Kitchen Bar: Κερδίστε ένα υπέροχο γεύμα για 2!

Το Kitchen Bar της Θεσσαλονίκης και το in2life σας κάνουν το τραπέζι. Δηλώστε συμμετοχή για να κερδίσετε ένα μοναδικό γεύμα για δύο.
Kitchen Bar: Κερδίστε ένα υπέροχο γεύμα για 2!
Χρειάζεται τύχη για να πιάσεις τον παλμό μιας πόλης τόσο ζωντανής όσο η Θεσσαλονίκη. Αλλά χρειάζεται πολλά περισσότερα, για να τον κρατήσεις δυνατό για δώδεκα συνεχόμενα χρόνια! Το Kitchen Bar της Θεσσαλονίκης έδεσε στο λιμάνι του ΟΛΘ με στόχο να αλλάξει το τοπίο της διασκέδασης στη συμπρωτεύουσα. Δώδεκα χρόνια μετά, αποδεικνύει πως ένα φιλόδοξο concept μπορεί να γίνει διαχρονικό, όταν βασίζεται στην πραγματική φροντίδα και την αδιαπραγμάτευτη ποιότητα υλικών και υπηρεσιών.

Το μυστικό του Kitchen Bar αρχίζει να αποκαλύπτεται μόλις περάσεις την είσοδό του. Ένας χώρος 1000 τετραγωνικών, αληθινό διαμάντι ανάμεσα στα διατηρητέα της πόλης, το Kitchen Bar καταφέρνει να συνδυάσει τον αρχιτεκτονικό χαρακτήρα ενός κτιρίου που βρίσκεται για δεκαετίες στην αγκαλιά του Θερμαϊκού, με τη λειτουργικότητα ενός μοντέρνου bar-restaurant έτοιμου να καλύψει τις πιο υψηλές ανάγκες γεύσης και διασκέδασης. Και βέβαια, η υψηλή αισθητική είναι μονάχα ένα από τα δυνατά χαρτιά του Kitchen Bar, αφού αντιμετωπίζει εξίσου σοβαρά την άνεση των πελατών του. Γι' αυτό και εξασφαλίζει δωρεάν χώρο στάθμευσης και δυνατότητα μετακίνησης μέσα στο λιμάνι με το eco-friendly όχημα του Kitchen Bar.

Μυστικό φανερό σε όλους

Όσο πολύτιμο κι αν φαντάζει το μυστικό του Kitchen Bar, στην πραγματικότητα αποκαλύπτεται από το ίδιο το όνομά του! Tο concept δηλαδή ενός all-day meeting point το οποίο μοιράζεται εξίσου ανάμεσα σε ένα εστιατόριο υψηλών προδιαγραφών και σε ένα bar που μπορεί να καλύψει τους απαιτητικότερους λάτρεις της διασκέδασης. Με άλλα λόγια, το Kitchen Bar προσφέρει όλα όσα μπορεί να ζητήσει όποιος αγαπάει εξίσου τις απολαύσεις της ημέρας και της νύχτας.



Η διαφορά βέβαια βρίσκεται στις λεπτομέρειες. Στην ανοιχτή κουζίνα, για παράδειγμα, στην οποία μπορεί να παρακολουθήσει κανείς την προετοιμασία κάθε πιάτου, ακόμα και του ψωμιού που ζυμώνεται και ψήνεται κάθε μέρα στο Kitchen Bar. Στα ανοιχτά ψυγεία, έπειτα, εκεί που οι άνθρωποι του Kitchen Bar φυλάνε καθημερινά τα πιο φρέσκα, πολύχρωμα, νόστιμα φρούτα και λαχανικά για τις συνταγές τους. Η διαφορά όμως βρίσκεται και στη σκηνογραφία του ίδιου του χώρου: ενιαίου, ζεστού, πολυδιάστατου, εκεί όπου κάθε επισκέπτης μπορεί να βρει την αγαπημένη του γωνιά, ανάμεσα στους αναπαυτικούς καναπέδες, τα τραπέζια και τα stand που φτάνουν κυριολεκτικά μια ανάσα δίπλα από τη θάλασσα. Και βέβαια στην μεγάλη μπάρα του Kitchen Bar που κρατάει ψηλά το ρυθμό!

