Τα πιο flirty μπαρ της Αθήνας

Ωραίες μουσικές, όμορφες μπάρες και ατμόσφαιρα που ευνοεί το φλερτ. Αγαπημένα στέκια για να τα πεις και να τα πιείς.

Τα πιο flirty μπαρ της Αθήνας

Το φλερτ το παραδοσιακό, το ωραίο, το αυθεντικό σε εποχές social πάσχει, όμως πολλοί είναι εκείνοι που το κρατάνε ακόμα αληθινό και δεν διστάζουν να κάνουν κίνηση τετ α τετ.

Το μπαρ είναι ο ιδανικός χώρος για να γίνει αυτή η κίνηση, και όσο η βραδιά κυλά και η μουσική παίζει όμορφα, η κατάσταση ευνοεί τις γνωριμίες, αρκεί να ξέρεις πού να πορευτείς και – το κυριότερο- πώς να φλερτάρεις σωστά.

Για το δεύτερο δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά, για το πρώτο, ιδού μερικά μπαρ που ευνοούν τις γνωριμίες.

7 Jokers

Βουλής 7, Σύνταγμα, τηλ.: 210 3219225

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The 7 Jokers (@the7jokersbar.athens)

Μπαρ με προσωπικότητα και πληθωρική κάβα, το 7 Jokers συνδυάζει τη θεατράλε διακόσμηση και αισθητική με μια μόνιμα παιχνιδιάρικη διάθεση, η οποία σε συνδυασμό με την ωραία μουσική φτιάχνει την ιδανική ατμόσφαιρα για βραδινά τετ α τετ συνοδεία αλκοόλ. Γεμίζει κόσμο από νωρίς και παραμένει στις επάλξεις μέχρι πολύ αργά, γιατί το σωστό φλερτ δε γνωρίζει χρονικά σύνορα. Το απλό ποτό στα 8€.

Άγιος

Διδότου 31Α, Κολωνάκι, τηλ: 21 0364 7968

Οι ξενύχτηδες της Αθήνας έχουν πλέον τον δικό τους Άγιο, και αν αγαπάς τα ελληνικά και την καψούρα, τότε το μπαρ του Κολωνακίου είναι μονόδρομος για βραδιές γεμάτες συναίσθημα, αλλά και φλερτ. Εδώ θα ακούσεις ελληνικά τραγούδια από τη δεκαετία του '50 ως τη δεκαετία του '90, και θα γνωρίσεις κόσμο που αγαπά το ελληνικό τραγούδι και την κοινωνικοποίηση. Το απλό ποτό στα 8€.

Ο Ένοικος

Καλλιδρομίου 70, Εξάρχεια

Από τα πιο old school στέκια της ευρύτερης γειτονιάς του, ο Ένοικος είναι κλασικό ποτάδικο. Ένα ιστορικό μέρος για βραδινή έξοδο με ιδιαίτερα καδράκια στους τοίχους του, τραπεζάκια και καρέκλες καφενείου, μεγάλη μπάρα για φλερτ και ουίσκι, και μουσικές που προτιμούν τη τζαζ. Το απλό ποτό στα 7€.

Μπρίκι

Δορυλαίου 6, πλατεία Μαβίλη, τηλ.: 210 6452380

Αμέτρητες γνωριμίες της μίας βραδιάς (ή και παραπάνω) έχουν γεννηθεί στην ξύλινη μπάρα του, υπό τους ήχους αλτέρνατιβ ρυθμών. Το Μπρίκι στη Μαβίλη είναι ένα καθαρόαιμο ποτάδικο, συνέχεια γεμάτο, που παίζει ωραίες μουσικές και ευνοεί εδώ και χρόνια το φλερτ, έχοντας φανατικούς θαμώνες. Ίσως ευθύνεται και το ότι το ξενυχτάει. Το απλό ποτό στα 8€ και καπάκια βρώμικο στην Καντίνα γιατί ο έρωτας περνάει από το στομάχι.

Snatch

25ης Μαρτίου 14, Χαλάνδρι, τηλ: 21 0689 1262

Λατρεμένο στέκι για τους «ντόπιους» του Χαλανδρίου αλλά και για κόσμο που αγαπά την εναλλακτική διασκέδαση, το Snatch ξεκινά από νωρίς για καφέ, όμως το βράδυ γίνεται ένα σούπερ κεφάτο μπαρ με ροκ μουσικές, για να τα πιείς να τα πεις και να κάνεις γνωριμίες. Ακόμα και τις καθημερινές μαζεύει κόσμο, αποδεικνύοντας πως η διασκέδαση δεν γνωρίζει εργάσιμες. Το απλό ποτό στα 7€.

Drunk Sinatra

Θησέως 16, Σύνταγμα, τηλ. 2103313733

Στα πολλά χρόνια λειτουργίας του, o μεθυσμένος Σινάτρα έχει αποκτήσει φανατικό κοινό εγχώριο και μη, το οποίο δεν χάνει την ευκαιρία να πιάνει θέση στη μπάρα του ξανά και ξανά και υπό το βλέμμα του Θείου Φράνκι να πίνει και να συζητά. Θα το βρεις φίσκα τα Σαββατοκύριακα, και λίγο πιο χαλαρό τις καθημερινές, αλλά πάντα γεμάτο. Το απλό ποτό στα 8€.

Κλουβί

Κυδαντιδών και Δημοφώντος 57, τηλ. 21 0347 9998

Τα Πετράλωνα έχουν να περηφανεύονται για μπαρ όπως αυτό, και έτσι πρέπει. Με τους θαμώνες του να συρρέουν μέχρι και από τα βόρεια προάστια για να περάσουν μια βραδιά εκεί, το Κλουβί είναι ένα μέρος που όλοι γίνονται παρέα από ένα σημείο κι έπειτα, και η νύχτα παίρνει το δρόμο της. Στα ηχεία παίζει τζαζ, σόουλ, φανκ και ηλέκτρο μουσικές, ενώ στον κατάλογο θα βρεις αρκετές επιλογές σε ιδιαίτερα spirits και κοκτέιλ. Το απλό ποτό ξεκινά από τα 7 και το κοκτέιλ στα 8€.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v