ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΓΕΥΣΗ

Σούπερ ταβερνάκια στο Φάληρο

Βρίσκουμε ευκαιρία να κατεβούμε στο Φάληρο, ανακαλύπτουμε τις πιο νόστιμες γωνιές του και τις προτείνουμε και σε εσένα.

Τρώμε ακόμα μεζέδες σε τραπεζάκια έξω

Επειδή στην Αθήνα το καλοκαίρι δεν τελειώνει ποτέ... ή έστω δεν τελειώνει μέχρι τα μέσα με τέλη Οκτωβρίου, που πρακτικά είναι το ίδιο πράγμα.
 

Οι καλύτερες ταβέρνες και μεζεδοπωλεία στα Δυτικά

Στο Αιγάλεω, το Χαϊδάρι και το Περιστέρι, σε ταβέρνες και μεζεδοταβερνεία, τρώμε καλά και δεν πληρώνουμε πολλά.

Βγαίνουμε για φαγητό σε Θησείο και Μοναστηράκι

Πάντα ψάχνουμε ακόμα έναν λόγο να κάνουμε μια στάση στο Θησείο και στο Μοναστηράκι, και αυτές οι νόστιμες γωνιές μας δίνουν ακόμα… έξι.

Τα καλύτερα και φτηνότερα στέκια για κρέας

Βρήκαμε τους Ναούς της κρεατοφαγίας σε Αθήνα και Αττική, για να κάνετε τάμα στη σχάρα χωρίς να αφήσετε πολλά στο παγκάρι.

Πού θα φάμε τέλεια μεζεδάκια στο Μεταξουργείο;

Ψάχνουμε λόγο να κατέβουμε ξανά Μεταξουργείο, και διαλέγουμε μερικές από τις αγαπημένες μας γωνιές για μεζέ και τσιπουράκι.

Τρώμε σε τραπεζάκια έξω στον Πειραιά

Γεύσεις θάλασσας και πολίτικης κουζίνας, κρητικά μεζεδάκια και κρεατικά της ώρας σε τραπεζάκια έξω στις γειτονιές του αγαπημένου Πειραιά.

Τρώμε μεζεδάκια σε Αθήνα και προάστια έως 15€

Σε όμορφες αυλές, με παρεΐστικη ατμόσφαιρα απολαμβάνουμε νόστιμους μεζέδες, καλό κρασί και καλή καρδιά, χωρίς να πληρώνουμε πολλά.

Όλη η νοστιμάδα κρύβεται στους πεζόδρομους

Μεζεδάκια παραδοσιακά και μοντέρνα, γεύσεις θάλασσας και στεριάς, ουζάκι και καλή καρδιά σε επτά μεζεδοπωλεία για νόστιμες συναντήσεις στον πεζόδρομο.

Όλη η νοστιμιά κρύβεται στους πεζόδρομους της Αθήνας

Μεζεδάκια παραδοσιακά και μοντέρνα, γεύσεις θάλασσας και στεριάς, ουζάκι και καλή καρδιά σε επτά μεζεδοπωλεία για νόστιμες συναντήσεις στον πεζόδρομο.
 

"Μη χαίρεσαι με την πτώση του εχθρού σου, αλλά μην τον βοηθήσεις να σηκωθεί."

Εβραϊκή παροιμία

  • 1965 - Φεύγει από τη ζωή ο Ουίνστων Τσώρτσιλ, Βρετανός πολιτικός, πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου κατά την διάρκεια του Β' Παγκόσμιου Πόλεμου.
    1986 - Το διαστημόπλοιο Βόγιατζερ 2 διέρχεται από τον πλανήτη Ουρανό.
    1994 - H τρομοκρατική οργάνωση "17 Νοέμβρη" δολοφονεί στο κέντρο της Αθήνας τον πρώην διοικητή της Εθνικής Τράπεζας Μιχάλη Βρανόπουλο και τραυματίζει τον οδηγό του.

© 2002-2020 MEDIA2DAY