ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΕΞΟΔΟΣ

«Φωτο.βολταϊκές» νότες της Βικτωρίας Ταγκούλη στο Μετρό

Η Βικτωρία Ταγκούλη μεταφέρει τις επιτυχημένες παραστάσεις της "Φωτο.βόλτας" στο Μετρό και μετατρέπει την ενέργεια των τραγουδιών σε εικαστικό θέαμα για μια μοναδική βραδιά με αγαπημένα τραγούδια.

«Φωτο.βολταϊκές» νότες της Βικτωρίας Ταγκούλη στο Μετρό

Μετά τις τρεις πρώτες επιτυχημένες παραστάσεις της «Φωτο.βόλτας» στο ΚοοΚοο, με τη συμμετοχή αγαπημένων φίλων όπως η Μαρία Καβογιάννη, η Ελεονώρα Ζουγανέλη, η Ελένη Πέτα, ο Απόστολος Ρίζος, η Μαρία Παπαγεωργίου και πολλοί άλλοι, η Βικτωρία Ταγκούλη ανεβαίνει στη σκηνή του ΜΕΤΡΟ για μία μοναδική παράσταση την Τετάρτη 13/4.

Τα τραγούδια της παράστασης, πέραν αυτών του δίσκου, είναι διασκευές του Χρίστου Θεοδώρου σε αγαπημένα τραγούδια των δύο καλλιτεχνών, με την ιδιαίτερη ενορχηστρωτική ματιά του Sam Marlieri.

Η Βικτωρία Ταγκούλη, με την ιδιαίτερη φωνή και ερμηνεία της, μεταφέρει τις εικόνες των κομματιών σαν ένα ανθρώπινο φωτοβολταϊκό και μετατρέπει την ενέργεια σε εικόνα και τραγούδι, μέσα σε ένα περιβάλλον καθαρά εικαστικό.

Ο δίσκος «Φωτο.βόλτα» είναι η δεύτερη προσωπική δισκογραφική δουλειά της Βικτωρίας Ταγκούλη σε στίχους του Διαμαντή Γκιζιώτη και μουσική του Χρίστου Θεοδώρου. Τα τελευταία τρία χρόνια, χιλιάδες θεατών την έχουν θαυμάσει για τη σπουδαία ερμηνεία της στην παράσταση «Φουρκέτα» στο πλάι της Μαρίας Καβογιάννη και του Κώστα Κόκλα.


ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΤΑΓΚΟΥΛΗ "JE VEUX" LIVE @ KOOKOO by multiplug_entertainment

Ενορχήστρωση: Sam Marlieri - Χρίστος Θεοδώρου
Παίζουν οι μουσικοί:
Χρίστος Θεοδώρου πιάνο-πλήκτρα, Sam Marlieri σαξόφωνο-programming, Θοδωρής Σεκεριάδης μπάσο, Νίκος Παγώνης ντραμς, Γιώργος Τσουράπης κιθάρες

Τετάρτη 13 Απριλίου
Ώρα έναρξης: 22.00
Είσοδος (με κρασί ή μπύρα): 15€
ΜΕΤΡΟ: Κάλβου 84 κ’ Γκύζη, τηλ. 210 6461380

ΣΧΕΤΙΚΑ LINKS

Το site του Μετρό
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Μια άδικη ειρήνη είναι προτιμότερη από έναν δίκαιο πόλεμο."

Κικέρων, Ρωμαίος ρήτορας & πολιτικός

  • 1952 - Ο Νικόλαος Πλαστήρας αναλαμβάνει Πρωθυπουργός της Ελλάδος

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v