5 καλοκαιρινές προτάσεις για ποτό στην πισίνα

Ατμοσφαιρικά φωτισμένες πισίνες καδράρουν τα ποτά και τα κοκτέιλ μας σε πέντε poolside διευθύνσεις εντός και εκτός Αθήνας.
5 καλοκαιρινές προτάσεις για ποτό στην πισίνα

Δροσερά cocktails, lounge ατμόσφαιρα, πλήρης καλοκαιρινή χαλάρωση. Την κάναμε… πισίνα και προτείνουμε πέντε από τα καλύτερα pool bars της πόλης.

Way Out Cafe- Pool Bar
Δημοσθενους 8, Αγ. Παντελεήμων, Μαραθώνας, τηλ: 2294 055431

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Way Out Cafe Pool Bar (@wayout_cafe) on


Όχι μόνο μία αλλά δύο πισίνες, μια μεγάλη και μια μικρή με γυάλινο περίβλημα, σας περιμένουν σε αυτόν τον όμορφο και καθαρό all day χώρο στην παραλία του Μαραθώνα, ο οποίος ξεκινά από το πρωί για καφεδάκι και σνακ δίπλα στην πισίνα και συνεχίζει μέχρι αργά το βράδυ όταν αλλάζει εντελώς ατμόσφαιρα και μεταμορφώνεται σε ένα άκρως καλοκαιρινό μπαρ. Εδώ θα ακούσετε ωραίες μουσικές, θα πιείτε καθαρά ποτά και καλοφτιαγμένα κοκτέιλ με την παρέα, ενώ αν θέλετε μπορείτε να κάνετε και… τζακούζι, γιατί όχι; Σημειώστε πως η μικρή, υπερυψωμένη πισίνα ενδέχεται να είναι κλεισμένη για κάποιο πριβέ πάρτι, ενώ η μεγάλη παραμένει ανοικτή για βουτιές και το βράδυ. Το απλό ποτό στα 6,5€.

Balux Pool Seaside
Λεωφ. Ποσειδώνος 58, Γλυφάδα, τηλ: 2108941620

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Balux Seaside & Pool (@balux.seaside) on


Κλείνει φέτος 16 χρόνια καλοκαιρινής ζωής στα Νότια Προάστια και συνεχίζει να προσφέρει στιγμές απόλυτης χαλάρωσης δίπλα στη θάλασσα με την πισίνα του να δεσπόζει σε κεντρικό σημείο, φωτισμένη ατμοσφαιρικά και ιδανική ως φόντο για τα ποτά μας. Κάθε Πέμπτη προγραμματίζει πάρτι με τους παραγωγούς του En Lefko οι οποίοι αναλαμβάνουν τα decks από τις 22.00 για να παίξουν τις πιο δροσερές μουσικές, ενώ τις Τετάρτες λαμβάνουν χώρα τα Midnight City με χαλαρές καλοκαιρινές μουσικές, εκλεκτά κοκτέιλ και λαχταριστά sushi. Μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα του στο Facebook για τα υπόλοιπα πάρτι που θα ανακοινωθούν προσεχώς. Το απλό ποτό στα 8€, τα κοκτέιλ από 9€.

Sky Bar 360°
Λεωφ. Ποσειδώνος 72, Παλαιό Φάληρο

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Poseidon Athens Hotel (@poseidonhotel) on


Μια πισίνα σε roof garden είναι πάντα καλή ιδέα για πρωινές βουτιές, όμως η ταράτσα του Poseidon Hotel στην αρχή της Ποσειδώνος και το The Skybar 360° συνεχίζουν μέχρι αργά με το άραγμα στις ξαπλώστρες με φόντο ένα γκράφιτι σε ύφος Καραϊβικής να μετατρέπεται σε χαλάρωμα στη μπάρα και signature cocktails συνοδεία τσιλ άουτ μουσικών. Η θέα είναι αναμφίβολα εκπληκτική: από εδώ χαζεύουμε θάλασσα με φόντο την Αίγινα και την Καστέλλα, ενώ σιγοπίνουμε γευστικά tikki & signature cocktails, αλλά και κλασικές αξίες. Το απλό ποτό στα 7€, τα κοκτέιλ από 9€.

Oasis Pool Βar
Ξενοδοχείο Hilton, τηλ: 210 7281801

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Hilton Athens (@hiltonathens) on



Μια όαση δροσιάς στο κέντρο της πόλης, το pool bar του ξενοδοχείου Hilton χαρίζει γενναίες δόσεις κοσμοπολιτισμού και στυλ, ενώ είναι ιδανικό για ιδιαίτερες περιστάσεις και ρομαντικά τετ α τετ. Εδώ πιάνουμε θέση στο μοντέρνο ξύλινο deck στο bar και απολαμβάνουμε κλασικά αλλά και signature κοκτέιλ, όπως το Tropical Storm με βότκα, λιμοντσέλο, φρέσκο λεμόνι, σιρόπι βοτάνων και σορμπέ λεμόνι σε ένα άκρως ατμοσφαιρικό περιβάλλον. Οι τιμές τους ξεκινούν από 13€.

Πισίνα
Ακτή Θεμιστοκλέους 25, Φρεαττύδα, Πειραιάς, τηλ. 210 4511324

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Pisina Marina Zeas (@pisina_marina_zeas) on



Ο τεράστιος χώρος της αναπτύσσεται γύρω από το κέντρο αναφοράς που της έδωσε και το όνομά της, ήτοι την μεγάλη πισίνα, και χωρίζεται σε επίπεδα, τα οποία γεμίζουν ανάλογα με την ώρα και την διάθεση της ημέρας. Εμείς πάμε βράδυ και πιάνουμε μπάρα για να απολαύσουμε την θέα της φωτισμένης με φαναράκια πισίνας από ψηλά, αλλά και της μαρίνας, και να λικνιστούμε σε ανεβαστικές mainstream μουσικές οι οποίες δυναμώνουν όσο περνά η ώρα. Το απλό ποτό στα 7€, τα κοκτέιλ από 8€.

Ν. Γ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v