Πάμε για ποτάκια σε Pool bars της Αττικής

Ζήτησες πισινάτο πότο και κοκτειλάκι; Εμείς είμαστε εδώ για να ικανοποιήσουμε την επιθυμία σου, βολτάροντας παρέα στα καλύτερα pool bars της Αττικής.
Πάμε για ποτάκια σε Pool bars της Αττικής

Ημερομηνιακά το καλοκαιράκι φεύγει αλλά οι υψηλές θερμοκρασίες παραμένουν, για αυτό όταν κλείνουμε τα μάτια μας, σκεφτόμαστε δροσερά pool bars για πισινάτα κοκτέιλ και ποτάρες που θα ομορφύνουν τα ζεστά βράδια μας. Ευτυχώς δεν χρειάζεται να βρεθείς σε νησί ή παραθαλάσσιο προορισμό για να απολαύσεις το ποτό σου by the pool που λένε κι οι Αμερικάνοι μιας και πλέον υπάρχουν τα σωστά πισινάτα μπαράκια και στις γειτονιές της Αττικής.

Peluz Pool Garden

Μοσχονησίων 4, Αιγάλεω τηλ.: 21 1013 6316



Αν σου λέγανε πριν μερικά χρόνια ότι θα έβρισκες pool bar στο Αιγάλεω, μάλλον θα σε περνούσαν για τρελό και με το δίκιο τους οι άνθρωποι. Ωστόσο στην τιμημένη Αιγαλεάρα το Peluz Pool Garden υποδέχεται τους θαμώνες του στη μεγάλη του πισίνα, σερβίροντας καφέ, brunch αλλά και ποτά ή κοκτέιλ όπως επιτάσσει το κλίμα. Τραπεζάκια αλλά και ξαπλώστρες περιτριγυρίζουν την μεγάλη πισίνα, φτιάχνοντας το ιδανικό παραθαλάσσιο σκηνικό για να νιώσεις τουρίστας στα δυτικά προάστια. Η κάβα του Peluz είναι εντυπωσιακή, ενώ οι επιλογές των signature κοκτέιλ έξτρα δροσιστικές και γλυκόπιοτες. Τα κοκτέιλ ξεκινούν από 8€.

Green Hill Pool Bar

Λεωφ. Αμαρουσίου 36 Λυκόβρυση, τηλ.: 210 2850190



Για περισσότερα από 10 χρόνια το Green Hill προσφέρει μία όαση δροσιάς σε όσους συχνάζουν στα πέριξ των βορείων προαστίων. Χαλαρώστε δίπλα στην πισίνα του ξενοδοχείου μας απολαμβάνοντας τον καφέ σας και υπέροχα κοκτειλ τις ζεστές μέρες του χρόνου. Στον κατάλογό του θα βρεις εκλεκτά αφεψήματα και μπόλικα κοκτέιλ –κλασικά αλλά και signature- ενώ αν σε πιάσει μια πείνα, τα σνακς, τα Mini burgers αλλά και οι Brunch επιλογές του pool bar, θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπο. Για περισσότερες πληροφορίες περί τιμών μπορείς να ακολουθήσεις το παρακάτω λινκ. https://www.greenhill.gr/el/gr-pool-bar

Πισίνα Μαρίνα Ζέας

Ακτή Θεμιστοκλέους 25, Πειραιάς, τηλ.: 21 0451 1324



Η Πισίνα στη Μαρίνα Ζέας στον Πειραιά έχει το όνομα, αλλά έχει φυσικά και την χάρη του πλέον αγαπημένου pool bar της πόλης. H Πισίνα προσφέρει στους θαμώνες της τα πάντα: από τη μεγάλη πισίνα για δροσερές βουτιές, μέχρι και καφέ, ποτό και κοκτειλάκι, φαγητό αλλά και ναργιλέ για τους hookah lovers. Δεν είναι τυχαίο ότι εδώ και πολλά χρόνια αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για εκείνους που αναζητούν μια ανάσα δροσιάς στην καλοκαιρινή Αθήνα. Η μία ξαπλώστρα μαζί με καφέ κοστίζει 15€, ενώ υπάρχουν και πιο premium πακέτα για όποιον το επιθυμεί.

Balux Café Seaside

Λ. Ποσειδώνος 58, Γλυφάδα, τηλ: 21 0894 0566



Στο Balux είναι βέβαιο ότι θα ζήσεις την απόλυτη poolside εμπειρία κι αυτό μπορούν να στο επιβεβαιώσουν χιλιάδες Αθηναίοι που το επισκέπτονται ανελλιπώς κάθε χρόνο για να απολαύσουν το ποτό ή το κοκτέιλ δίπλα στη μεγάλη του πισίνα. Η νέα επίπλωση αποικιακού στυλ και οι πλεκτές τέντες από φυσικά υλικά, με μοναδικό design δένουν αρμονικά με την εξωτική λογική του χώρου. Στο μενού του πέρα από τις αλκοολούχες επιλογές θα βρεις εξαιρετικά πιάτα που καλύπτουν τη μεσογειακή αλλά και την ασιατική κουζίνα μέσα από πεντανόστιμες επιλογές. Αν θες να μάθεις περισσότερα για τις τιμές ακολούθησε τον σύνδεσμο που θα σου λύσει όλες σου τις απορίες.

Acropolis Hill

Μουσών 7, Λόφος Φιλοπάππου, τηλ.: 210 9235151



Η εξωτερική πισίνα του ξενοδοχείου Acropolis Hill είναι ιδανική για τις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές ημέρες, προσφέροντας στιγμές χαλάρωσης και δροσιάς, την ώρα που έχεις μια συγκλονιστική θέα με πιάτο την Ακρόπολη. Περιβάλλεται από ένα πολυτελές ξύλινο deck και ξαπλώστρες από μπαμπού που φέρνουν τον νησιώτικο αέρα στο κέντρο της Αθήνας. Αξίζει να επισκεφθείς το συγκεκριμένο pool bar για τις ιδιαίτερα προσιτές τιμές του που απέχουν κατά πολύ από τα αντίστοιχα πισινάτα spots στις ταράτσες κεντρικών αθηναϊκών ξενοδοχείων. Μπορείς να τσεκάρεις τιμές και να κάνεις κράτηση – μιας και είναι εξαιρετικά περιορισμένες οι διαθέσιμες θέσεις- εδώ.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v