Μπαράκια για να το κουνήσουμε μέχρι τελικής πτώσης

Είτε έχεις, είτε δεν έχεις κορμί φιδίσιο που είναι μπρος και πίσω ίσιο, επιβάλλεται να το πάρεις και να πας στα πιο ξεσηκωτικά μπαράκια της πόλης.
Μπαράκια για να το κουνήσουμε μέχρι τελικής πτώσης

Μια ζωή την έχουμε κι αν δεν τη γλεντήσουμε τι θα καταλάβουμε τι θα καζαντήσουμε; λέει πολύ σωστά το γνωστό λαϊκό άσμα. Για αυτό λοιπόν κι εμείς αποφασίσαμε να το ρίξουμε λίγο έξω βρε αδερφέ γιατί δεν έχει κανένα γούστο να δουλεύεις μόνο για να πληρώνεις το ρεύμα και τη βενζίνη. Για αυτό πήραμε την κορμάρα μας και τις κορμάρες των φίλων –έξω οι body shamers από δω- και κινήσαμε για κάποια από τα πιο ξεσηκωτικά bars της πόλης για να τις κουνήσουμε δεόντως.

Shamone

Ελασιδών 30, Γκάζι, τηλ: 21 0345 0144

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Shamone (@shamoneclub)



Εδώ και 10 χρόνια το Shamone έχει γίνει το hot- spot της LGTBQ+ διασκέδασης της πόλης κι όχι μόνο χάρη στα άπειρα drag shows, αλλά και τα 80s και 90s parties με εκλεκτούς προσκεκλημένους (όπως ο Χρήστος Δάντης, ο Γιώργος Λεμπέσης κι οι One με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου). Φόρα άνετα ρούχα και παπούτσια κι ετοιμάσου για χορό μέχρι τελικής πτώσεως όπως γινόταν τα παλιά πιο ξέγνοιαστα χρόνια. Εγγύηση στην ξέφρενη διασκέδαση και στο ξεσάλωμα χωρίς παρωπίδες το Shamone είναι το Place to be για να κουνήσεις τους γοφούς σου πιο πολύ από ποτέ. Τα ποτά ξεκινούν από 8€.

Blue Fox

Ασκληπιού 91, Εξάρχεια, τηλ.: 6942487225

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Blue Fox Athens (@bluefox_athens)



Το Blue Fox άνοιξε το καλοκαίρι του 2007, με σκοπό να φιλοξενήσει και, γιατί όχι, να επαναφέρει τις χορευτικές μουσικές από τις δεκαετίες του 40 και του 50. Είναι το πρώτο και μοναδικό μαγαζί -μέχρι τώρα- στην Ελλάδα που παίζει αποκλειστικά αυτά τα είδη από την ημέρα που άνοιξε, τιμώντας το όνομά του. Μην κάνεις τον/ην δύσκολο/η κι ακολούθησε την παρέα σου κι ένα είναι βέβαιο. Ο ξενέρωτος εαυτός σου θα κλειδωθεί στη ντουλάπα και θα ξεπροβάλλει ο χορευταράς, γλεντώντας μέχρι πρωίας. Το ποτό κοστίζει μόλις 6,5€.

Μπλε Παπαγάλος

Λεωνίδου 31, Μεταξουργείο

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Blue Fox Athens (@bluefox_athens)



O Μπλε Παπαγάλος είναι το talk of the town στέκι του Μεταξουργείου κι αν έχεις πάει μια φορά καταλαβαίνεις τους λόγους. Μπλε Παπαγάλος κι ανεβαστική διάθεση πηγαίνουν σετάκι κι όποιος βρέθηκε στα μέρη του χωρίς να ρίξει τις swing γυροβολιές του (υπάρχει και μια αδυναμία στο συγκεκριμένο είδος) μάλλον τον φέρανε με λουμπάγκο. Μόλις βραδιάσει, οι θαμώνες κι οι επισκέπτες του μαγαζιού του δίνουν και καταλαβαίνει, την ώρα που τα ποτά για τον απαραίτητο αλκοολούχο ανεφοδιασμό ξεκινούν από τα 6€.

