Φθηνές πισίνες στην Αθήνα: Βουτιά α λα οικονομικά

Βουτάμε σε έξι πισίνες στο κέντρο, στον Πειραιά, στη Γλυφάδα και στα βόρεια, και πληρώνουμε από… τίποτα έως 6€.
Φθηνές πισίνες στην Αθήνα: Βουτιά α λα οικονομικά
Πόσο θα λέγατε ότι κοστίζει η είσοδος σε μια αθηναϊκή πισίνα; Αν έχετε στο μυαλό σας ένα ποσό της τάξης των 20€, μάλλον δεν έχετε ξεμακρύνει από τις πισίνες των μεγάλων γνωστών ξενοδοχείων στο κέντρο. Το ψάξαμε για εσάς, και εντοπίσαμε έξι οικονομικότατες πισίνες τόσο στο κέντρο, όσο και στον Πειραιά, τη Γλυφάδα και την Αγία Παρασκευή, που χρεώνουν από… τίποτα έως 12€ maximum για τις βουτιές μας. 

Acropolis Hill 
Μουσών 7, Λόφος Φιλοπάππου, τηλ.: 210 9235151
Είσοδος: 7€ όλες τις μέρες (καθημερινές και Σαββατοκύριακα)


Βρίσκεται σε ιδανικό σημείο, στο λόφο του Φιλοπάππου, και διαθέτει design (αλλά ελάχιστες) ξαπλώστρες στο ξύλινο ντεκ που την αγκαλιάζει. Εγγυημένη ατμόσφαιρα διακοπών, στις οποίες μπορεί κανείς να τηλεμεταφερθεί ακόμα και με το μετρό. 

Congo Palace 
Λ. Ποσειδώνος 81A, Γλυφάδα, τηλ: 210 8946711
Είσοδος: 7€ όλες τις μέρες (καθημερινές και Σαββατοκύριακα)


Για όσους θέλουν να ξεφύγουν από την πολύβουη πόλη, το Congo Palace προσφέρεται για ηλιοθεραπεία και βουτιές στα νότια, ενώ μπορείτε να συνδυάστε την επίσκεψή σας με ένα cocktail ή μια δροσερή σαλάτα από το Menu του εστιατορίου Boyoma Falls. Στην είσοδο συμπεριλαμβάνονται καφές ή αναψυκτικό της αρεσκείας σας και δωρεάν wifi. 

Αστέρας Γλυφάδας 
Λεωφόρος Ποσειδώνος 58, Γλυφάδα, τηλ.: 210 8941620
Είσοδος: 7€ όλες τις μέρες (καθημερινές και Σαββατοκύριακα)


Αλλιώς γνωστό και ως Balux Café. Μην μπερδευτείτε με την παρακείμενη οργανωμένη παραλία –εκείνη έχει δική της, ξεχωριστή είσοδο και διαφορετικό αντίτιμο. Στην πισίνα του Balux Café με το ξύλινο ντεκ και τις ωραίες μουσικές βουτάμε ως τις 18.30 –μετά απολαμβάνουμε μόνο την θέα της, συνοδεία ωραίων κοκτέιλ. 

Mistral 
Βασ. Παύλου 105, Καστέλα, Πειραιάς, τηλ.: 210 4117150
Είσοδος: 7€ τις καθημερινές και 12€ τα Σαββατοκύριακα

Με θέα στα ήρεμα νερά του Σαρωνικού, η όμορφη πισίνα στο roof garden του ξενοδοχείου Mistral προσφέρεται για βουτιές με αύρα θαλασσινή και εν συνεχεία απογευματινές βόλτες σε μια από τις ομορφότερες γειτονιές του Πειραιά.

Πισίνα
Ακτή Θεμιστοκλέους 25, Μαρίνα Ζέας, τηλ.: 210 4511324
Είσοδος ελεύθερη

Μπορεί να την ξέρετε ως all day café-bar, αλλά αν είχε τύχει να βρεθείτε εδώ πριν τις 18.00 το απόγευμα, θα είχατε προσέξει ότι η Πισίνα τιμά το όνομά της –και τη μεγάλη πισίνα της– με βουτιές από το πρωί. Η είσοδος είναι ελεύθερη, απλώς θα χρειαστεί να παραγγείλετε κάτι (έναν καφέ, για παράδειγμα) για να πιάσετε τραπεζάκι ή ξαπλώστρα δίπλα της. Αν πεινάσετε, υπάρχουν και ωραιότατα burger και club sandwich. 

Da Vinci Pool Bar 
Αγίου Ιωάννου 23, Αγία Παρασκευή, τηλ.: 210 6000102
Είσοδος: 10€ με καφέ ή κοκτέιλ

Ίσως η ομορφότερη πισίνα βόρεια του κέντρου, το Da Vinci λειτουργεί στην ίδια λογική με την πισίνα: Το βράδυ είναι ένα πανέμορφο bar δίπλα στην πισίνα, ενώ τα πρωινά λειτουργεί ως café και μας αφήνει να δροσιζόμαστε στα καθαρά νερά της.

Η.Κ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v