Πάμε για κοκτεϊλάρες σε Αιγάλεω - Περιστέρι - Χαϊδάρι;

Κλασικά κι αγαπημένα κοκτέιλ ή ευφάνταστες signature επιλογές. Στα καλύτερα κοκτεϊλάδικα των δυτικών προαστίων δεν υπάρχουν ψευτοδιλήμματα.
Πάμε για κοκτεϊλάρες σε Αιγάλεω - Περιστέρι - Χαϊδάρι;

Δεν είναι τυχαίο που το καλοκαιράκι ριμάρει με το πάμε για ένα κοκτεϊλάκι. Παρότι οι mixologists δίνουν πόνο πίσω από τις μπάρες όλο τον χρόνο, οφείλουμε να συμφωνήσουμε ότι το καλοκαίρι και τα κοκτεϊλάκια πάνε πακέτο. Για αυτόν τον λόγο θα σε πάρουμε μαζί μας για μια καλοκαιρινή κοκτεϊλότσαρκα στα καλύτερα μαγαζιά των δυτικών προαστίων. Στην υγειά σου βρε.

Barμπας the Bar

Μάρκου Μπότσαρη 21, Αιγάλεω, τηλ: 21 0590 5919

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Barμπας the bar (@barmpas_thebar)



To Barμπας είναι ένα κλασσικό ζεστό μπαράκι με αρκετά μεγάλη ποικιλία στη κάβα και μουσικές που δένουν άψογα στο χώρο. Εδώ κι αρκετά χρόνια πλήθος κόσμου γεμίζει τα τραπεζάκια του και δοκιμάζει τα κοκτέιλ που ετοιμάζουν με μαεστρία και μεράκι πίσω από τις μπάρες του. Το Tiki Taka με μαύρο και spiced ρούμι, ροδάκινο, σιρόπι πικραμυγδάλου, λικέρ βανίλιας Μαδαγασκάρης, μάνγκο και λάιμ είναι ίσως η πιο must κοκτεϊλούχα επιλογή για το φετινό καλοκαίρι. Τα κοκτέιλ ξεκινούν από τα 8€.

El Presidente

Πανόρμου 18, τηλ: 2105903545



Παραμένουμε στο τιμημένο Αιγάλεω και πάμε μια βόλτα σε μια από τις ωραιότερες και πιο δροσερές αυλές των δυτικών προαστίων για κοκτεϊλάρες από τους μετρ του είδους. Πιάσε θέση σε ένα από τα κουκλίστικα τραπεζάκια της αυλής του El Presidente και κάνε τη χάρη στον εαυτό σου να δοκιμάσει ένα από τα καλύτερα Negroni της πιάτσας. Κλασική κι αγαπημένη επιλογή είναι και η MangoRita με τεκίλα, λικέρ και πουρέ μάνγκο. Τα κοκτέιλ ξεκινούν από 8€.

Kika

Αιμιλίου Βεάκη 35, Περιστέρι, τηλ.: 21 0573 7300

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by kikacafeaperitivo (@kikacafeaperitivo)



Είτε είσαι Περιστεριώτης, είτε όχι είναι πολύ πιθανό να ξέρεις το Kika ειδικά αν ανήκεις στους λάτρεις των κοκτέιλ. Στην πολυσύχναστη Αιμιλίου Βεάκη το Kika είναι το τέλειο σημείο για να δοκιμάσεις σένια και έξτρα δροσιστικά κοκτέιλ. Στα αγαπημένα μας θα βρεις το Verde Ginger με Beefeater dry gin, ginger, μήλο και λάιμ, και το Strawberry Fields με μαστίχα, passion fruit, φράουλες, λάιμ και αγαύη και το Jeez Louise με ρούμι, μπανάνα, passion fruit, βανίλια και lime. Οι τιμές τους ξεκινούν από τα 8€.

Whatever

Αιμ. Βεάκη 43, Περιστέρι τηλ.:21 0575 5503

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by WhateverBar (@whatever_bar)



Έτερη κοκτεϊλάτη στάση στην αγαπημένη μας Βεάκη είναι το Whatever που φημίζεται για τους Mixologists του, που συνδυάζουν πολλά και διαφορετικά συστατικά –αλκοολούχα και μη- για να πετύχουν το τέλειο αποτέλεσμα. Η κάβα του είναι έξτρα ενημερωμένη όπως κι ο κατάλογος των κοκτέιλ από το οποίο ξεχωρίζει το Cabera με βότκα,ελαιοσάκχαρα φράουλας, καρύδα, σιρόπι ζάχαρης και λάιμ. Τα κοκτέιλ ξεκινούν από τα 8€.

Foinikas Cocina Y Cocteleria Mexicana

Ηρώων Πολυτεχνείου 76, Δάσος Χαϊδαρίου, τηλ,: 6906255555



Ζήτησε κανείς μεξικάνικη κοκτελερία στο Χαϊδάρι; Πολλοί την ζήτησαν γιατί μια επίσκεψη και μόνο στον Foinikas αρκεί και περισσεύει για να σε κάνει μόνιμο θαμώνα του, συνδυάζοντας υπέροχες μεξικανικές λιχουδιές και spicy κοκτεϊλάρες. Αφού θαυμάσεις τα τεράστια ομοιώματα (που μπορείς να βρεις μόνο στο Tulum του Μεξικό), τα οποία συνθέτουν μια λατρεμένη μεξικάνικη γωνιά και βγάλεις και τις απαραίτητες φωτογραφίες ήρθε η ώρα να παραγγείλεις το κατιτίς σου, γιατί διψασμένο αρκούδι δεν χορεύει μεξικάνικα.

Αν μετράς τη γνώμη μας δοκίμασε Mexican colada με ρούμι, τεκίλα, καρύδα & ανανάς, Butterflies με τζιν, βερίκοκο, ραβέντι και φρούτα του πάθους και Inappropriate με βότκα, πεπόνι, σύννεφο και lime. Οι τιμές τους ξεκινούν από 8€.

Streetwise

25ης Μαρτίου 102, Πετρούπολη, τηλ.: 21 0501 9559

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Streetwise (@streetwisebar)



Δημιουργικά κοκτέιλ, πρωτότυπες γεύσεις, και μια εντυπωσιακή κάβα συνθέτουν τον κατάλογο του Streetwise που το αγαπάνε ιδιαίτερα οι Πετροπουλιώτες αλλά και οι υπόλοιποι θαμώνες του. Αν λοιπόν ψάχνεις το κατάλληλο σποτ για να πιείς τα κοκτεϊλάκια σου στην ευρύτερη περιοχή, τσίλαρε και κατευθύνσου προς το Streetwise κι είναι βέβαιο ότι θα μας ευγνωμονείς για την πρόταση. Επιβάλλεται να δοκιμάσεις τοPersonal Jesus με Skinos Mastiha, Mezcal και cordial από spices αλλά και το Rehab με Rosso Vermouth infused roses, Gordon’s και Aperol infused berries. Οι τιμές των κοκτέιλ ξεκινούν από 8€.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v