Πού θα πάω να χορέψω;

Διαλέγουμε μερικές τέλειες διευθύνσεις για χορό και αλκοόλ μέχρι το πρωί στην Αθήνα. Ακόμα κάθεσαι; Put on your dancing shoes!
Πού θα πάω να χορέψω;
Κάποιες φορές, δεν σου αρκεί ένα απλό ποτό στο μπαρ. Κάποιες φορές, δεν σου αρκεί μια βόλτα. Κάποιες φορές, θες να βγεις, να χορέψεις και να περάσεις τέλεια. Να ακούσεις ανεβαστικές, δυνατές μουσικές. Να φλερτάρεις χωρίς να μιλάς, επειδή τα λέει όλα το σώμα σου. Και έχουμε μερικές τέλειες διευθύνσεις για εσένα.

Μπλε Παπαγάλος

Λεωνίδου 31, Μεταξουργείο
Ο Παπαγάλος του Μεταξουργείου έγινε γνωστός όχι μόνο για τα τέλεια κοκτέιλ του και τις δυνατές, κεφάτες μουσικές του, αλλά και για το πόσο οι θαμώνες του λατρεύουν τον χορό. Από μια ώρα και μετά, θα δείτε κόσμο να στροβιλίζεται και να κουνιέται ρυθμικά – και το μαγαζί αγαπά ιδιαίτερα τους ήχους του swing. Το απλό ποτό κοστίζει 6€.

Blackbird

Κλεισόβης 5, Εξάρχεια
Μικρό, ροκ, ασφυκτικά γεμάτο σχεδόν κάθε μέρα της εβδομάδας. Και με κόσμο που, ακόμα και στριμωγμένος, δεν σταματάει να χορεύει. Προφανώς, εδώ οι ήχοι είναι πιο σκληροί, και ο χορός δεν είναι τόσο ρυθμικός. Αλλά αυτό μας αρέσει περισσότερο. Χωρίς να μιλήσουμε για τα φοβερά πάρτι που διοργανώνονται στο υπόγειό του, μέσα στην στοά. Το απλό ποτό ξεκινάει από 5€.

Τρανζίστορ

Πρωτογένους 10, Ψυρρή
Τι να κάνεις αν ένα μπαρ καταφέρνει τόσα και τόσα χρόνια να σκάει από κόσμο κάθε βράδυ; Σε τι οφείλεται αυτό το σουξέ; Μην οφείλεται στις τέλειες μουσικές; Στην σέξι διάθεση που τους πιάνει όλους μετά τα μεσάνυχτα, και ο χορός και το φλερτ δίνουν και παίρνουν; Μήπως οφείλεται που αυτός ο δρόμος του Ψυρρή θα συνεχίσει να μας απασχολεί για πολύ, πολύ καιρό; Τόσες πολλές ερωτήσεις, τόσος λίγος χρόνος να απαντήσουμε, επειδή είμαστε ήδη στο Τρανζίστορ και χορεύουμε. Το απλό ποτό στα 7€.

Πλυντήριο

Δεκελέων 38 & Ορφέως 33, Γκάζι
Αν έχεις ξαναβρεθεί στο Πλυντήριο, τότε λογικά θα κάνεις skip αυτή την παράγραφο. Ξέρεις ό,τι χρειάζεται να ξέρεις. Αν, πάλι, δεν έχει τύχει να το επισκεφτείς, θα σου πούμε ότι είναι το πιο σούπερ, το πιο έξαλλο, το πιο 90s μαγαζί της Αθήνας. Όλοι πεθαίνουν στον χορό, τα ηχεία δεν σταματούν να πετάνε Ρουβά και Βανδή και ό,τι μπορείς να φανταστείς και… και, ναι, αν δεν σε πείσαμε ήδη, μάλλον δεν είναι για εσένα. Αλλά μην ανησυχείς, υπάρχει και η επόμενη παράγραφος. (Τα ποτά, πάντως, στα 6€.)

Skull Bar

Ιπποκράτους & Λ. Κατσώνη 11, Νεάπολη
Και που λες, μερικές φορές θες να χορέψεις, αλλά δεν θες να χορέψεις swing. Ούτε ροκ. Θες να ακούσεις κάτι πιο έντονο. Ένα industrial. Ένα darkwave. Μια γκοθιά από τα 80s. Στο Skull να πας. Είναι το πιο after των after, το πιο under των under και το πιο true μέρος για να πας και να κοπανηθείς ακούγοντας ηλεκτρονική μουσική. Αρκεί να πας από τις τέσσερις-πέντε το πρωί και μετά. Τα ποτά ξεκινούν από 5€. Αν παίζει event, δεν είναι απίθανο να υπάρχει είσοδος.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v