Πάμε για ποτάκια πλάι στο κύμα;

Δροσερά κοκτέιλ, αναπαυτικές μαξιλάρες και καρέκλες στην άμμο μας υποδέχονται για ακόμα ένα καλοκαίρι με ποτάκι δίπλα στο κύμα.
Πάμε για ποτάκια πλάι στο κύμα;

Είτε είσαι χύμα στο κύμα, είτε πιο κυριλέ, αυτό το καλοκαίρι οφείλεις να απολαύσεις το ποτάκι σου με θέα θάλασσα, σαν να είσαι σε νησί. Πριν πας κανονικά σε νησί.

Οι παρακάτω παραθαλάσσιες διευθύνσεις για κάθε μπάτζετ και διάθεση στην Αττική είναι ό,τι πρέπει.

Ινδιάνος
Παραλία Ζούμπερι, Νέα Μάκρη, τηλ: 698 697 2042



Κι όμως είναι ακόμα εδώ, κι αυτό το καλοκαίρι, Ινδιάνος και Ζούμπερι πάνε χέρι χέρι. Σε υπέροχο σημείο στην παραλία, ο χαλαρός και «χύμα» Ινδιάνος είναι ό,τι πρέπει για χαλαρό ποτάκι σε ξαπλώστρες και τραπεζάκια δίπλα στο κύμα, αλλά και νόστιμο τσιμπολόγημα με μπέργκερ, χοτ ντογκ και μεξικάνικες γεύσεις. Το απλό ποτό στα 6€, κοκτέιλ από 8€. Το βραδινό μπάνιο επιβάλλεται – προσοχή μόνο στα βράχια.

Oasis 38
38ο χλμ Αθηνών Σουνίου, Λαγονήσι, τηλ: 6973771830

Εξωτικό, κεφάτο, άκρως καλοκαιρινό όπως πρέπει να είναι ένα μπιτσόμπαρο που σέβεται τον εαυτό του το Oasis είναι μια από τις καλύτερες επιλογές της περιοχής για βουτιές το πρωί, καφεδάκια και χαλαρά ή όχι και τόσο χαλαρά ποτά, μια ανάσα από το κύμα το βράδι. Κάθε Πέμπτη οι βραδιές είναι αφιερωμένες στα δροσερά, καλοκαιρινά κοκτέιλ τα οποία απολαμβάνουμε στα 5€. Κάθε μέρα, τα απλά ποτά στα 6€.

Ιστιοπλοϊκός
Ακτή Μικρολίμανου, τηλ.: 210 4134084



Απολαμβάνει την καλύτερη πιθανότατα θέα στη θάλασσα σε όλο το Μικρολίμανο και ενδείκνυται για ρομαντικά τετ α τετ συνοδεία αλκοόλ στην παραλιακή περαντζάδα πάνω στο όμορφο ντεκ του που θυμίζει – προφανώς – ιστιοπλοϊκό. Το μενού του είναι εξίσου ελκυστικό, με μοντέρνες πινελιές στην μεσογειακή κουζίνα, δες το εδώ. https://www.istioploikos.gr/el/menu/  Το απλό ποτό στα 8€, τα κοκτέιλ από 9€, η μουσική μέηνστρημ και η θέα… δωρεάν.

40Forty
Απόλλωνος 40 (Αστέρας Βουλιαγμένης), Βουλιαγμένη, τηλ: 210 8961261



Θέλεις ένα χαλαρό ποτάκι στο ομορφότερο σημείο της αθηναϊκής ριβιέρας; Το 40Forty είναι ένα all day bar restaurant που πέρα από υπέροχη θέα στον κόλπο της Βουλιαγμένης σερβίρει καλοφτιαγμένα signature κοκτέιλ και ποτά με φόντο το ηλιοβασίλεμα. Κλείσε θέση στα τραπεζάκια πάνω στην άμμο ή σε στάντ και απόλαυσε ένα Honolulu με μπλεντ από ρούμια, ανανά, καρύδα, τόνγκα, κανέλα λάιμ και μπίτερ ή ένα κλασικό Daquiri. Το απλό ποτό στα 10€, τα κοκτέιλ από 11€.

Holy Spirit Beach Bar
Ακτή Βάρκιζας (Yabanaki), τηλ.: 695 549 1800

Το κοκτέιλ μπαρ της Γλυφάδας σβήνει επτά κεράκια και απλώνει για ακόμα ένα καλοκαίρι τις μαξιλάρες του στην πλαζ του Yabanaki και σερβίρει δροσερά signature cocktails σε πλαστικά ποτήρια από μια λίστα που ανανεώνεται διαρκώς, δια χειρός Ξαβιέ Μισαϊλίδη, συνοδεία ανεβαστικών μουσικών. Βγαίνουν σε... δύο μεγέθη, κανονικό στα 10€ και extra large στα 15€, και απολαμβάνονται εξίσου ιδανικά στα τραπεζάκια επάνω στο ξύλινο ντεκ και στις ξαπλώστρες στην άμμο. Το απλό ποτό στα 8€.

Bolivar
Ακτή του Ήλιου, Καλαμάκι, τηλ.: 697 036 7684



Το πιο δραστήριο beach bar της αθηναϊκής ριβιέρας συνεχίζει ακάθεκτο να προσφέρει εξωτισμό στα καλοκαίρια μας, με όπλα του τις ωραίες μουσικές και τα events που διοργανώνει (δες το φετινό πρόγραμμα εδώ) αλλά και τον όμορφο χώρο του που θυμίζει μπαρ σε τροπικό νησί. Το απλό ποτό στα 7,50€ τα καλοφτιαγμένα κοκτέιλ από 8,50€, ενώ παίζουν και ιδιαίτερες signature επιλογές στα 12€. Η θάλασσα τίμια και για μπανάκι.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v