Στέκια για ρομαντζάδα σε Γλυφάδα, Άλιμο, Βάρη και Βουλιαγμένη

Έλα να ρομαντζάρουμε ντάρλινγκ σε υπέροχα μαγαζάκια στην ευρύτερη περιοχή της Γλυφάδας του Αλίμου, της Βάρης και της Βουλιαγμένης.
Στέκια για ρομαντζάδα σε Γλυφάδα, Άλιμο, Βάρη και Βουλιαγμένη

Το καλοκαιράκι είναι ταμάμ για τις ρομαντικές ψυχές. Θερινά σινεμά, instagrammable ηλιοβασιλέματα, περίπατοι σε απομονωμένες παραλίες και road trips με το έτερον ήμισυ συνθέτουν το καλοκαίρι όσων επιζητούν λίγη ρομαντζάδα στη ζωή τους. Εμείς στηρίζοντας τον αγώνα τους κάναμε μια βόλτα στα Νότια Προάστια και βρήκαμε όλα εκείνα τα μαγαζάκια που μοιάζουν ιδανική επιλογή για να ρομαντζάρουμε λίγο ρε ντάρλινγκ.  

El Catrin

Φοίβης 15, Γλυφάδα, τηλ: 21 08945002

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by El Catrin Cocina Latina (@elcatringr)



Δεν ξέρουμε για σένα αλλά εμάς το μεξικάνικο μας ξυπνά εκτός από το ταμπεραμέντο και μια ρομαντική διάθεση, κάνοντας το ιδανικό spot για πρώτο ραντεβού. Το El Catrin στη Γλυφάδα που λες είναι ένα από τα πλέον εξωτικά μαγαζιά της πόλης με φανατικό κοινό να το ακολουθεί. Στον κατάλογο του θα βρεις spicy κι όχι μόνο signature κοκτέιλ αλλά και θηριώδεις quesadillas, πεντανόστιμες fajitas και δροσερές μεξικάνικες σαλάτες για να συνοδέψεις την κοκτειλοποσία σου.

Το κατάστημα δε δέχεται κρατήσεις, αλλά αν έχει κόσμο και βρεθείς σε λίστα αναμονής θα σε κεράσει ωραιότατη μαργαριτούλα. Με fajitas, burritos, σαλάτα υπολογίστε περί τα 20 ευρώ κατ’ άτομο. Προσοχή, μην το παρακάνεις, οι μερίδες είναι τεράστιες.

Mr. Fox : The Bar

Λαοδίκης 38, Γλυφάδα, τηλ: 21 0898 1654

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by MR.FOX : The Bar (@mrfoxthebar)



Το Mr. Fox είναι ένα αγγλικού τύπου all day bar που συγκεντρώνει από νωρίς πολύ κόσμο για να δοκιμάσει τα λαχταριστά brunch του κι αργότερα να συνεχίσει με κάποιο από τα ευφάνταστα κοκτέιλ του καταλόγου του. Παρότι πιάνει το μάτι σου Παραλιακή το Mr Fox έχει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα που ξεχωρίζει από τις πιο mainstream επιλογές της ευρύτερης περιοχής. Στο μενού υπάρχουν εξαιρετικές φαγητοεπιλογές που αξίζει να δοκιμάσεις.

Με δύο πιάτα finger food -δοκιμάστε το Spicy Bao σίγουρα με ατμιστά bao και πανέ κοτόπουλο- και κοκτέιλ δεν θα πληρώσεις περισσότερα από 18 ευρώ το άτομο.

Αnanas Tiki Bar Project

Λεωφ. Ποσειδώνος 15, Βουλιαγμένη τηλ.: 21 0896 0001

Το Ananas Tiki Bar Project άνοιξε πριν λίγα χρόνια στην περιοχή της Βουλιαγμένης κι έφερε έναν πιο εξωτικό αέρα με τον κατάλογό του. Λειτουργεί από το πρωί σερβίροντας καφέδες, smoothies και ροφήματα, ενώ υπάρχει πληθώρα healthy επιλογών με προτάσεις πρωινού όπως τοστ με avocado, detox χυμούς και γιαούρτι με φρούτα.

