Πού θα πιούμε ένα ποτό μετά τις βουτιές μας;

Βράδιασες στην παραλία και λαχταράς ένα ποτάκι πριν πάρεις τον δρόμο της επιστροφής; Σε έχουμε καλυμμένο.
Πού θα πιούμε ένα ποτό μετά τις βουτιές μας;
Από τα πιο ωραία πράγματα που συμβαίνουν τα Σαββατοκύριακα του καλοκαιριού, είναι το να σε βρίσκει το βράδυ σε κάποια παραλία, να συζητάς πού θα πιεις ένα ποτάκι πριν πάρεις τον δρόμο της επιστροφής. Ή ακόμα καλύτερα, να το γκουγκλάρεις και να βρίσκεις τις προτάσεις μας.

Στον Ινδιάνο 



Επάνω στην παραλία στο Ζούμπερι, στάση ιδανική στην επιστροφή από Μαραθώνα, Νέα Μάκρη και πέριξ, ο Ινδιάνος είναι χαλαρός και χύμα, απλώνει τα τραπεζάκια του πάνω στην άμμο και παίζει ρέγκε, ροκ και soul-funk μουσικές. Δεν αποκλείεται ενίοτε να πετύχεις και πάρτι με καλεσμένους DJs να αναλαμβάνουν τα decks. Παραμένει, δε, ανοικτός όλη την εβδομάδα από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Το ποτό κοστίζει 6€, τα κοκτέιλ 8€.

Στα Λιμανάκια 



Προφανώς, αν έχεις πάει για μπάνιο εκεί, δε χρειάζεται να κουνηθείς ρούπι. Αλλά και επιστρέφοντας από τις βουτιές σου οπουδήποτε στην αθηναϊκή ριβιέρα, το μπαράκι του Λευτέρη, όπως είναι γνωστό το beach bar στα Λιμανάκια είναι μια πρώτης τάξης επιλογή για την μπυρίτσα της επιστροφής. Ανοιχτό από το πρωί ως αργά το βράδυ, παίζει μουσικές που κινούνται σε funk και reggae μονοπάτια, και σερβίρει παγωμένες μπύρες στα 5€.

Στο Holy Spirit Beach Bar 



Στην Ακτή της Βάρκιζας, στο γνωστό και μη εξαιρετέο Yabanaki, το λαοφιλές κοκτεϊλάδικο της Γλυφάδας μας σερβίρει ως τις 3.00 το πρωί (Παρασκευές και Σάββατα ως τις 4.00) φανταστικά κοκτέιλ σαν το το Rum Forest Rum, με ρούμι και passion fruit, και το Fantastic Boyfriend, με βότκα, καρύδα και raspberry, οι τιμές των οποίων ξεκινούν από 8€. Παίζει σούπερ ανεβαστικές, χορευτικές μουσικές, διοργανώνει συχνά πυκνά και πάρτι με guest DJs.

Στο Enalio 



Απλώνει τα τραπεζάκια του πάνω στην αμμουδιά της Λούτσας (που είναι ό,τι πρέπει για μια τελευταία βραδινή βουτιά) παίζει ωραίες ταξιδιάρικες μουσικές, έχει και πεντανόστιμη κουζίνα αν έρθετε πεινασμένοι, φτιάχνει και φανταστικά κοκτέιλ οι τιμές των οποίων κυμαίνονται στα 8€. Είναι στάση ιδανική αν επιστρέφεις από Ραφήνα, Νέα Μάκρη, Μαραθώνα και πέριξ, ενώ συνδυάζεται τέλεια και με ένα φαγοπότι στον Ξυπόλητο πριν.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v