Verde: Θερινή πρόταση εξόδου στου Παπάγου

Περιτριγυρισμένο από πεύκα και δίπλα στη γραφική λιμνούλα με τους τεχνητούς καταρράκτες, το Verde στο Αλσος Παπάγου είναι από τις λίγες οάσεις στις θερινές προτάσεις εξόδου της Αθήνας. Με εξαιρετική αισθητική και συμπαθητική κουζίνα το Verde προσφέρεται και για φαγητό ή ποτό. Αρνητικό σημείο ο ”χαμός” που γίνεται όλες τις ημέρες και ώρες!
Verde: Θερινή πρόταση εξόδου στου Παπάγου

Λίγα είναι τα μέρη που εντός Αθηνών προσφέρουν την (ψευδ)αίσθηση της εξοχής. Το Verde στο άλσος Παπάγου είναι σίγουρα ένα από αυτά. Τριγυρισμένο από τα πεύκα το café restaurant αυτό αποτελεί μια ιδανική καλοκαιρινή πρόταση για όσους επιθυμούν να συνδυάσουν μια έξοδο για φαγητό με την παραμονή σε ιδανικό περιβάλλον.

Η κουζίνα του, που δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο, είναι ικανοποιητική και κινείται στο χώρο των Μεσογειακών και ελληνικών γεύσεων χωρίς να λείπουν τα πρωτότυπα πιάτα. ”Δοκιμασμένα” είναι τα κανελόνια και τα μανιτάρια με τη λευκή σάλτσα.

Η τιμή κατ’ άτομο είναι περίπου μεταξύ 25- 27 ευρώ χωρίς το κρασί, ενώ η κουζίνα είναι ανοικτή από το μεσημέρι έως τη μία μετά τα μεσάνυχτα (τα Σαββατοκύριακα έως τις δύο).

Το σημαντικότερο πλεονέκτημα του Verde είναι η τοποθεσία του. Από τη σκοπιά αυτή είναι ίσως καλύτερο να το επισκεφτείτε για ποτό η καφέ, αφού τα τραπεζάκια που σερβίρονται τα ποτά είναι κοντά στη λίμνη και πάντως σε πιο κεντρικό σημείο, έναντι του εστιατορίου που είναι μεν καλαίσθητο αλλά κάπως ”χωμένο”.

Το αρνητικό του μαγαζιού είναι ότι… γίνεται χαμός. Ακόμα και καθημερινή απόγευμα αν επιχειρήσετε να πάτε, και παρά το ότι είναι ”αχανές” δύσκολα θα βρείτε τραπέζι. Φυσικά δεν συζητάμε για Σάββατο ή Κυριακή μεσημέρι…

Στην περίπτωση του φαγητού, καλό θα ήταν να προνοήσετε για μια κράτηση.

VERDE: Κορυτσάς και Πεντέλης, Άλσος Παπάγου, 210-6546185.

Γ.Σ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v