ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΕΞΟΔΟΣ

Οι άστεγοι της Κλίμακας σερβίρουν… ούζο και συμπάθεια στο Γκάζι

Κάθε Σάββατο, η αυλή του Κέντρου Στήριξης Κλίμακα μετατρέπεται σε ένα αυτοσχέδιο ουζερί. Οι άστεγοι βάζουν το ουζάκι και τον μεζέ, και όλοι εμείς την καλή παρέα –η οικονομική ενίσχυση είναι προαιρετική.

Οι άστεγοι της Κλίμακας σερβίρουν… ούζο και συμπάθεια στο Γκάζι

«Δεν το κάναμε για να ενισχυθεί η Κλίμακα, ή οι άστεγοι. Αυτό είναι δευτερεύον. Το κάναμε πρωτίστως για να μας δει ο κόσμος, να έρθουμε σε επαφή μαζί του, να καταλάβει ότι δεν είμαστε κάτι διαφορετικό». Ο Λέων, 64 ετών, αγιογράφος στο επάγγελμα, και άστεγος τον τελευταίο χρόνο, μιλά στην τηλεόραση για το ουζερί των αστέγων, στο 30 της οδού Κωνσταντινουπόλεως, στο Γκάζι.


 
Το ουζερί λειτουργεί κάθε Σάββατο, στην αυλίτσα του κτιρίου που στεγάζει το Κέντρο Στήριξης Αστέγων Κλίμακα. Οι άστεγοι βάζουν τα ποτά, τα μεζεδάκια και την καλή παρέα, κι ο καθένας από μας βάζει… ό,τι μπορεί. Η οικονομική στήριξη έχει την μορφή δωρεάς, και δεν είναι σε καμία περίπτωση υποχρεωτική.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Το σεξ χωρίς έρωτα δεν είναι πάντα γελοίο. Αλλά είναι πολύ πιο γελοίος ο έρωτας χωρίς σεξ."

Βολίνσκι, Γάλλος σκιτσογράφος

  • 48 π.Χ. - Ο Ιούλιος Καίσαρας νικά τον Πομπήιο στην μάχη των Φαρσάλων.
    378 - Μάχη της Αδριανούπολης: Ο Ρωμαϊκός στρατός υπό τον Αυτοκράτορα Ουάλη ηττάται από τους Βισιγότθους. Ο Ουάλης σκοτώνεται μαζί με τα 2/3 του στρατού του.
    1945 - Η δεύτερη ατομική βόμβα πέφτει στο Ναγκασάκι

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v