ΤΕΧΝΕΣΜΟΥΣΙΚΗ

Ο Πάνος Λαμπρίδης live στο Holy Wood stage

Την Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου, ο Πάνος Λαμπρίδης θα μας ταξιδέψει στο λαