Viva Havana: Τα T.G.I. Friday’s μας προσκαλούν στην Κούβα

Οι κλασικές αξίες της κουβανέζικης παράδοσης στα cocktails συναντούν τις απολαυστικές ιδέες των πιο έμπειρων bartenders και μας προσκαλούν σε ένα ταξίδι στην Αβάνα… μέσα από ένα ποτήρι.
Viva Havana: Τα T.G.I. Friday’s μας προσκαλούν στην Κούβα
Πώς θα σας φαινόταν ένα ταξίδι στην Κούβα; Δεν χρειάζεται να ετοιμάσετε βαλίτσες, ούτε να αγοράσετε εισιτήρια. Το διαβατήριο είναι ένα… ποτήρι. Οι πιο έμπειροι bartenders των T.G.I. Friday’s® εμπνέονται από τα κλασικά κουβανέζικα cocktails και δημιουργούν επαναστατικούς συνδυασμούς απόλαυσης που μας προσκαλούν σε ένα εναλλακτικό ταξίδι στην κουβανέζικη κουλτούρα. Viva Havana!

*Cranberry Mojito
Έντονη φρουτώδης γεύση, που προέρχεται από το χυμό των cranberries και συνδυάζεται με Havana Club Añejo 3 Ετών. Τo cocktail ολοκληρώνεται με φρεσκάδα και δροσιά από φρέσκα limes και φύλλα μέντας.

*Cuba Libre Orange & Ginseng
To κλασικό κουβανέζικο cocktail, πάντα με Havana Club Añejo Reserva ενισχύεται με ginseng, λικέρ άγριου ιβίσκου, εκχύλισμα πορτοκαλιού και φρέσκο ginger. Δυνατό και αρωματικό, αναδεικνύει τα φυσικά αρώματα των εσπεριδοειδών.

*Lemon Pie Daquiri
Mια διαφορετική εκδοχή της Lemon pie, να την πιείς στο ποτήρι, με βάση το Havana Club Añejo 3 Ετών, με lemon cream sauce και γαρνιτούρα από τριμμένο μπισκότο. Το φυσικό εκχύλισμα λεμονιού και το ξύσμα φρέσκου lime ολοκληρώνουν την απαλή γεύση του.

Tα νέα Rum Cocktails θα σερβίρονται σε όλα τα T.G.I. Friday’s® μέσα στα ειδικά ποτήρια του Havana Club, φτιαγμένα από original μπουκάλια Havana Club τα οποία ‘κόβονται’ στη μέση με ειδική μέθοδο. Χρησιμοποιούνται κατόπιν ως ποτήρια ώστε να ανακυκλώνεται η πρώτη ύλη του γυαλιού, όπως και οι περισσότερες πρώτες ύλες στην Κούβα, καθώς η ανακύκλωση αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της κουβανέζικης κουλτούρας.



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v