Patio: Κερδίστε ρομαντικό δείπνο για δύο

Στον ατμοσφαιρικά φωτισμένο κήπο του Patio, το διεθνές μενού πρωταγωνιστεί, παρέα με εκλεκτά κρασιά και απαλή μουσική. Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό, για να κερδίσετε ένα ρομαντικό δείπνο για δύο.
Patio: Κερδίστε ρομαντικό δείπνο για δύο
Το πλακόστρωτο διαδρομάκι, με τον ατμοσφαιρικό φωτισμό, ξεκινά από το πεζοδρόμιο της πολύβουης Βασιλέως Γεωργίου. Στο τελείωμά του, δίνει την εντύπωση ότι σε έχει τηλεμεταφέρει σε ένα παράλληλο σύμπαν, όπου η βουή του δρόμου έχει αντικατασταθεί από απαλή μουσική, και την θέση των πολυκατοικιών έχει πάρει μια καταπράσινη, ζεν αυλίτσα. Ο μυστικός κήπος του Patio απέχει έτη φωτός από το σημείο όπου βρισκόσουν ένα λεπτό πριν.

Η λευκή μπάρα, τα λιγοστά τραπεζάκια, διατεταγμένα γύρω από τον καταπράσινο κήπο, η μουσική που ακούγεται από κάπου στο βάθος, διακριτικά, και ο χαμηλός φωτισμός, συνδυασμένα με τις απλές, βολικές καρέκλες και τα μαρμάρινα τραπεζάκια, δημιουργούν ένα σκηνικό ανεπιτήδευτου ρομάντζου. Ό,τι πρέπει για αυθόρμητες εξόδους μετά το γραφείο, αλλά και για πιο ιδιαίτερες περιστάσεις.

Το μενού, μικρό αλλά ιδιαίτερο, έχει κάτι για όλους: και στεριά και θάλασσα, και ελληνικές συνταγές και ασιατική έμπνευση, και ιδιαίτερα burger με μπιφτέκι black angus, και ευφάνταστες συνταγές με θαλασσινά. Εμείς δοκιμάσαμε σαλάτα με καρδιές μαρουλιών, γαρίδες και απαλή βινεγκρέτ, στριφτά κρητικά πιτάκια με μυζήθρα και γαρίδες με κάρι και ρύζι μπασμάτι. Το φιλέτο καρδιάς μόσχου ήρθε σωστά ψημένο, medium όπως το ζητήσαμε, ενώ και το αρχικό καλωσόρισμα, με μίνι μπρουσκετάκια με ντομάτα, βασιλικό και ελαιόλαδο, μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Η έμφαση δίνεται στις πρώτες ύλες –είναι εκείνες που καθορίζουν το μενού, το οποίο αλλάζει αναλόγως εποχής. Το σέρβις είναι υποδειγματικό, ενώ η λίστα κρασιών είναι επίσης μικρή και ενδιαφέρουσα, με ετικέτες από τον ελληνικό αμπελώνα, σε εξαιρετικές τιμές (ενδεικτικά, η Άδολη Γης κοστίζει 20€, οι Τέσσερις Λίμνες 22€). Δελεαστικά είναι και τα κοκτέιλ που σερβίρει η μπάρα, με το signature Patio με μαστίχα, πιπέρι και βασιλικό να έχει την τιμητική του μετά από κάθε δείπνο. Οι τιμές των κοκτέιλ δεν ξεπερνούν τα 8€.

Το Patio λειτουργεί από Τρίτη έως Σάββατο, από τις 18.00 το απόγευμα έως τις 3.00 το πρωί, για τους ξενύχτηδες. Για ένα πλήρες γεύμα, με ορεκτικό, σαλάτα και κυρίως πιάτο, θα υπολογίσετε περί τα 25-30€ το άτομο.

Η.Κ.

Patio, Βασιλέως Γεωργίου Β' 34, Χαλάνδρι, τηλ.: 213 0055123

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v