Επιτέλους, φτηνά ποτά δίπλα στη θάλασσα!

Τέλεια μπαράκια μια ανάσα από το κύμα προσφέρουν την απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία χωρίς να «χτυπάνε» τις τιμές.
Επιτέλους, φτηνά ποτά δίπλα στη θάλασσα!

Κουραστήκατε να δίνετε τουλάχιστον ένα 9ευρω για ένα απλό τζιν τόνικ απλά και μόνο επειδή σας το σερβίρουν με θέα θάλασσα; Κι εμείς. Γι’ αυτό βρήκαμε μπαράκια μια ανάσα από κύμα, με όμορφη θέα και καλοκαιρινή ατμόσφαιρα τα οποία δεν εκμεταλλεύονται την τοποθεσία τους και σερβίρουν οικονομικά ποτά και κοκτέιλ.

The art of Bragi
Ακτή Θεμιστοκλέους 154, Πειραϊκή, τηλ.: 211 7159272

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Art Of Bragi (@the.art.of.bragi) on

Πάνω στην Πειραϊκή με υπέροχη θέα θάλασσα, το The art of Bragi είναι από τα λίγα μαγαζιά της περιοχής που ξεφεύγουν από το «δήθεν» και γι’ αυτό αποτελεί στέκι για ψαγμένους πότες. Μας αρέσει για τα ελαφριά Aperitivo κοκτέιλ που σερβίρει νωρίς το απόγευμα στα 5€, αλλά και για τα καθαρά και οικονομικά του ποτά στα 6€. Ο κατάλογος των κοκτέιλ περιλαμβάνει ιδιαίτερες μείξεις σε 4 κατηγορίες: τα signature Bragi, τα Loki (londrinks), τα Ocean που είναι παραλλαγές κλασικών και τα Dionysus τα οποία συνδυάζουν αρώματα και γεύσεις. Οι τιμές τους από 8€.

Skipper’s
Μαρίνα Αλίμου, τηλ: 2109880282

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Konstantinos Karastefanis (@konstantinos_karastefanis) on

Ένα ατμοσφαιρικό «κατάστρωμα» στον Άλιμο αποτελεί εδώ και δεκαετίες στέκι για τα χαλαρά μας ποτάκια με την παρέα ή τα ρομαντικά τετ α τετ με θέα θάλασσα. Στο Skipper’s με τη χαλαρή διάθεση, τον θαλασσινό χώρο, τον ατμοσφαιρικό νυχτερινό φωτισμό και τα ιστιοφόρα για φόντο οι μουσικές ευνοούν την κουβέντα, τα ποτά είναι καθαρά και οικονομικά δεδομένης της τοποθεσίας (στα 7€), ενώ τα κοκτέιλ καλοφτιαγμένα και σε αρκετές παραλλαγές – από 8€.

Ινδιάνος
Παραλία Ζούμπερι, Νέα Μάκρη, τηλ: 698 697 2042

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by jimmys (@jaspreetsinghx) on

Ο Ινδιάνος δίνει για ακόμα ένα καλοκαίρι νόημα στις παραθαλάσσιες εξορμήσεις μας φροντίζοντας να κρατά τις νύχτες γεμάτες ατμόσφαιρα και κέφι. Σε υπέροχο σημείο στην παραλία στο Ζούμπερι, είναι ό,τι πρέπει για χαλαρό ποτάκι σε ξαπλώστρες δίπλα στο κύμα αλλά και χορό στον εξωτικό εσωτερικό του χώρο με την όμορφη boho διακόσμηση. Το απλό ποτό στα 6€, κοκτέιλ από 8€. Αν πεινάσετε σερβίρει και νοστιμότατη tex mex κουζίνα.  

Castus Beach Bar
56ο χλμ. Αθηνών-Σουνίου, Παλαιά Φώκαια, τηλ. 694 536 9149

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Castus Beach (@castusbeach) on

Λίγο έξω από την Ανάβυσσο, στην παραλία του Θυμαριού αυτό το καλοστημένο και αγαπημένο από τη νεολαία των γύρω περιοχών beach bar απλώνει ξαπλώστρες, αναπαυτικά πουφ και στρώματα εκεί που σκάει το κύμα, παίζει χαλαρωτικές μουσικές και σερβίρει καθαρά ποτά και δροσερά κοκτέιλ σε νορμάλ τιμές – από 7€ το απλό ποτό, στα 8€ τα κοκτέιλ.

Kouros
50ό χλμ. Παραλιακής Αθηνών-Σουνίου, Παραλία Αλυκών Αναβύσσου, τηλ: 2291 040804



Συνδυάζει τα πάντα και… συμφέρει. Ο Κούρος στην Ανάβυσσο σερβίρει ωραίο καφεδάκι, νόστιμες γεύσεις, προσφέρει μαθήματα σερφ, έχει όμορφη θέα και προπάντων οικονομικά και καθαρά ποτά, τα οποία απολαμβάνουμε συνοδεία ωραίων μουσικών. Γιατί υπάρχει καλύτερος συνδυασμός από το να σκίζεις τα κύματα το μεσημέρι και τα ποτάκια το βράδυ; Το απλό ποτό κοστίζει 6,5€, τα κοκτέιλ στα 8€.

Tzitziki Beach Bar
Ακτή Ανδρέα Παπανδρέου 1, Ραφήνα, τηλ: 2294 026531

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by ⚓ Tzitziki Beach Bar ⚓ (@tzitziki_beachbar) on

Καθόλου ενοχλητικό σε αντίθεση με τους… φίλους του που μας έχουν πάρει τα αυτιά, αυτό το Τζιτζίκι στη Ραφήνα γεμίζει σχεδόν σε καθημερινή βάση τις νύχτες μας με κεφάτες μουσικές, ενώ διοργανώνει συχνά πυκνά ξεσηκωτικά πάρτι πλάι στο κύμα. Τα απλά ποτά κοστίζουν 7€, τα καλοφτιαγμένα signature κοκτέιλ στα 8,5€. Σημειώστε πώς κάθε Τετάρτη έχει Cocktail Night με όλες τις επιλογές του καταλόγου στα 5€.

Oasis 38 
38ο χλμ Αθηνών Σουνίου, Λαγονήσι, τηλ: 6973771830

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Oasis beach bar (@oasis__beachbar) on

Εξωτικό, κεφάτο, άκρως καλοκαιρινό όπως πρέπει να είναι ένα μπιτσόμπαρο που σέβεται τον εαυτό του το Oasis είναι μια από τις καλύτερες επιλογές της περιοχής για βουτιές το πρωί, καφεδάκια και χαλαρά ή όχι και τόσο χαλαρά ποτά μια ανάσα από το κύμα το βράδι. Κάθε Πέμπτη οι βραδιές είναι αφιερωμένες στα δροσερά, καλοκαιρινά κοκτέιλ τα οποία απολαμβάνουμε στα 5€, ενώ τις Παρασκευές η κατάσταση είναι για ξεφάντωμα με ελληνικές επιτυχίες. Κάθε μέρα, τα απλά ποτά στα 6€.

Νικόλας Γεωργιακώδης

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v