Φύγαμε για καφεδάρες με θέα θάλασσα!

Ήλιος, θάλασσα, καφές και το αγόρι σου ή το κορίτσι σου. Σκέφτεσαι τίποτα καλύτερο για τα ανοιξιάτικα μεσημέρια;
Φύγαμε για καφεδάρες με θέα θάλασσα!

Όμορφο περιβάλλον, αεράκι, μπόλικος ήλιος, θέα θάλασσα. Υπάρχει καλύτερη τοποθεσία για να πάρεις γερές γουλιές καφέ;

Δεν υπάρχει.

Κι εμείς τη βρήκαμε σε αγαπημένες διευθύνσεις στην Αττική.

Nālu Café

Λεωφ. Ποσειδώνος, Παραλία Ακτή Ηλίου, Άλιμος, τηλ: 210-9880990



Σταθερή αξία για all day καταστάσεις στην παραλιακή, το Nalu αγναντεύει απρόσκοπτα τη θάλασσα και σερβίρει καφέδες μια ανάσα από το κύμα, αλλά και πληθωρικό brunch με ένα σωρό επιλογές αυγών, smoothies και pancakes για αμαρτωλούς. Συνεχίζει και το βράδυ δυνατά, με ελληνικές βραδιές και λάιβ εμφανίσεις.

Riviera Coast

Λεωφ. Κωνσταντίνου Καραμανλή 18, Βούλα, τηλ: 21 0899 2453



Ο όμορφης αρχιτεκτονικής και αισθητικής πολυχώρος της αθηναϊκής Ριβιέρας που ήξερες σαν ViveMar, ανακαινίστηκε και μεταμορφώθηκε σε ένα μοντέρνο all day café bar με τραπέζια σε ξύλινο ντεκ που αγναντεύουν τη θάλασσα. Εδώ πέρα από τον καφέ σου θα δοκιμάσεις και μεσογειακή κουζίνα, αλλά και ωραία κοκτέιλ τα βράδια.

Πανόραμα καφέ

Επαρ.Οδ. Εκάλης-Νέας Μάκρης, τηλ: 690 660 8869



Θα χρειαστείς χάρτη για να το βρεις σκαρφαλωμένο πάνω στο βουνό, όμως η θέα θα σε αποζημιώσει και με το παραπάνω. Μην περιμένεις πάρα πολλά, ένα απλό καφέ με μίνιμαλ διακόσμηση, αλλά εντυπωσιακή θεά για να χαθεί το βλέμμα σου. Μένει ανοικτό ως αργά και για μπίρες/ποτάκια.

The View Club

Καλλιτεχνών 107, Καλλιτεχνούπολη, τηλ: 2294 075517



Και εδώ θα ανέβεις στο βουνό, για να απολαύσεις θέα που φτάνει μέχρι την Εύβοια αν ο καιρός είναι καθαρός. To View Club προσφέρει κάτι για κάθε στιγμή της ημέρας, έχει ωραίο χώρο με γκαζόν για να αράξεις με καφέ και σερβίρει, μεταξύ άλλων, και λαχταριστό, παραδοσιακό πρωινό για να συνοδεύσεις την καφεΐνη σου.

Ark

Γρ. Λαμπράκη 2, Αστέρια Γλυφάδας, Γλυφάδα, τηλ: 2108948882



Αυτό το εκλεπτυσμένο καφέ με την κοσμοπολίτικη αύρα απολαμβάνει υπέροχη θέα θάλασσα σε απόσταση αναπνοής από τα τραπεζάκια του. Εδώ ο εσπρέσο συνοδεύεται από ανθρακούχο νερό, όπως συνηθίζεται στην Ιταλία, ενώ το brunch είναι ωραιότατο. Το (εξαιρετικό) φαγητό επιμελείται ο Γιάννης Μπαξεβάνης.

Seacret All Day Resto Bar

Ποσειδώνος 18, Νέα Μάκρη, τηλ: 2294096747



Από τα πιο ήρεμα all day μαγαζιά της παραλιακής της Νέας Μάκρης, το Seacret (ωραίο λογοπαίγνιο), ανοίγει από νωρίς για καφεδάκι και τιμιότατο (και αρκετά οικονομικό δεδομένης της θέας) brunch, και συνεχίζει μέχρι το βράδυ με φαγητό, αλλά και καλοφτιαγμένα κοκτέιλ. Ωραιότατα και τα χειροποίητα γλυκά του.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v