Cool μπαράκια για απογευματινά ποτάκια

Μια λύση για να αντέξουμε τη ζέστη είναι να ξεκινήσουμε τις ποτάρες από το απόγευμα. Με αυτά τα cool μπαράκια που βρήκαμε δύσκολα θα αντισταθείς.
Cool μπαράκια για απογευματινά ποτάκια

Ζέστη, ακρίβεια, κίνηση στους δρόμους, στριμωξίδι στα μέσα μεταφοράς. Κάπως έτσι κυλά το καλοκαίρι πολλών για αυτό κι εντείνεται η ανάγκη τους για ένα χαλαρωτικό ποτάκι σε κάποιο από τα πολύ όμορφα κcool μπαράκια της πόλης. Κι αφού η μέρα μεγάλωσε μπορούμε να το εκμεταλλευτούμε και να αρχίσουμε την κοκτέιλ-οποσία από το απόγευμα. Διάλεξε μέρος, κάτσε αναπαυτικά κι ερχόμαστε κι εμείς.

Tiki Bar

Φαλήρου 15, Κουκάκι, τηλ: 21 0923 6908

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Tiki Bar Athens (@tikibarathens)



Στα σύνορα Ακρόπολης με το Κουκάκι θα βρεις την πιο καλοκαιρινή μπαρογωνιά του κέντρου που ακούει φυσικά στο όνομα Tiki Bar.

Το Τiki είναι το μοναδικό exotica bar της πόλης, ανοικτό από τις 11 το πρωί (για καφέ, τσάι, φυσικούς χυμούς ή για να απολαύσετε το αγαπημένο σας Tiki Burger) έως αργά το βράδυ ή νωρίς το πρωί - αν προτιμάς.

Με 50’s και 60’s αναφορές και μπόλικες εκδηλώσεις (παρτάκια και συναυλίες), προσφέρει έναν εναλλακτικό τρόπο διασκέδασης.

Εδώ θα βρεις τη μεγαλύτερη λίστα κοκτέιλ, η οποία έχει κατατάξει το Τiki σε μια από τις πρώτες θέσεις με τα πιο αναγνωρίσιμα κοκτέιλ bar της Αθήνας. Έλα μαζί μας από νωρίς γιατί αργότερα το πιθανότερο είναι να μην βρεις τραπέζι. Tο απλό ποτό κοστίζει 7€ και τα κοκτέιλ από 8€.

Tekila Athens

Κολοκοτρώνη 3, 21 0323 2482

Το Tekila σε ταξιδεύει στην καρδιά του Μεξικού με τις αυθεντικές γεύσεις του και τα δροσερά κοκτέιλ! Έφτασε ήδη η λάτιν μουσική στα αυτιά σου; Όχι ακόμη ε; Καλύτερα λοιπόν να πας προς Κολοκοτρώνη 3 και να ανακαλύψεις το νέο μεξικάνικο στέκι του κέντρου που σερβίρει από νωρίς κοκτειλάρες και κανάτες με παγωμένες μαργαρίτες. Αν πεινάσεις μπορείς να τσιμπήσεις το κατιτίς σου όπως την Chicken Mexican Salad με ψητό κοτόπουλο, φασόλια, καλαμπόκι, λάχανο, μαρούλι, τριμμένο cheddar, pico de gallo, guacamole & sour cream ή τα Barbacoa beef tacos με Μοσχάρι σιγομαγειρεμένο, με καλαμπόκι,μαρούλι, pico de gallo & sour cream. Τα κοκτέιλ ξεκινάνε από 9€, ενώ αν τα συνοδέψεις με φαγητό υπολόγισε στα 20€ το άτομο.

Barreldier

Βουλής 7, Κέντρο, τηλ: 2103254711

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Barreldier (@barreldier)



Αν κινείσαι στο κέντρο και θες να βρεθείς με έναν φίλο για ένα γρήγορο ποτάκι τότε το Barreldier είναι ο κατάλληλος προορισμός μιας και βρίσκεται επί της οδού Βουλής σε έναν πολύ όμορφο χώρο. Αν τώρα θέλεις να το ξενυχτήσεις στο Barreldier θα καλοπεράσεις αφού τόσο η κάβα του όσο και τα signature κοκτέιλ του θα σε βοηθήσουν να πάνε τα φαρμάκια κάτω. Τα απλά ποτά στα 7€, τα κοκτέιλ από 8€.

Εl Presidente

Πανόρμου 18, Αιγάλεω τηλ.:21 0590 3545



Στη φημισμένη κι αγαπημένη μας Αιγαλεάρα αν θες να ξεκινήσεις από νωρίς τις ποτάρες σου τότε καλό θα ήταν να κατευθυνθείς προς το El Presidente για να απολαύσεις μια από τις πιο δροσερές αυλές στα δυτικά προάστια. Καταπράσινη και όμορφα διακοσμημένη η αυλή του μαγαζιού σε περιμένει για χαλαρωτικά drinks πριν σε πιάσει η νύχτα. Οι barista του μαγαζιού θα ικανοποιήσουν και την πιο εξεζητημένη επιλογή σου, σερβίροντάς σου το κατάλληλο κοκτέιλ.

Κύριος Χου

Δημοφώντος και Υπερίωνος 1, Άνω Πετράλωνα, τηλ.: 21 0342 3972

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kyrios Xou (@kyrios_xou)



Στην πάντα φιλόξενη και πολυσύχναστη γειτονιά των Άνω Πετραλώνων ο Κύριος Χου ξεχωρίζει στα αγαπημένα μας στέκια χάρη στην πανέμορφη αυλίτσα του, η οποία πνίγεται στις μοσχομυρωδιές των βοτάνων στις απλωμένες γλάστρες της. Ιδανικό all day bar για άραγμα από νωρίς, ο Κύριος Χου  ποτέ δεν μας απογοήτευσε. Το κατάλληλο μέρος για early beers με τα κοκτέιλ στα 7-8€.

Λιόσπορος

Μιαούλη 24, Ψυρρή, τηλ.: 21302 49151

Στην καρδιά του ιστορικού κέντρου και του Ψυρρή, ο Λιόσπορος σού σερβίρει διαλεχτά ποτά από την κάβα του, αλλά και ψαγμένες μπύρες από νωρίς στα απλωμένα τραπεζάκια του. Μόλις αρχίζει να γλυκονυχτώνει κιόλας μπορείς να απολαύσεις το ποτό σου στο πιο περαντζάδικο hot spot της ευρύτερης περιοχής του Μοναστηρακίου. Πέρα από τις προαναφερθείσες επιλογές μπορείς να δοκιμάσεις κάτι από την ενημερωμένη κοκτειλολίστα του Λιόσπορου και να πιείς στην υγεία μας. Τα κοκτέιλ ξεκινούν από τις 9 €.

Line Athens

Αγαθοδαίμονος 37, τηλ.: 21 0342 1311

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Line Athens (@line.athens)



Σε ένα ξεκομμένο κι ιδιαίτερα ήσυχο στενάκι των Κάτω Πετραλώνων το Line μπήκε στη ζωή μας πριν λίγο καιρό κι έφερε την vintage αισθητική του και την industrial ματιά του στα απογεύματα και τα βράδια μας. Μαζί τους έφερε κι έναν δροσιστικό κατάλογο με εξαιρετικά εμπνευσμένα κοκτέιλ (από 6,5 έως 10€) και τις κατάλληλες φαγητοεπιλογές για να πάνε πιο εύκολα κάτω  τα ποτάκια μας. Δες το μενού εδώ https://www.facebook.com/line.athens/menu/

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v