Τα καλοκαιρινά πάρτι που δεν πρόκειται να χάσουμε

Καλοκαίρι χωρίς έξαλλα πάρτι μέχρι το πρωί δεν γίνεται - ναι, και σε εποχές κορωνοϊού, το κάνουμε με ασφάλεια - και σου έχουμε μαζέψει τα καλύτερα.
Τα καλοκαιρινά πάρτι που δεν πρόκειται να χάσουμε
Δεν πρόκειται να μας σταματήσει τίποτα από το να παρτάρουμε μέσα στο καλοκαίρι. Έχουμε την ατομική μας ευθύνη πιο ψηλά κι απ' το κεφάλι μας, και με σύνεση επιλέγουμε τις καλύτερες καλοκαιρινές παρτάρες για να κουνηθούμε μέχρι το πρωί.

Επειδή αν μη τι άλλο, έχουμε ανάγκη να εκτονωθούμε.

Greek Rhapsody | Akanthus Summer 

26 Ιουλίου
Το Greek Rhapsody πάρτι υπόσχεται επικές, χορευτικές ελληνικές βραδιές με τους DJs Γιάννη Λάχανο, Μάνο Φέζο και Νίκο Κούση με τις μουσικές επιλογές τους. Όσον αφορά το Akanthus, δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις. Είναι από τα πιο δημοφιλή κλαμπ της παραλιακής, και κάθε χρόνο ξεσηκώνει όλη την Αθήνα με τα πάρτι και τα live events που ετοιμάζει.

100% Techno στη Στοά 

25 Ιουλίου, Ακαδημίας 18, Ελεύθερη είσοδος μετά τις 00.00
Ένα techno πάρτι από εκείνα που δεν φεύγεις αν δεν έχουν βγει στον ουρανό οι πρώτες αχτίδες του ηλίου. Από εκείνα που μετά χρειάζεσαι μια-δυο μέρες μέχρι να επανέλθει η ακοή και όποια άλλη αίσθηση έφαγε ζημιά από το πόσο κοπανιόσουν. Δεν πρόκειται να λείψουμε, προφανώς.

Lost Frequencies at Paradise Island 
6 Αυγούστου, 27ο χλμ. Αθηνών-Σουνίου
Ο παγκοσμίου φήμης DJ Lost Frequencies έρχεται για ένα ξέφρενο πάρτι στο Paradise Island, για να μας κάνει να χορέψουμε και να φλερτάρουμε και να βγούμε από το σώμα μας με τις τροπικές μελωδίες του. Το ποτό στα 8€.

GLOW DATE by the Beach 

30 Ιουλίου, Bolivar Beach Bar (Λεωφ. Ποσειδώνος)
Ένα πολύχρωμο πάρτι με... άκρως ερωτικές διαθέσεις. Στην είσοδο, μπορείς να πάρεις ένα glowstick που δείχνει σε τι φάση είσαι. Αν πάρεις πράσινο είσαι single, αν πάρεις κόκκινο είσαι σε σχέση ενώ αν πάρεις κίτρινο σημαίνει ότι είσαι σε παράξενη φασούλα (ξέρεις... «δεν ξέρω τι θέλω», «θέλω και δε θέλω», «τι έχεις; Τίποτα» και όλα τα αυτά τα καλά). Ετοιμάσου, λοιπόν, να φλερτάρεις. Το ποτό στα 8€.

International Rooftop Party 
28 Ιουλίου, και 4 και 11 Αυγούστου, Omikron2 (Τριπτολέμου 34 και Βουτάδων)
Σε συνεργασία με το δίκτυο Erasmus και το Αμερικανικό Κολλέγιο Αθηνών, ένα πάρτι που μαζεύει κόσμο από κάθε γωνιά του πλανήτη για να γνωριστείς, να φλερτάρεις, να χορέψεις και να κοπανηθείς με μουσική που όσο νυχτώνει, το πριόνι δυναμώνει. Η είσοδος είναι δωρεάν μέχρι τη 01.00, άρα μην αργήσεις!

Summer Latin Party at DOHA 

24 και 31 Ιουλίου, DOHA Nightclub Piraeus (Φιλωνος 76)
Και αν θες να βγεις προς Τρούμπα μεριά, το DOHA διοργανώνει τα πιο καυτά λάτιν (και όχι μόνο...) πάρτι του καλοκαιριού. Φόρα άνετα ρούχα, επειδή θα ρίξεις πολύ, πολύ χορό και ετοιμάσου για μια βραδιά γεμάτη αλκοόλ και εκρηκτικές χορευτικές κινήσεις. Όπως θα έλεγε και ο Πίτμπουλ, "Ντάλε". Τα ποτά από 8€.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v