Σε κανένα swingers club θα πάμε;

Θες να δοκιμάσεις την τύχη σου στο swinging; Δες σε ποια μαγαζιά στην Αθήνα γίνεται παιχνίδι με ανταλλαγές συντρόφων.
Σε κανένα swingers club θα πάμε;

Το ζεύγος έρχεται μαζί, αλλά από τη στιγμή που θα διαβεί τις πόρτες του κλαμπ οι δρόμοι τους ενδέχεται να χωριστούν. Εκείνος, μπορεί να αποπλανηθεί από κάποια άλλη γυναίκα, την οποία παρακολουθεί από κοντά ο άντρας της, ενώ πιπιλά το στήθος μιας ξένης. Εκείνη, μπορεί να «ασχοληθεί» με κάποιον άλλο που της «γυάλισε», και η βραδιά προμηνύεται μεγάλη.

Το φαινόμενο του swinging προφανώς δεν αφορά τον δημοφιλή χορό, ξεκίνησε στο εξωτερικό και πλέον έχει φανατικούς θαυμαστές στην Ελλάδα, οι οποίοι είναι έτοιμοι να παραδοθούν σε μια βραδιά χωρίς αναστολές, ανταλλάσσοντας συντρόφους.

Σε διεγείρει η εν λόγω φάση; Δες πού μπορείς να «παίξεις» με τον/την σύντροφό σου, σε swingers μαγαζιά της πόλης.

Nirvana Swingers Club

Αχαρνών 335 & Νιρβάνα, Κάτω Πατήσια, τηλ: 694 096 3227, ανοικτά Πέμπτη με Κυριακή, είσοδος δωρεάν, το απλό ποτό στα 7€



Το πρώτο μαγαζί του είδους που άνοιξε στην Αθήνα, παραμένει σταθερή αξία για τους λάτρεις της ανταλλαγής, επιτρέποντας την είσοδο αυστηρά και μόνο σε ζευγάρια. Σε αυτό το υπόγειο της Αχαρνών, όλες οι αναστολές φεύγουν, τα ζευγάρια – συνήθως σταθεροί θαμώνες – κάνουν παιχνίδι στους διάφορους χώρους του, ενώ στα decks εδώ και χρόνια ο Μάριος, με ωραίες μουσικές ντύνει αρμονικά τις βραδιές. Στο video wall προβάλλονται… εκπαιδευτικές ταινίες, ενώ διαθέτει και ωραιότατη καμπίνα με glory hole. Η είσοδος είναι από την οδό Νιρβάνα.  

2+2

Δερβενακίων 18, Πειραιάς, τηλ: 2110123825, ανοικτά Πέμπτη με Κυριακή, είσοδος 20€/ ζευγάρι με 2 ποτά, είσοδος για μόνους άντρες συγκεκριμένες μέρες 80€ με δύο ποτά και δυο σφηνάκια, ελεύθερη είσοδος για single γυναίκες και δώρο 2 ποτά



Σε μία παλιά αποθήκη στον Πειραιά, το 2+2 είναι ένα προσεγμένο, καθαρό και μοντέρνο Swingers Club, με οικεία ατμόσφαιρα για την οποία εγγυάται ο ιδιοκτήτης/DJ. Σε αντίθεση με τους «κανόνες» που διέπουν ένα swinger club, εδώ τα πράγματα είναι πιο χαλαρά, και επιτρέπεται η είσοδος και σε μοναχικούς καβαλάρηδες ή καουμπόισσές της Cuckold Night Πέμπτες και Κυριακές (άντρες/γυναίκες) και τις Single Ladies Night Παρασκευές (γυναίκες). Δίνουν έμφαση στην «κατάλληλη» αμφίεση (σέξι για τις γυναίκες, κομψή για τους άντρες), ενώ συχνά παίζουν και διάφορα θεματικά events

C4Club

Μακρών Τειχών 5, Πειραιάς, τηλ: 6909879891, ανοικτά Πέμπτη με Κυριακή, είσοδος μόνο για ζευγάρια με 20€ συν δύο ποτά



Απομονωμένο σε μια βιομηχανική περιοχή του Πειραιά, το C4C διαθέτει όλα όσα χρειάζεται ένα κλαμπ του είδους για να γίνει σωστό παιχνίδι. Ευρύχωρα δωμάτια με κουρτίνες, αλλά και ελεύθερα για όσους αρέσκονται να τους βλέπουν, σε δύο όμορφα διαμορφωμένους ορόφους, όπου οι θαμώνες βρίσκουν χώρο και χρόνο για να πειραματιστούν. Η μουσική είναι χαλαρή και ευνοεί τη κουβέντα, ενώ αναλόγως ημέρας μπορεί και να «βαράει» με ελληνικά χιτάκια που ανεβάζουν τη διάθεση. Η ατμόσφαιρα αρκετά φιλική για πρωτάρηδες. Συχνά διοργανώνει και πριβέ θεματικά πάρτι, με προσκλήσεις οι οποίες διανέμονται από εκεί σε λίγους και εκλεκτούς.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v