Το βράδι οι mixologists του Anana δίνουν πόνο πίσω από την μπάρα μιξάροντας γλυκόπιοτα κοκτέιλ που συνοδεύουν τις νύχτες μας μέχρι αργά. Άνετο κι ούλτρα χαλαρωτικό αυτό το μαγαζί είναι ιδανικό για ρομαντζάδα. Τα κοκτέιλ ξεκινούν από τα 9€.

Hero Street

Kιλκίς 49, Άλιμος τηλ.: 21 1725 6514

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Hero Street (@_hero_street)



Αν ψάχνεις ένα μαγαζί που θα σου ξυπνήσει 80s και 90s αναμνήσεις μεταφέροντας σε 2 από τις πιο διασκεδαστικές και καψουριάρικες δεκαετίες που γνώρισε η ανθρωπότητα. Με θεματικές βραδιές, πάρτι, mixtape nights, το Hero Street βρίσκει συνεχώς τρόπους να φροντίζει τα αγαπημένα σου ακούσματα, την ώρα που σερβίρει ψαγμένες μπύρες στηρίζοντας ελληνικές μικροζυθοποιίες. Παράλληλα σερβίρει διαστημικές χοντογκάρες γιατί νηστικό αρκούδι δεν ρομαντζάρει και τιμά σε πρώτη ευκαιρία όλες τις αγαπημένες του αναφορές από την pop κουλτούρα (από το Back to the Future μέχρι το Stranger Things).

Τα ποτά ξεκινούν από 6€. 

Cava Vegera

Ποσειδώνος 11, Βούλα, Τηλ: 211 0125700

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Cava Vegera Wines & Spirits (@cavavegera)



Υπάρχει άραγε τίποτα πιο ρομαντικό από σένα μαζί με το ταίρι σου και δυο ποτήρια κρασί ανάμεσα σας σε μια καλοκαιρινή βραδιά με ωραίο φεγγάρι; Εμάς να ακούς δεν υπάρχει για αυτόν τον λόγο τσέκαρε την Cava Vegera στη Βούλα, που ειδικεύεται στην οινογνωσία. Τα κελάρια της Cava Vegera φιλοξενούν μπόλικες ετικέτες κρασιών για να απολαύσεις σε ποτήρι ή μπουκάλι ενώ αν σε πιάσει το γινάτι σου και θες ντε και καλά κάτι άλλο μπορείς ελεύθερα να δοκιμάσεις κάποιο από τα ποτά του ενημερωμένου καταλόγου ή τις μπύρες. Αν πάλι θες να φας και το κατιτίς σου, μπορείς να ευχαριστηθείς και με το παραπάνω τις ιδιαίτερες ποικιλίες τυριών κι αλλαντικών της Cava Vegera.

Το ποτήρι κρασί από 4€.

Διακοπές

Λεωφ. Ιωνίας 125, Άλιμος, τηλ.: 210-99.01.910

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Διακοπές (@diakopes_ston_alimo)



Δεν ξέρουμε για σένα αλλά του λόγου μας όποτε θέλουμε να ξεσκάσουμε, πεταγόμαστε για Διακοπές στον Άλιμο. Ειδικά τώρα που καλοκαίριασε το all day bar στέκι του Αλίμου φοριέται τέλεια, καθώς τα πάντα γύρω του θυμίζουν καλοκαίρι και παραλία. Σκέφτεσαι καλύτερο τρόπο να ρομαντζάρεις λοιπόν, χαλαρώνοντας ενώ πίνεις ψαγμένα χαρμάνια καφέ και δροσιστικά smoothies; Aν θελήσεις πάλι κάτι να τσιμπήσεις υπάρχουν μπόλικες επιλογές. Kαι pancakes έχουμε για πάρτη σου και χορταστικά σάντουιτς (δοκίμασε αυτά με το φυστικοβούτυρο και το παστράμι και θα μας θυμηθείς). Μόλις νυχτώσει μπορείς να ρεμβάσεις πλάι στον/ην συνοδό σου με μια κοκτειλάρα αγκαλιά. Τα κοκτέιλ ξεκινούν από τα 8€

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v