Πάσχα 2021: Αρνάκι delivery ποιος θέλει;

Ήθελες να κάνεις Πάσχα στο χωριό αλλά έμεινες Αθήνα. Δεν πειράζει, όπως και να’χει αρνάκι θα φας. Και μαγειρίτσα. Ας είναι καλά το delivery.
Πάσχα 2021: Αρνάκι delivery ποιος θέλει;

Το σενάριο «Πάσχα στο χωριό» απομακρύνεται ολοταχώς και, αν είσαι από εκείνους που δεν έχουν σούβλα στο σπίτι, δεν βρήκες άνθρωπο να σε κεράσει λίγο πέτσα χρονιάρα μέρα ή βαριέσαι να ετοιμάζεις σπίτι τα κλασικά εδέσματα του Μεγάλου… Σαββατοκύριακου, μην στεναχωριέσαι.

Ταβέρνες και εστιατόρια ετοιμάζονται πυρετωδώς για την κορύφωση του Θείου Δράματος και φέρνουν το πασχαλινό τραπέζι στην πόρτα σου με ένα κλικ ή με ένα τηλεφώνημα. Φρόντισε μόνο να παραγγείλεις εγκαίρως γιατί δεν είσαι ο μόνος καλοφαγάς.

Μπουκιά και Συχώριο

Λείπει ο Μαμαλάκης από την Σαρακοστή; Ε δεν λείπει ούτε και την Κυριακή του Πάσχα και το Μεγάλο Σάββατο και ετοιμάζει στα βόρεια προάστια παραδοσιακές γεύσεις για να παραγγείλεις. Ο διάσημος σεφ και το team του φτιάχνουν το απόλυτο γιορτινό τραπέζι με αυγά, μαγειρίτσα χορτοφαγική και μη (8,50€), κοκορετσάκι, γαρδουμπάκια και στον φούρνο αλλά και στην κατσαρόλα με αυγολέμονο, κατσικάκι - αρνάκι στο φούρνο (29€ το κιλό) και πατατούλες με μέλι, θυμάρι, δεντρολίβανο, και μπόλικες σαλάτες για συνοδεία. Δείτε το μενού εδώ.

Μάραθος

Ετοιμάζει καθημερινά σπιτικά μαγειρευτά πιάτα και στέλνει σε όλη την Αττική. Εν όψει Πάσχα η κουζίνα του θα βγάλει φρεσκομαγειρεμένη μαγειρίτσα με αρνί και συκωτάκι (8,50€), αλλά και χορτοφαγική με μανιτάρια, ταψιά έτοιμα για ψήσιμο με κατσικάκι, αρνάκι και γουρουνόπουλο από 15,90€ η μερίδα, σαλάτες με φρέσκα, αγνά υλικά και σπιτικό προφιτερόλ για να μη σου λείψει τίποτα. Δέχεται παραγγελίες μέχρι τις 30/4 έως τις 12:00. Δες το μενού εδώ.



Παπασπύρου

Για όλη την περίοδο της νηστείας φτιάχνουν νηστίσιμα menu με άρωμα και γεύση από υπέροχες συνταγές μαγειρευτών φαγητών, ενώ ειδικά για το Πάσχα ετοιμάζουν εκλεκτό μενού με μαγειρίτσα (9,50), γαρδουμπάκια, μπουτάκια αρνίσια (11€), πατάτες φούρνου, σαλάτα τρικολόρ, ρώσικη σαλάτα, παντζαροσαλάτα και γλυκές επιλογές όπως σκαλτσούνια, μηλοπιτάκια και χαλβά. Δες το μενού εδώ

Μαγικός Αυλός

Το ιστορικό εστιατόριο που εδώ και 56 χρόνια αποτελεί παραδοσιακό στέκι για τους Αθηναίους, ετοίμασε ένα πληθωρικό πασχαλιάτικο μενού για το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα με παραδοσιακή μαγειρίτσα (12,5€), μαγειρίτσα κοτόπουλο, γαρδούμπα στη γάστρα με μάραθο και φρέσκο κρεμμυδάκι (13€), αρνάκι γάλακτος στον φούρνο (15€), κοκορέτσι λαδορίγανη, αρνάκι γάλακτος σε κληματόβεργες με δενδρολίβανο και μουστάρδα και κατσικάκι γάλακτος φούρνου με πατατούλες baby. Δες το εδώ

Παλιά Αγορά

Πάσχα με delivery και take away θα κάνει η Παλιά Αγορά στο Ψυχικό, η οποία ετοίμασε ένα νηστίσιμο μενού για τη Μεγάλη Εβδομάδα (δες εδώ) και ένα κρεατοφαγικό για το Σαββατοκύριακο του Πάσχα. Ελληνική σαλάτα με φέτα Ηπείρου, τυρόπιτα με μέλι και σουσάμι, παραδοσιακή μαγειρίτσα αυγολέμονο (11€), φρικασέ μανιταριών με λεμόνι και θυμάρι (10€), πουγκί με αρνί κονφί και γραβιέρα Νάξου (14€), πολίτικο τζατζίκι, κοκορέτσι ψητό, λουκάνικο με βιολογικό μοσχάρι και σπιτική χαρίσα, αρνάκι σιγομαγειρεμένο για 12 ώρες και σοκολατόπιτα είναι μερικά από τα γευστικά καλούδια που μπορείς να παραγγείλεις. 



Το Σούρουπο

Μυρουδιές από σούβλες και διάφορα κρεατικά θα γεμίσουν τα στενά του Φαλήρου, με την παραδοσιακή ταβέρνα να ψήνει ανήμερα την Κυριακή του Πάσχα και να στέλνει στις γύρω περιοχές χωριάτικο αρνάκι σούβλας (30€ το κιλό), παϊδάκια (30€ το κιλό), κοντοσούβλι (7.50€ η μερίδα), μπιφτέκια και μοσχαρίσια γάλακτος (11€). Κλασικά συνοδευτικά περιλαμβάνουν πατάτες τηγανιτές, τζατζίκι, τυροκαυτερή, μελιτζανοσαλάτα και χωριάτικο λουκάνικο. Δες το μενού εδώ

Ασβεστόλακος

Το παραδοσιακό μαγειρείο του Αμαρουσίου ετοιμάζεται πυρετωδώς για το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα με ένα εκλεκτό μενού που περιλαμβάνει γαρδουμπάκια με πατάτες φούρνου (8€), μερίδα κοκορέτσι (8,50€)και κοντοσούβλι, αρνάκι σούβλας, αρνάκι κλέφτικο στη λαδόκολα, κατσικάκι στον φούρνο (14€) και παραδοσιακή μαγειρίτσα (7,80€). Φυσικά πατάτες, σαλάτα, τζατζίκι, χωριάτικες πίτες και ό,τι άλλο επιτάσσει η ημέρα, έχουν την τιμητική τους. Δες το μενού και κάνε παραγγελία εδώ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v