Τέλεια μπαράκια για να εντυπωσιάσεις το υποψήφιο ταίρι σου

Ψάχνεις ιδανικό μέρος για πρώτο ραντεβουδάκι με το «πρόσωπο»; Φόρα τα καλά σου κι άσε τα υπόλοιπα σε εμάς.
Τέλεια μπαράκια για να εντυπωσιάσεις το υποψήφιο ταίρι σου

Καλό το τσατ, τα υπονοούμενα και οι εκατέρωθεν φιλοφρονήσεις αλλά αν δεν βγεις ραντεβού με το υποψήφιο ταίρι, δύσκολα θα καταλάβεις αν δένει το γλυκό. Για αυτόν τον λόγο ο χώρος που θα βρεθείτε τα δυο σας πρέπει να είναι ήσυχος και cozy για να γίνει σωστή δουλίτσα. Δεν χρειάζεται να ψάχνεις άσκοπα, έχουμε βρει εμείς τα ιδανικά μπαράκια για το πρώτο ραντεβού. Παρφουμαρίσου, φόρα τα καλά σου και εβίβα.

Κόκκινη Σβούρα

Αγίου Γεωργίου 17, Χαλάνδρι, τηλ: 21 1012 5454

Αν βρεθείς στα βόρεια και θες να απολαύσεις πιο χαλαρός το ποτό σου τότε η Κόκκινη Σβούρα στο Χαλάνδρι φαντάζει ιδανική επιλογή ειδικά αν θες να αποφύγεις τον χαμό. Παρεΐστικο κλίμα, με έντονη καλλιτεχνική διάθεση, έχει φανατικό κοινό μιας και σερβίρει και πολύ ωραία κοκτέιλ. Αν τώρα σε πιάσει μια πείνα τότε η Σβούρα θα σου σερβίρει tapas- κόλαση ενώ σου φέρνει μπαλάκια με τυρί και προσούτο, φλογέρες με μπέικον και στικάκια χοιρινού. Τα κοκτέιλ στα 9-10€.

9 Plus

Μάκρης 9, Αιγάλεω, τηλ. 21 0531 6386



Αν συχνάζεις στα δυτικά και δη στο Αιγάλεω τότε είναι βέβαιο πως θα έχεις τικάρει το 9 Plus ως έναν ιδανικό προορισμό για ραντεβουδάκι. Κι αν ο πολυσύχναστος πεζόδρομος στην οδό Μάκρη με τις κούνιες- σήμα κατατεθέν μοιάζει τέλειος, η κουκλίστικη μπαρόκ αυλή του 9 Plus προσφέρεται για χουζουράτες συζητήσεις εν μέσω ποτών και δροσιστικών κοκτέιλ. Τα ποτά ξεκινούν από τα 6€.

Τζώννυ Ντέπυ

Μεσογείων 234 και Βεντούρη, Χολαργός, τηλ.: 210 6542082



Ξέχνα όσα συμβαίνουν στη δίκη του Τζώνυ του Ντεπ με την Άμπερ Χερντ και τρέχα προς το Τζώννυ Ντέπυ στον Χολαργό να πιείς ένα ποτάκι στην υγειά μας. Βλέπεις, το αγαπάμε ιδιαίτερα αυτό το μαγαζάκια για πολλούς λόγους. Από τη μία για το λατρεμένο λογοπαίγνιο στο όνομα. Από την άλλη για το ανεπιτήδευτο στυλ του, την χαλαρωτική διάθεση και τον ποπ χαρακτήρα του. Συχνά πυκνά διοργανώνει και μουσικές βραδιές που είναι αρκούντως θελκτικές για μπερδεματοκατάσταση με υποψήφιο ταίρι. Τα κοκτέιλ του ξεκινάνε από τα 7€.

Low Profile

Βουλής 7, εντός στοάς Μπολάνη, Σύνταγμα, τηλ: 2103620200



Από το όνομα και μόνο μπορείς να καταλάβεις ότι οι θαμώνες του μαγαζιού κρατάνε Low profile. Κατακόκκινοι τοίχοι, δερμάτινοι καναπέδες, σκαμπό με «πλάτη» στην μπάρα, ξύλο στο πάτωμα, και μια σειρά από υπέροχες ασπρόμαυρες φωτογραφίες διάσημων τζαζ μουσικών συνθέτουν το σκηνικό στο Low Profile, που εδώ και χρόνια βρίσκεται στην κορυφή των Whiskey Bars της πόλης.  

Αν τα ακούσματα σου ισορροπούν μεταξύ jazz, blues και rock 'n' roll τότε πρέπει να επισκεφθείς για ένα πρώτο ραντεβού που θα σου/σας μείνει αξέχαστο. Οι τιμές των ποτών ξεκινούν από 6€.

Σχοινοβάτης

Σωτήρη Πέτρουλα 22, Άνω Λιόσια, τηλ: 21 0248 3404



Η όμορφη μπάρα του Σχοινοβάτη σε καλεί να μοιραστείς πολλά μυστικά κι ανείπωτα όσο χαλαρωτικές μουσικές συνοδεύουν τα ποτά μας. Τα Άνω Λιόσια την νιώθουν μια περηφάνια για το νέο στέκι της πόλης με τον πλούσιο κατάλογο ποτών  γλυκόπιοτων signature κοκτέιλ. Παρεΐστικος και cozy με σούπερ- αναπαυτικές πολυθρόνες και στυλάτη διακόσμηση ο Σχοινοβάτης είναι ο ιδανικός χώρος για ξεμονάχιασμα με τα ποτά να ξεκινούν από τα 7€.

The Art of Bragi

Ακτή Θεμιστοκλέους 154, Πειραιάς, τηλ.: 21 1715 9272



To The Art of Bragi με την old fashioned διακόσμηση και τα ψαγμένα του ποτά μοιάζει η κατάλληλη επιλογή για να δώσει νόημα στην έξοδό σου με αυτόν/ην που θες να γνωρίσεις καλύτερα, αφού προηγουμένως τον εντυπωσιάσεις με την επιτυχημένη σου επιλογή. Σιγούρακι λοιπόν το αγαπημένο μας στέκι στην Πειραϊκή, πρώτη μούρη στη θάλασσα. Αν δεν βρεις τραπέζι έξω μην στραβομουτσουνιάσεις γιατί κι ο εσωτερικός χώρος του Bragi θα σε εντυπωσιάσει, γεμίζοντας με φωτογραφίες του την μνήμη του κινητού σου. Αν πας εκεί πιές ένα Smokey Tommy’s ή ένα ποτήρι ιρλανδέζικου Telling ουίσκι στην υγειά μας. Τα ποτά ξεκινούν από 7 ευρώ.

Au Revoir

Πατησίων 136, τηλ: 21 0823 0474



Με όνομα βαρύ σαν ιστορία το θρυλικό Au Revoir φιλοξενείται σε κάθε αφιέρωμα που σέβεται τον εαυτό του με τα πιο ιστορικά μπαρ του κέντρου. Διακριτικός χαμηλός φωτισμός, ρετρό αισθητική και μια έντονη μυρωδιά νοσταλγίας στο μπαρ που το Υπουργείο Πολιτισμού είχε κηρύξει διατηρητέο. Το Au Revoir είναι ο κατάλληλος προορισμός για ένα πρώτο ραντεβού που θα κρύβει λίγη από την αίγλη των σπουδαίων προσωπικοτήτων που ήπιαν στην ίδια μπάρα με του λόγου σου. Τα απλά ποτά στα 6€, τα ουίσκι από 7€, τα κοκτέιλ  από 8 ευρώ.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v