Ο Χαράλαμπος Αγγελόπουλος στο «Piano στα forte του»

Το Piano στα forte του υποδέχεται τον Χαράλαμπο Αγγελόπουλο για ένα ρεσιτάλ πιάνου με τίτλο «Οι τρεις περίοδοι του Beethoven».
Ο Χαράλαμπος Αγγελόπουλος στο «Piano στα forte του»
«Το piano στα forte του» παρουσιάζει τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Φεστιβάλ Πιάνου Θεσσαλονίκης Χαράλαμπο Αγγελόπουλο σε ρεσιτάλ πιάνου στο Θέατρο Pierce του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015, στις 8:30μμ.

Ο θεσσαλονικιός πιανίστας έχει εμφανιστεί με επιτυχία σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες και την Ιαπωνία, τόσο σε ρεσιτάλ όσο και σε συναυλίες Lied και μουσικής δωματίου. Διαθέτει ένα ευρύ ρεπερτόριο, με ιδιαίτερη κλίση στην κλασική και ρομαντική περίοδο, καθώς και στους σύγχρονους έλληνες συνθέτες.

Στις 25 Φεβρουαρίου ο Χαράλαμπος Αγγελόπουλος θα παρουσιάσει τρεις σονάτες του Beethoven: σε λα μείζονα, op. 2 αρ. 2, σε ντο μείζονα, op. 53 (Waldstein), και σε ντο ελάσσονα, op. 111.

Ο Χαράλαμπος Αγγελόπουλος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και εκπροσώπησε επανειλημμένα την Ελλάδα σε διεθνείς συναντήσεις (Αλγέρι, Νιόρ, Βερολίνο, Λουξεμβούργο, Νόβισαντ κ.ά). Μελέτησε με διάσημους καλλιτέχνες, όπως οι Ντμίτρι Μπασκίροφ, Ρούντολφ Κέρερ, Μαρτίνος Τιρίμος, Ντμίτρι Αλεξέγεφ, Cristina Ortiz κ.ά. Το ρεπερτόριο του περιλαμβάνει 25 κοντσέρτα για πιάνο και ορχήστρα, πλήθος έργων για σόλο πιάνο, έργα μουσικής δωματίου και εκτείνεται χρονικά από τον Bach μέχρι τους σύγχρονους μας συνθέτες του 21ου αιώνα. Οι εμφανίσεις του σε αίθουσες όπως τα Μέγαρα Μουσικής Αθηνών και Θεσσαλονίκης, το Centre Cultural Portugal Paris, το Κendal Town Hall, το Wells Concert Hall, το Musashino Center Tokyo, καθώς και η συμμετοχή του σε διεθνή φεστιβάλ απέσπασαν θερμές κριτικές.

Αναλυτικό πρόγραμμα
Ludwig van Beethoven (1770-1827): Σονάτα σε λα μείζονα, αρ. 2, op. 2 αρ. 2
Σονάτα σε ντο μείζονα, αρ. 21, op. 53 (Waldstein)
Σονάτα σε ντο ελάσσονα, αρ. 32, op. 111

Info:
Το Piano στα forte του: Χαράλαμπος Αγγελόπουλος (Οι τρεις περίοδοι του Beethoven)
Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015 στις 20.30
Θέατρο Pierce, Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδας
Γραβιάς 6, Αγία Παρασκευή
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι: 5 (μαθητές, σπουδαστές, φοιτητές, άνεργοι, ΑμΕΑ), 10 (γενική είσοδος), 15 (διακεκριμένη θέση), 20 (οικογενειακό), και 25 (τρία ρεσιτάλ) 
Προπώληση
Πληροφορίες: http://pianostaforte.com και http://www.facebook.com/PianoStaForte


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v