Τέλεια ροκάδικα για να τα σπάσεις στη Θεσσαλονίκη

Παγωμένη μπίρα, κλασικές ροκ και metal… πενιές, σούπερ ατμόσφαιρα και η νύχτα προμηνύεται μεγάλη. Πάμε βόλτα στα κορυφαία ροκάδικα της συμπρωτεύουσας.
Τέλεια ροκάδικα για να τα σπάσεις στη Θεσσαλονίκη

Τη Θεσσαλονίκη δε γίνεται να μην την αγαπήσεις. Έχει απ’ όλα η άτιμη. Και πάνω που λες ότι «σαν την Αθήνα δεν υπάρχει καμία άλλη», ξάφνου αντιπροτείνει μαγαζιά για κάθε γούστο – ανάμεσά τους και εκείνα που απευθύνονται στους μανιακούς λάτρεις της ροκ.

Αν ανήκεις σε αυτούς λοιπόν, άσε μας να σε καθοδηγήσουμε στις πιο «σκληρές» τις μπάρες.

On The Road

Λεωφ. Νίκης 61, τηλ: 231 027 1240



Ιστορικό μαγαζί στην παραλία, το On The Road άνοιξε το… μακρινό 1995 και έχει απ’ όλα. Ωραία θέα Θερμαϊκό, όμορφη ξύλινη διακόσμηση που θυμίζει πλοίο, ωραίο κόσμο και ωραίες ροκ μουσικές για να συνοδεύσουν το ποτό ή τη μπύρα σου. Ξεχωρίζει από τα mainstream μαγαζιά της παραλίας και πέρα από ροκιές, δίνει στα αυτάκια σου ενίοτε και jazz ή funk μελωδίες. Όσο νυχτώνει, η διάθεση μεγαλώνει και οι μουσικές ανεβαίνουν σε ένταση. Το απλό ποτό στα 7€.

Stones Rock Bar

Αιγύπτου 20, τηλ: 231 052 0830

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Stones Rock Bar (@stones_rock_bar)



Μεταλάδες, ροκάδες και πάσης φύσεως λάτρεις της καλής μουσικής πιάνουν θέση εδώ για να απολαύσουν το ποτό ή την παγωμένη μπύρα τους. Το Stones τούς υποδέχεται με σωστές μουσικές που αγαπούν το ροκ αλλά και το χέβι μέταλ, ενώ συχνά διοργανώνει λάιβ με εγχώριες μπάντες που καλύπτουν το φάσμα της ροκ, αλλά και της jazz/blues μουσικής. Αρκετές μπάντες του εξωτερικού καταλήγουν εδώ μετά τις συναυλίες τους στη συμπρωτεύουσα, ενώ αξιομνημόνευτα είναι και τα φεστιβάλ μπίρας που διοργανώνει. Το απλό ποτό στα 7€ .

Dizzy Dolls

Αιγύπτου 5, τηλ: 231 400 9474



Κλασικό ροκάδικο, «ζαλισμένο» από το 1995, το οποίο παραμένει σταθερά στις προτιμήσεις των θαμώνων του χειμώνα καλοκαίρι. Συμβάλουν σε αυτό το παρεΐστικο κλίμα, η ατμοσφαιρική διακόσμηση, οι ωραίες ροκ και μέταλ μουσικές και ο καθαρός ήχος που συνδυάζεται ιδανικά με εναλλασσόμενες προβολές video clip, οι οποίες εκτιμώνται δεόντως. Το ίδιο και το μπιλιάρδο και το φλιπεράκι που έχει. Στην κάβα του θα βρεις και αρκετές ψαγμένες μπίρες για δοκιμές μετά μουσικής, ενώ το απλό ποτό κοστίζει 7€ και η μισόλιτρη Guiness 5€.

Άδυτο Rock Bar

Αιγύπτου 1, τηλ: 697 433 2969

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Άδυτο Rock Bar (@adytorockbar)



Σαν μπεις στο Άδυτο να εύχεσαι να είναι μεγάλη η νύχτα για να μπορέσεις να απολαύσεις όπως πρέπει τις αυστηρά rock and roll, rock και metal μουσικές που εκπέμπει από τα ηχεία του. Όμως δεν θα μείνεις μόνο εκεί. Το μαγαζί μπορεί να περηφανεύεται για την πλούσια κάβα του, με πληθώρα επιλογών σε spirits (ουίσκι, βότκα κ.α.) αλλά και αρκετές ετικέτες ζύθου για να διαλέξεις ποια σου ταιριάζει καλύτερα. Το απλό ποτό στα 7€.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v