Nam'a: Γευστικές απολαύσεις κόντρα στην οικονομική κρίση

Ποιος είπε ότι η ασιατική κουζίνα είναι και ακριβή; Το εστιατόριο Nam'a, ένα από τα καλύτερα της Αθήνας στις γεύσεις της Νότιας Ασίας, προτείνει οικονομικά μενού και κληρώνει δύο υπέροχα, πλήρη γεύματα.
Nama: Γευστικές απολαύσεις κόντρα στην οικονομική κρίση
Οι τυχεροί αναγνώστες που κερδίζουν από ένα υπέροχο, πλήρες γεύμα, συμπεριλαμβανομένου κρασιού, για δύο άτομα στο ασιατικό εστιατόριο Nam'a είναι οι ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΣΕΡΠΕΚΙΔΟΥ και ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΛΩΡΟΣ.

Μοναδική διακόσμηση, διακριτικό σέρβις, εξαιρετικές γεύσεις από τη Νότια Ασία, καταπληκτικό sushi, εκλεκτές οίνο-επιλογές και μια πορεία 17 ετών, δεν μπορούν παρά να κατατάσσουν το Νam'a σε ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της Αθήνας στο είδος του. Αν θελήσουμε να αναλύσουμε τα παραπάνω, δικαιωματικά θα πρέπει να δώσουμε έμφαση στα 81 διαφορετικά πιάτα του καταλόγου και στη «μανία» του σεφ να μας εκπλήσσει κάθε φορά, όλο και περισσότερο.

Με επιρροές από την Κινέζικη- Βιετναμέζικη και Πολυνησιακή κουζίνα οι γευστικές προτάσεις του Nam'a, για τις οποίες έχουμε μιλήσει στο παρελθόν αρχικά θα σας προκαλέσουν οπτικά, για να σας συναρπάσουν γευστικά στη συνέχεια.

Και αν πιστεύετε ότι η ποιότητα κοστίζει ακριβά, το Nam'a το διαψεύδει. Ενημερωθήκαμε και σας ενημερώνουμε: Διαλέξτε ημέρα από Δευτέρα έως και Πέμπτη, βρείτε παρέα -τα ωραία πρέπει να μοιράζονται- και κλείστε τραπέζι. Τέσσερα διαφορετικά, απολαυστικά μενού σας περιμένουν για να γνωρίσετε τις υπέροχες γεύσεις του Nam'a, με κόστος από 20 ευρώ το άτομο. Το επιδόρπιο θα έρθει ακόμη κι αν δεν το ζητήσετε, γιατί, όπως μας είπαν στο εστιατόριο, ποτέ δεν λες όχι σε ένα κέρασμα.. και ήταν πραγματικά υπέροχο.

Το μενού των 20€ περιλαμβάνει τα πιάτα:
-Spring Roll
-Nam’a Garden
-Sweet & Sour (Pork or Chicken)
-Mixed Vegetables
-Steamed Rice

Καθώς και:
- Αναψυκτικά ή μπύρα
- Τηγανιτή μπανάνα με μέλι και παγωτό 
- Καφέ ή τσάι

Επιπλέον επιλογές:
Από 19 Σεπτεμβρίου και κάθε Κυριακή, θα λειτουργεί κυριακάτικος μπουφές από τις 12:30 έως τις 16:30. Μεγάλη ποικιλία με 30 διαφορετικά πιάτα, περιμένουν εσάς και τους φίλους σας να τα απολαύσετε με € 23 το άτομο.

Nam'a: Κύπρου 50, Αγία Παρασκευή. Τηλ: 210-6008936, 6932 -588100.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v