Γεύσεις όλου του κόσμου και cocktails που ταξιδεύουν

Αυτό είναι το σκηνικό του Kitchen Bar και δικαιολογημένα οι Θεσσαλονικείς το έχουν επιλέξει για κάθε στιγμή της ημέρας τους. Για δουλειά ή χαλάρωση, για καφέ, φαγητό ή ποτό, το Kitchen Bar αποτελεί έναν προορισμό ατμοσφαιρικό, κινηματογραφικό, γεμάτο υπέροχες γεύσεις από κάθε γωνιά του κόσμου. Έτσι, ανάμεσα στα αγαπημένα πιάτα των θαμώνων συναντάμε το Steak Sandwich με διαλεχτό black angus, καπνιστή μαγιονέζα και τσένταρ σε χειροποίητο πολύσπορο ψωμάκι, αλλά και το ελαφρύ Millefeuille με μαριναρισμένα ψητά λαχανικά και φέτα.

Οι λάτρεις της πίτσας επιστρέφουν πάντα για μία Pizza Diavola με αυθεντικό πικάντικο σαλάμι και την παραδοσιακή τραγανή ζύμη στην οποία στηρίζονται όλες οι πίτσες του Kitchen Bar. Από τον κατάλογο δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα Falafel, λαχταριστό σνακ της Ανατολής που εδώ συνοδεύονται από αυθεντικά dressings και λεπτή πίτα. Όσοι αναζητούν μια γεύση που θα τους κλέψει την καρδιά, αποκλείεται να μην συναντήσουν το Ριζότο Casanova με πανσέτα, καραμελωμένα κρεμμύδια και κατσικίσιο τυρί. Εξίσου αξέχαστα σε γεύση, τα Tagliolini με Σολωμό αποκαλύπτουν γευστικές νότες από μελάνι σουπιάς και ολόφρεσκο lime.



H ελληνική κουζίνα βρίσκει κι αυτή τη θέση της στον κατάλογο του Kitchen Bar. Η αγαπημένη σε όλους Στραπατσάδα ετοιμάζεται με την απλότητα και τη γεύση των παιδικών μας αναμνήσεων και σερβίρεται σε κρητικό ντάκο. Ανάμεσα στις προτάσεις του chef, βρίσκουμε το Κερκυραϊκό Σοφρίτο, με φιλετάκια σοταρισμένα σε σκόρδο και αρωματισμένο ξύδι, σερβιρισμένα με πουρέ πατάτας.

Tα burgers κατέχουν εξέχουσα θέση στις προτάσεις του Kitchen Bar. Το Big Boss Burger με βουβαλίσια μοτσαρέλα, προσιούτο και μυρωδικά, συνοδεύεται όπως και όλα τα burgers από τραγανές τηγανητές πατάτες, κομμένες αυστηρά στο χέρι. Εξίσου προσεκτικά ετοιμάζονται βέβαια και όλα τα επιδόρπια του Kitchen Bar. Parfait Armenoville με κροκάν αμυγδάλου και καυτή λιωμένη σοκολάτα ή Lemon Tart με κρέμα λεμονιού και lime σε φίνα, τραγανή τάρτα είναι δύο από τις γλυκές επιλογές που κλείνουν ένα αξέχαστο γεύμα και ανοίγουν το δρόμο μέχρι τη μπάρα του Kitchen Bar.

Αναπόσπαστο κομμάτι του concept που θέλει τη διασκέδαση να κρατάει όλη μέρα και όλη νύχτα, είναι φυσικά το bar. Θαμώνες όλων των ηλικιών συναντιούνται στη μεγάλη μπάρα για νύχτες που γοητεύουν τη Νύφη του Θερμαϊκού.

Αναπόσπαστο κομμάτι του concept που θέλει τη διασκέδαση να κρατάει όλη μέρα και όλη νύχτα, είναι φυσικά το bar. Θαμώνες όλων των ηλικιών συναντιούνται στη μεγάλη μπάρα για νύχτες που γοητεύουν τη Νύφη του Θερμαϊκού, απολαμβάνοντας τις προτάσεις των έμπειρων barmen του Kitchen Bar.

Το Flower Gin με λονδρέζικο Dry Gin, λικέρ μαρασκίνο, lime και βασιλικό ανοίγει τη νύχτα δροσερά. Το Coco Rum με λευκό ρούμι, πουρέ καρύδας, Grand Marnier και φύλλα μέντας προσθέτει την απαραίτητη, εξωτική νότα. Παράλληλα με την ευφάνταση λίστα cocktails, η πλούσια wine list και οι προτάσεις σαμπάνιας και αφρώδη οίνου, δίνουν σε όλους εκείνη ακριβώς τη γεύση που αναζητούν, καθώς η μουσική ατμόσφαιρα εναλλάσσεται και μας ταξιδεύει!

Kitchen Bar, Β' Αποθήκη Λιμανιού Θεσσαλονίκης,  τηλ.: 231 050 2241


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v