Shakira live στην Αθήνα (updated)

Άλμπουμ 13 φορές πλατινένιο, ρεκόρ στο αμερικανικό ραδιόφωνο και εκτόξευση της δημοφιλίας της. Μετά απο μια καταπληκτική χρονιά η Shakira έρχεται για live εμφάνιση στην Αθήνα, στο Ολυμπιακό Στάδιο (γήπεδο ποδοσφαίρου) στις 20 Ιουλίου. Fingers crossed!
Shakira live στην Αθήνα (updated)

Αυτή η χρονιά είναι αναμφισβήτητα η χρονιά της! Μετά το - σχεδόν ακατόρθωτο για τα σημερινά μουσικά δεδομένα- 13 φορές πλατινένιο album ’Laundry Service’, το πρώτο αγγλόφωνο album της, με το οποίο κέρδισε τον τίτλο της μεγαλύτερης latin female artist στον κόσμο, η Shakira επέστρεψε δισκογραφικά με το ισπανόφωνο Oral Fixation Vol.1 και το αγγλόφωνο Oral Fixation Vol.2.

Και τα 2 albums εκτοξεύθηκαν στην κορυφή των πωλήσεων σε χρόνο ρεκόρ και της έδωσαν την ευκαιρία να αναδείξει την πλήρη μουσική της υπόσταση, αφού εκτός από ερμηνεύτρια υπογράφει τα τραγούδια και την παραγωγή.

Γεγονός που κέρδισε την εύνοια των κριτικών όλου του πλανήτη, οι οποίοι μίλησαν ανοιχτά για μια νέα μουσική αποκάλυψη, πέραν του αδιαμφισβήτητου sex appeal που την έκανε πρωταγωνίστρια σε όλα τα media του κόσμου και του αισθαντικού και ασύγκριτου body language που κάνει τις ζωντανές εμφανίσεις της μοναδικές.

H Shakira θα έρθει στην Ελλάδα στις 20 Ιουλίου, λίγο μετά την εμφάνισή της στο Fifa World Cup Final, όπου θα ερμηνεύσει το ’Hips don’t Lie’, την παγκόσμια επιτυχία της- το πιο πολυπαιγμένο τραγούδι στην ιστορία του ποπ ραδιοφώνου στις Η.Π.Α- που συμπεριλαμβάνεται στο επίσημο album του tournament ’Voices’.

Απολαύστε τη ζωντανά στο Ολυμπιακό Στάδιο (γήπεδο ποδοσφαίρου) σε μια βραδιά γεμάτη latin feeling.

Eισιτήρια προπωλούνται στα δισκοπωλεία METROPOLIS, σε όλα τα Village Cinemas και στο www.ticketshop.gr.

Τα εισιτήρια (ανάλογα με την θέση) κοστίζουν:

για την αρένα - 38 Ευρώ

για το Άνω Διάζωμα - 65 Ευρώ

για το Κάτω Διάζωμα - 80 Ευρώ

για το Κάτω Διάζωμα από την πλευρά της πασαρέλας - 150 Ευρώ

για το Golden standing – 120 Ευρώ

για το VIP Διάζωμα – 200 Ευρώ

Οι πόρτες ανοίγουν στις 18:00.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη Heaven, στο τηλέφωνο 210 6892090.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v