Πού να πάμε να χορέψουμε ως το πρωί;

Ωραία και τα μπαράκια, δε λέμε, αλλά εσύ θέλεις πράγματα πιο ανεβασμένα, να σε βρει το ξημέρωμα να χορεύεις. Το ‘χουμε.
Πού να πάμε να χορέψουμε ως το πρωί;
Από απενοχοποιημένη trashίλα και καψούρικα τσιφτετέλια μέχρι λάτιν και deep house, οι διευθύνσεις που ακολουθούν υπόσχονται χορό μέχρι πρωίας. Γιατί έτσι πρέπει να είναι τα καλοκαίρια μας.

Bolivar 
Ακτή του Ήλιου, Άλιμος, τηλ.: 697 036 7684



Από τα πρώτα μέρη που σκεφτόμαστε όταν μιλάμε για χορό πλάι στο κύμα, το κλασικό και αγαπημένο beach bar του Αλίμου επέστρεψε φέτος δυναμικά, με θεματικά πάρτι κάθε μέρα της εβδομάδας (Δευτέρα Spiritual Nights, Τρίτη Caribbean-Latin, Τετάρτη Summer Vibes και Κυριακή Salsa Sundays) αλλά και ένα σούπερ ενδιαφέρον line up DJs όπως οι G. Pal, Adrianos Papadeas, George Seragos, AMX, Cleopatra Fyntanidou, Dino MFU, Xenia Ghali, Jay Madox, και πολλοί, πολλοί άλλοι. Εκτός από το σταθερό πρόγραμμα, υπάρχουν και οι εκπλήξεις σαν το αποψινό (Πέμπτη 23/7) Epic presents Baewatch, με 90s και 00s ύμνους. Η είσοδος στα περισσότερα πάρτι κοστίζει 5€, το ποτό 10€, η μπύρα 6,5€. Αναλυτικές πληροφορίες για την κάθε βραδιά ξεχωριστά, εδώ.

Banana 
Αρδηττού 1, Μετς, τηλ: 698 100 9190



Χρόνια τώρα ένας από τους δημοφιλέστερους καλοκαιρινούς προορισμούς της πόλης, το Banana στο υπερυψωμένο πλακόστρωτο της Αρδηττού, δυο βήματα από το Καλλιμάρμαρο, μένει ανοιχτό καθημερινά ως τις 5.00 το πρωί, για να μην αναρωτηθείς ποτέ ξανά πού θα σε βρει το ξημέρωμα να χορεύεις. Η κονσόλα του αγαπάει πολύ τις ελληνικές μουσικές, αλλά δε λέει όχι και σε θεματικές βραδιές όπως τα #Cinema parties κάθε Τρίτη ή τα Bon Vivant τις Πέμπτες. Ανοίγει καθημερινά από τις 21.00, και μας σερβίρει εκτός από καθαρά ποτά στα 8€, και κάποιες ενδιαφέρουσες επιλογές σε sushi και κοκτέιλ.

Χοροστάσιο 
Σκουλενίου 2, Πλατεία Κλαυθμώνος, τηλ.: 21 0331 4330



Τα πάρτι του έχουν αφήσει εποχή, η Ιστορία του μετριέται πια σε δεκαετίες, η ταράτσα του κοιτάζει στα μάτια τον φωτισμένο Λυκαβηττό. Το Χοροστάσιο ξενυχτά Παρασκευή και Σάββατο μέχρι τις 4.00 (τις υπόλοιπες μέρες ως τις 2.00) με σούπερ ξεσηκωτικές μουσικές από τη Matina Sous Peau τις Παρασκευές και τον Dj Spector του Pepper 96.6 τα Σάββατα. Θα το βρείτε ανοιχτό καθημερινά από τις 17.00 –από φέτος και με φαγητό στην ταράτσα, σε συνεργασία με το Smak Athens. Το απλό ποτό κοστίζει 7€. Λεπτομέρειες για πάρτι και θεματικές βραδιές εδώ

Akanthus 
Λ. Ποσειδώνος, Άλιμος, τηλ: 210 9680800



Κι ενώ όλα γύρω μας καταρρέουν, κάποιες αξίες παραμένουν σταθερές. Να, το Akanthus ας πούμε, που συνέδεσε όσο κανένα άλλο το όνομά του με τα καλοκαίρια μας στην Παραλιακή, και συνεχίζει ακάθεκτο κάθε μέρα από το πρωί ως το άλλο πρωί, με σούπερ ξεσηκωτικά πάρτι, guest DJs να αναλαμβάνουν τα decks, ελληνικές και ξένες μουσικές, αλλά και πολλά ανεβαστικά live σαν αυτά του Πέτρου Ιακωβίδη κάθε Πέμπτη. Εποχή έχουν αφήσει τα Greek Rhapsody parties, που συνεχίζονται ακάθεκτα κάθε Κυριακή από τις 23.00 το βράδυ ως τις 6.00 το επόμενο πρωί, αυστηρά και μόνο με χορευτικές ελληνικές επιτυχίες. Το απλό ποτό στα 8€.

Όλα ελληνικά 
Αγίας Παρασκευής 64, Μπουρνάζι, τηλ.: 694 626 9438



Ο ναός της απενοχοποιημένης διασκέδασης βρίσκεται (πού αλλού;) στο Μπουρνάζι και ανοίγει τις πύλες του καθημερινά εκτός Δευτέρας από τις 23.30 το βράδυ ως τις 7.00 το πρωί, για τσιφτετέλια μέχρι πρωίας. Εδώ οι Παρασκευές είναι Oriental Dream Nights, με oriental show από την Ειρήνη Ταμπασάκη, τις Πέμπτες έχει Indriga Party, Σάββατο το εύστοχα ονομασμένο Νταβαντούρι the party, και Κυριακές Κούνα Το (πώς λέμε Shake It) με τον DJ Jimako στα decks. Το απλό ποτό στα 7€.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v