Bikini Beach Bar

Λεωφόρος Ποσειδώνος 78, Άλιμος τηλ.: 697 734 1919



Δεν θα το κρύψουμε ότι το μάθαμε από τα Epic Parties του Luben, μα ένα πράγμα είναι σίγουρο. Θα το επισκεφθούμε και πάλι τρέχοντας ειδικά τώρα που έχει καλοκαιριάσει κι οι καύσωνες μας χτυπούν διαρκώς την πόρτα. H Είσοδος κατά τη διάρκεια της ημέρας είναι δωρεάν, για να απολαύσεις την θάλασσα με καφέ, snacks, δροσιστικά coctails, χαλαρώνοντας στις ξαπλώστρες του μαγαζιού. Το βράδυ κάποιοι από τους καλύτερους djs της πόλης αναλαμβάνουν τη μουσική επιμέλεια τερματίζοντας τα λικνίσματα, όσων βρεθούν εκεί.

Teddy Boy

Τάκη 18, Ψυρρή, τηλ: 6951116651

Ευτυχώς υπάρχει πολύς κόσμος εκεί έξω που το κουνάει με 80s disco, new wave, synth pop, italodisco. Όλοι αυτοί και πολλοί περισσότεροι είναι βέβαιο ότι ξέρουν κι αγαπούν το Teddy Boy στου Ψυρρή γιατί παίζει τις καλύτερες μουσικάρες της πόλης. Από Dark Wave, Punk και Post-Punk των 80s, μέχρι Rockabilly, Psychobilly και Garage, σίγουρα θα βρεις κάτι για να το κουνήσεις κι εσύ στο Teddy Boy. Zεστή ατμόσφαιρα τόσο εντός όσο κι εκτός με την λαοθάλασσα που υπάρχει το ΣΚ, να καθιστά το μαγαζί απαγορευτικό για αγοραφοβικούς. Το απλό ποτό κοστίζει 6€, τα κοκτέιλ από 7€.

Blackbird

Κλεισόβης 5, Εξάρχεια, τηλ.: 2103300557

Eκτός από τους καρεκλάδες (μπούμερ όρος για αυτούς που ξέρουν από νυχτερινή ζωής στα 80s) υπάρχουν κι οι ροκάδες που έχουν κι αυτοί ψυχή και θέλουν να το κουνήσουν με τα αγαπημένα τους άσματα. Όλοι αυτοί που λες συχνάζουν στο Blackbird στα αγαπημένα μας Εξάρχεια. Τα πάντα γύρω από το ροκ θα μπορούσαμε να πούμε ότι παίζουν στα πικάπ και στα λάπτοπ του μαγαζιού, άλλοτε σκληραίνοντας κι άλλοτε μπλουζίζοντας τις καθημερινές του μουσικές επιλογές.

Τα guest djλίκια από γνωστούς μουσικούς της πιάτσας είναι το σήμα κατατεθέν του Blackbird, στα τραπεζάκια του οποίου θα βρεις τίμια ποτά που ξεκινούν από τα 5€.

Bad Tooth

Κακουργιοδικείου 6, Ψυρρή, τηλ.:21 3090 7715

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by BADTOOTH (@badtoothbar)



Στο Bad Tooth θα σταματήσουν να χορεύουν όταν σταματήσει η καρδιά τους. Πάνκισσες χαρντκοράδες, και λάτρεις της new wave και garage δουλεύουν πολύ τις τζαμνταφακαράουντ φιγούρες τους όσο οι djs δίνουν πόνο. Δεν γίνεται να μην κουνήσεις την κορμάρα σου στο Bad Tooth που αποτίνει καθημερινά σχεδόν φόρο τιμής στους Ramones, Joy Division, Exploited. Φέτος έχει και Hip Hop Tuesdays ώστε να μην μείνει κανένας παραπονεμένος, τερματίζοντας τα beats για να γουστάρουν κι οι freestylers. Τα ποτά ξεκινούν από τα 6€.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v