Πού θα πιείς τα καλύτερα ποτά με θέα θάλασσα;

Η λύση είναι μία, πάμε για ποτάκι παραλία. Πάρε την παρέα, βάλτε βενζίνη ρεφενέ και φύγαμε για τα πιο ωραία τσιν τσιν με θέα θάλασσα.
Πού θα πιείς τα καλύτερα ποτά με θέα θάλασσα;

Από την αθηναϊκή ριβιέρα με το υπέροχο ηλιοβασίλεμα, μέχρι την Νέα Μάκρη και το Ζούμπερι, οι μουσικές είναι ανεβαστικές, τα κοκτέιλ δροσερά και πολύχρωμα και η διάθεση άκρως καλοκαιρινή.

Πάμε για ποτάκι με θέα θάλασσα;

Voe

Λεωφ. Ποσειδώνος 83B, Άλιμος, τηλ: 695 525 0696

Σε υπέροχο σημείο πάνω στη θάλασσα, το Voe ατενίζει από τα μπροστινά του τραπέζια το απέραντο γαλάζιο και είναι ιδανικό για να πιείς το ποτό ή το κοκτέιλ σου με θέα το ηλιοβασίλεμα. Η διακόσμηση είναι όμορφη, με έμφαση στο ξύλο, ενώ οι μουσικές mainstream με ενδιαφέρουσες διασκευές γνωστών κομματιών. Το απλό ποτό στα 9€, τα κοκτέιλ στα 9-15€. Τα Σαββατοκύριακα φρόντισε να κάνεις κράτηση.

Rayen, El alma de Mexico

Λεωφόρος Ποσειδώνος 10, Άλιμος, τηλ: 21 0988 2801



Νιώθεις λίγο λατίνος; Θες να ακούσεις αντίστοιχες μουσικές, σε περιβάλλον μεξικάνικο και να γευτείς κοκτέιλ με τεκίλα και μεσκάλ; Τότε το Rayen, σε περιμένει να ανακαλύψεις την «ψυχή του Μεξικού» μια ανάσα από εκεί που σκάει το κύμα, να φας λαχταριστά chimichangas, tacos και burritos σε διάφορες εκδοχές και να βουτήξεις σε μια καλοφτιαγμένη μαργαρίτα, υπό τους ήχους λάτιν μελωδιών. Το απλό ποτό στα 9€, τα κοκτέιλ από 10€, η κράτηση τα Σαββατοκύριακα απαραίτητη.

Nisos Café Bar

Λεωφ. Αθηνών Σουνίου 48, 5χιλ, Ανάβυσσος, τηλ: 690 730 6783



Ξεμακραίνουμε λίγο ακόμα και πιάνουμε θέση σε αυτό το beach bar που βρίσκεται ακριβώς πάνω από μια εκ των πλέον ήρεμων παραλιών της Αττικής και ενδείκνυται για ποτάκια/κοκτέιλ συνοδεία ωραίων μουσικών. Σχεδόν σε καθημερινή βάση, διοργανώνει θεματικές βραδιές με διάφορα είδη μουσικής (reggae, house, electro, funk κ.α.), ενώ συχνά φιλοξενεί και παραγωγούς ραδιοφωνικών σταθμών. Το απλό ποτό στα 6€, τα κοκτέιλ στα 8€.

Skipper’s

Μαρίνα Αλίμου, τηλ.: 210 9880282



Βαριέσαι να ξεμακραίνεις; Θες να επιμείνεις κλασικά; Το Skipper’s αποτελεί σταθερή αξία εδώ και δεκαετίες στην Μαρίνα Αλίμου, βρίσκεται σε ωραίο σημείο με θέα θάλασσα και ενδείκνυται για πάσης φύσεως έξοδο, είτε με την παρέα, είτε με το έτερον ήμισυ είτε και μοναχός, δεν κρίνουμε. Οι μουσικές του κινούνται σε ροκίζοντα μονοπάτια, σε υψηλή ένταση ενίοτε, ενώ οι τιμές είναι καλές για την τοποθεσία: στα 7€ το απλό ποτό, από 8€ τα κοκτέιλ.

Ινδιάνος

Μιαούλη 12, Ζούμπερι, τηλ: 698 697 2042



Mαζεύει κόσμο και κοσμάκη από το πρωί για βουτιές στις ξαπλώστρες του στο Ζούμπερι, και τον κρατά μέχρι το βράδυ, χάρη στην χύμα και απενοχοποιημένη ατμόσφαιρά του. Πιάσε θέση σε ξαπλώστρα, τραπεζάκι ή αιώρα και άσε τα υπόλοιπα να γίνουν μόνα τους. Ο κατάλογός του περιλαμβάνει και αρκετές προτάσεις για γευστική συνοδεία – burger, club sandwich, σαλάτες κ.α. Το απλό ποτό στα 6€. Ενίοτε φιλοξενεί και ανεβαστικά λάιβ με reggae, latin προσανατολισμό.

Ruca Casa Autentica

Λεωφ. Ποσειδώνος &, Ελ. Βενιζέλου 1, Νέα Μάκρη, τηλ: 698 205 4004



Με διακόσμηση αριστοκρατικής χασιέντας και έντονα vibes λατινικής Αμερικής, αυτό το συμπαθέστατο και πάντα γεμάτο all day bar φέρνει κάτι από Αβάνα στη Νέα Μάκρη και είναι ό,τι πρέπει για τα καλοκαιρινά σου βράδια. Η μουσική είναι πλήρως εναρμονισμένη με το latin concept, ενώ τα κοκτέιλ ξεχωρίζουν για την πρωτοτυπία τους και απολαμβάνονται με θέα θάλασσα. Το απλό ποτό στα 8€, τα κοκτέιλ στα 9€.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v