Ο Μίκης στην Ικαρία: Μουσικό οδοιπορικό στον Βοτανικό

Η Λαïκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» παρουσιάζει στον Βοτανικό ένα μουσικό οδοιπορικό στα χρόνια εξορίας του συνθέτη στην Ικαρία.
Ο Μίκης στην Ικαρία: Μουσικό οδοιπορικό στον Βοτανικό
Η Λαïκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» και οι: Λάκης Χαλκιάς, Δώρος Δημοσθένους, Μπέττυ Χαρλαύτη, Μαρία Παπαγεωργίου, Θεολόγος Κάππος, Πάνος Τσίτσος καθώς και το Ικαριώτικο συγκρότημα του Νίκου Φακάρου συναντώνται σ' ένα μουσικό οδοιπορικό την Κυριακή 15 Μαρτίου 2015, στις 19:00, με τραγούδια από την Ικαρία αλλά και τα ωραιότερα και γνωστότερα τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη, λαϊκά, ζεϊμπέκικα, επαναστατικά αλλά και λυρικές μελωδίες του συνθέτη.

Η μουσική παράσταση ακολουθεί τον Μίκη Θεοδωράκη στα χρόνια της εξορίας του στην Ικαρία (1947-1948). Είναι ένα οδοιπορικό μνήμης που ταξιδεύει στην Ικαρία, παντρεύοντας τα τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη με τα τραγούδια της Ικαρίας.

Η Ανεξάρτητη Λαϊκή Ορχήστρα "Μίκης Θεοδωράκης", ιδρύθηκε πριν από 17 χρόνια από μουσικούς- συνεργάτες του Μίκη Θεοδωράκη, γνώστες του έργου του. Σήμερα απαρτίζεται από 10 καταξιωμένους μουσικούς και συνεργάζεται με τραγουδιστές αναγνωρισμένης καλλιτεχνικής αξίας.

Ώρα έναρξης: 19:00

Bοτανικός Live Stage
Κασσάνδρας 19
(Ιερά Οδός 72 & Σπύρου Πάτση)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 3473 835
[email protected]

Εισιτήρια προπωλούνται στα:
www.viva.gr
11876
στα καταστήματα
Public
Παπασωτηρίου
ΙΑΝΟΣ
Seven Spots
Reload Stores

Τιμές εισιτηρίων: Γενική είσοδος ορθίων, προπώληση και ταμείο: 12 ευρώ με μπύρα, θέσεις καθήμενων κατόπιν τηλεφωνικής κράτησης. Τιμή φιάλης: 120 ευρώ/ 4 άτομα
Φιάλη κρασί: 60 ευρώ / 2 άτομα
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v