Last Stop Darjeeling Check out our recipe for our Last Stop Darjeeling cocktail on @TandCmag https://t.co/SUHWq4tXww pic.twitter.com/U6dVOZKvrB — Pearl & Ash (@PearlandAshNYC) November 2, 2016 Υλικά:1 1/2 μεζούρα bitters1 1/2 μεζούρα ξηρό sherry¼ μεζούρα χυμό λεμονιού½ τσαγιέρα μαύρο τσάι3 κ.γλ. νέκταρ αγαύης http://veganhellas.gr/12-bio-agave-nectar.htmlΕκτέλεση:Βράζετε το τσάι, και το αφήνετε ένα-δυο λεπτά στην τσαγιέρα. Γεμίζετε μία κούπα λίγο πάνω από τη μέση με το τσάι, προσθέτετε ένα-ένα τα υπόλοιπα υλικά, και σερβίρετε προαιρετικά με φέτες λεμονιού. Hot Buttered Rum Υλικά (για 4 υλικά):2 κούπες νερό¼ φλ. ανάλατο βούτυρο 1/4 φλ. καστανή ζάχαρη1 κ.γλ. κανέλα cinnamon1/2 κ.γλ. φρεσκοτριμμένο μοσχοκάρυδο1/4 κ.γλ. τριμμένο γαρύφαλλο1/8 κ.γλ. αλάτι 2/3 φλ. μαύρο ρούμιΕκτέλεση:Βάλτε όλα τα υλικά εκτός από το ρούμι σε ένα κατσαρολάκι, και αφήστε το να πάρει μία βράση. Χαμηλώστε την φωτιά και αφήστε το εκεί για περίπου 10 λεπτά, ανακατεύοντας συχνά. Αφαιρέστε το κατσαρολάκι από τη φωτιά, προσθέστε το ρούμι, ανακατέψτε και σερβίρετε. Hot Gin Punch Υλικά (για 4 άτομα):1 λεμόνι (τον χυμό και το ξύσμα του)2 λεμόνια, κομμένα σε λεπτές φέτες1 ¼ φλ. τζιν2 ½ φλ. νερό1. φλ. sherry10 κ.γλ. μαύρη ζάχαρη Εκτέλεση:Βάλτε το νερό, τη ζάχαρη, τον χυμό και το ξύσμα του λεμονιού σε ένα κατσαρολάκι, και ζεστάνετε μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη (προσοχή, δεν θέλουμε να βράσουν σε αυτό το στάδιο). Προσθέστε το τζιν και το sherry και αφήστε να πάρουν μία βράση. Κλείστε τη φωτιά, προσθέστε τις φέτες λεμονιού και δοκιμάστε αν χρειάζεται λίγη ακόμα ζάχαρη. Αφήστε να κρυώσει για λίγα λεπτά, και σερβίρετε χλιαρό με μία φέτα λεμονιού. Hot White Russian Υλικά:2 μεζούρες φρεσκοφτιαγμένο γαλλικό καφέ1 μεζούρα Kahlua1 μεζούρα γάλα½ μεζούρα βότκαΕκτέλεση:Βάλτε όλα τα υλικά σε ένα κατσαρολάκι, και ζεστάνετε σε μέτρια φωτιά, χωρίς να το αφήσετε να βράσει. Σερβίρετε σε κούπες, γαρνίροντας (προαιρετικά) με σαντιγί. Αν θέλετε, μπορείτε να αντικαταστήσετε το γάλα με κρέμα γάλακτος. Kuhano Vino Υλικά (για 4 άτομα):10 ολόκληρα γαρύφαλλα10 κόκκους μαύρου πιπεριού4 αστεροειδείς γλυκάνισους (και μερικούς έξτρα για το σερβίρισμα)4 φλ. κόκκινο κρασί1⁄4 φλ. μέλι1⁄2 κ.γλ. τριμμένο μοσχοκάρυδοΞύσμα 2 πορτοκαλιώνΕκτέλεση:Ζεστάνετε τα γαρύφαλλα, το πιπέρι και τον γλυκάνισο σε ένα κατσαρολάκι για 1-2 λεπτά. Προσθέστε το κρασί, το μέλι, το μοσχοκάρυδο, το ξύσμα πορτοκαλιού και 2 κούπες νερό, και αφήστε να βράσουν. Χαμηλώστε τη φωτιά σε μέτρια, και αφήστε τα εκεί για 10 λεπτά. Σερβίρετε σε κούπες, γαρνίροντας με φέτες πορτοκαλιού και αστεροειδείς γλυκάνισους.