Σε κανένα μπητσόμπαρο θα πάμε;

Βάλαμε σαγιονάρες και άνετα πουκάμισα, φορέσαμε αντηλιακό και πιάσαμε…ξαπλώστρα στα πιο κεφάτα beach bars της Αττικής.
Σε κανένα μπητσόμπαρο θα πάμε;

Από τον Άλιμο μέχρι το Σούνιο, η αττική ακτογραμμή προσφέρεται όχι μόνο για βουτιές στη θάλασσα, αλλά και για μακροβούτια σε… κοκτέιλ και δροσερά ποτά. Τα beach bars ξεσκονίζουν από την άμμο για ακόμα ένα καλοκαίρι τις ξαπλώστρες και τα decks τους και μας υποδέχονται με ωραίες μουσικές για άραγμα αλλά και χορό με τις σαγιονάρες.

Bolivar Beach Bar

Λεωφ. Ποσειδώνος, Άλιμος, τηλ: 697 036 7684



Ό,τι πιο κοντινό υπάρχει σε beach bar για τους κατοίκους του κέντρου, το Bolivar κρατά εδώ και χρόνια τα σκήπτρα της πρωινής αλλά και βραδινής διασκέδασης με φόντο τα φοινικόδεντρα. Η παραλία είναι μεγάλη με χώρο για όλους, το σέρβις γρήγορο παρά τον κόσμο που το γεμίζει καθημερινά, και τα βράδια σταθερά ανεβαστικά με διεθνούς φήμης Djs και παραγωγούς. Άχαστο το προσεχές live με Boris Breja στις 8 Ιουλίου 2022. Είσοδος στα 10€ με ένα ποτό, είσοδος για την παραλία 8€, συν 4€ η ξαπλώστρα. Το απλό ποτό στα 8€.

Zen Beach

Νηριίδες Βουλιαγμένη, τηλ: 694 224 0878

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by ZEN BEACH (@zenbeachgr)



Από τα πιο προσεγμένα beach bars στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, το Zen προσφέρει ακριβώς αυτό που λέει το όνομά του, σε έναν όμορφο πριβέ κολπίσκο με καθαρά νερά και μπόλικο πράσινο. Το εστιατόριο σερβίρει νόστιμη μεσογειακή κουζίνα (δες τον κατάλογο εδώ), ενώ όσο βραδιάζει παίζει ωραίες μουσικές, σε χαλαρή ένταση για ρομαντικά τετ α τετ. Το απλό ποτό στα 7€, οι τιμές για τις ξαπλώστρες/ομπρέλα από 35€ το σετ.

Holy Spirit Beach Bar

Varkiza Resort, τηλ: 697 318 1445



Για ακόμα ένα καλοκαίρι, το αγαπημένο κοκτεϊλάδικο της Γλυφάδας παίρνει τις σαγιονάρες του και εγκαθίσταται μέσα στο Varkiza Resort. Σε ένα μεγάλο ξύλινο ντεκ, με αρκετά πουφ, τραπέζια και ξαπλώστρες στην παραλία τα κοκτέιλ πέφτουν… βροχή, ο νεαρόκοσμος πίνει και χορεύει και οι μουσικές του Dj είναι στην κατάλληλη ένταση για κουβέντα και λίκνισμα. Οι τιμές των κοκτέιλ από 9€, ενώ με 15€ παίρνεις το γίγας και έχεις… κλείσει. Η είσοδος στην πλαζ στα 8,5€ συν 10€ το σετ ξαπλώστρες.

Castus Beach

50 χλμ Λεωφόρο Αθηνών -Σουνίου, Ανάβυσσος, τηλ: 694 264 4420

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Castus Beach ® (@castusbeach)



Λίγο έξω από την Ανάβυσσο, στην παραλία του Θυμαριού ένα καλοστημένο beach bar απλώνει ξαπλώστρες, αναπαυτικά πουφ και στρώματα εκεί που σκάει το κύμα, παίζει χαλαρωτικές μουσικές και σερβίρει καθαρά ποτά και δροσερά κοκτέιλ σε νορμάλ τιμές – από 7€ το απλό ποτό. Must να το επισκεφθείς πριν δύσει ο ήλιος για να απολαύσεις όπως πρέπει τη στιγμή. Οι ξαπλώστρες δεν χρεώνονται.

Tahiti Beach Bar

Λεωφ. Αθηνών Σουνίου 205, Καλύβια Θορικού, τηλ: 2291 025219

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Tahiti Beach Bar (@tahitibeachbar)



Άνετο, με πολλές ξαπλώστρες και μεγάλα πουφ για να αράξεις και να λιαστείς, το μπητσόμπαρο στα Καλύβια έχει ωραία θάλασσα με άμμο ακριβώς μπροστά του και γεμίζει από νωρίς το πρωί για τις πρώτες βουτιές. Όσο πέφτει ο ήλιος τα beats ανεβαίνουν σε ένταση και διάφοροι Djs αναλαμβάνουν τα decks για χορευτικές βραδιές. Το απλό ποτό στα 8€, οι ξαπλώστρες στα 15€ το σετ.

Nisos Café Bar

Λεωφ. Αθηνών Σουνίου 48, 5χιλ, Ανάβυσσος, τηλ: 690 730 6783

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by ΝΗΣΟΣ (@nisoscafebar)



Βρίσκεται ακριβώς πάνω από μια εκ των πλέον ήρεμων παραλιών της Αττικής και ενδείκνυται για καφεδάκι με πανέμορφη θέα θάλασσα, αλλά και ποτάκια/κοκτέιλ όσο παίρνει και βραδιάζει. Σχεδόν σε καθημερινή βάση, διοργανώνει θεματικές βραδιές με διάφορα είδη μουσικής (reggae, house, electro, funk κ.α.), ενώ συχνά φιλοξενεί και παραγωγούς ραδιοφωνικών σταθμών. Το απλό ποτό στα 6€.

DOT Beach Vibes

Λεωφ. Αλκυονίδων 4, Βούλα (Α' πλαζ Βούλας), τηλ: 21 0895 8872



Το νέο bar restaurant της Βούλας είναι ένας premium χώρος που ανοίγει από το πρωί για καφέ και ηλιοθεραπεία στις άνετες ξαπλώστρες του και συνεχίζει μέχρι αργά με προσεγμένο μενού, και signature cocktails από τη μπάρα του. Στα ηχεία παίζουν mainstream chillout μουσικές, ενώ στα των κοκτέιλ θα βρεις επιλογές όπως το «δικό» τους Zombie (13€) με Dot’s Blend, ανανά, λάιμ και μπίτερ και μια Smoky Margarita με μεσκάλ, τεκίλα, orange curacao και αγαύη (11€). Το απλό ποτό στα 8€, ξαπλώστρες σετ από΄ 40€, η είσοδος στην πλαζ στα 7€.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v