: Το Enzzo Club, για λάτιν clubbing μέχρι το πρωί, το Enzzo Upstairs, για πιο χαλαρό ποτάκι κάτω από τα αστέρια, και φυσικά το Ennzo de Cuba, την μικρογραφία της Havana Vieja, μια αυτοσχέδια αυλή με φοίνικες και φολκλόρ στοιχεία που αποτελούν το σκηνικό των πιο χορευτικών πάρτι των δυτικών προαστίων. Στους χώρους του Enzzo διοργανώνονται τακτικά events, όπως η «Δύσκολη Νύχτα» (ελληνικό πάρτι κάθε Τετάρτη στο club) και το «Los Locos» πάρτι (επίσης κάθε Τετάρτη). Για να ενημερώνεστε για τα events, «συντονιστείτε» εδώ

*Βινύλιο
(Λ. Ποσειδώνος 33, Γλυφάδα, τηλ: 6984258777)


Μία από τις πιο αγαπημένες disco της Αθήνας έχει βάλει τα καλοκαιρινά της και παραμένει στις επάλξεις για τους φανατικούς (όσο και ρομαντικούς) οπαδούς της ‘60s, ‘70s, ‘80s και ‘90s μουσικής και των χρυσών τους επιτυχιών. Ο χώρος λειτουργεί κάθε Παρασκευή και Σάββατο, για απενοχοποιημένο χορό κάτω από την ντισκομπάλα – φυσικά κλιματιζόμενος, για να αντέξουμε χορό σε ρυθμούς Summer Nights… ως το πρωί.

*Gasoline 
Γαργηττίων 23α, Γκάζι, τηλ: 2103469396
Το ήσυχο στενό της Γαργηττίων δεν είναι και τόσο… ήσυχο τα σαββατόβραδα, καθώς αυτό το Σάββατο το Gasoline επιστρέφει από τις διακοπές του και το γιορτάζει με ένα dance party για ασταμάτητο χορό με τα house beats του DJ George Hort. Και τις υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδας, όμως, στην όμορφη, σχεδόν βγαλμένη από νησί αυλή του Gasoline διοργανώνονται χορευτικά events με latin, jazz, ska, R&B, swing και breaks ήχους. Η είσοδος είναι ελεύθερη και ο χορός, όπως τονίζει η σχετική αφίσα των events, υποχρεωτικός.

*Bolivar
Λ. Ποσειδώνος, Ακτή του Ήλιου, Καλαμάκι


Λείπουν τα beach bars από τα καλοκαιρινά χορευτικά μας sessions; Το Bolivar δεν σταμάτησε καθόλου να μας δίνει αφορμές για να κατηφορίσουμε παρέα με τα χορευτικά μας ένστικτα όλο το καλοκαίρι και διοργάνωσε τα πιο επιτυχημένα beach parties της φετινής χρονιάς – όπως το full moon party της αυγουστιάτικης Πανσελήνου με τους Koza Mostra και τα παρασκευϊάτικα πάρτι με τους guest DJs. Κάθε Σάββατο φυσικά τα decks του Bolivar παίρνουν φωτιά με τις «non stop» βραδιές του, ενώ σημειώστε και το μεγάλο πάρτι που ετοιμάζεται ως «σφύριγμα λήξης» της καλοκαιρινής σαιζόν, το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου με πολλούς και ενδιαφέροντες καλεσμένους. Περισσότερες πληροφορίες εδώ

*YOLO
Λ. Αυλακίου 100, τηλ: 2299071296


Ο μεγάλος πολυχώρος που άνοιξε φέτος τις πύλες του στο Πόρτο Ράφτη έχει κάτι για όλους: Café, εστιατόριο, beach bar, club, ελληνικές βραδιές, mainstream dance βραδιές, R&B party και γνωστούς DJs και ραδιοφωνικούς παραγωγούς που εγγυώνται πολύ χορό. Αυτό το Σάββατο για παράδειγμα, στο YOLO ετοιμάζονται πυρετωδώς για τα Overdose και MVP party, δύο διαφορετικά events με mainstream vibes, house και R&B μελωδίες και dance shows.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v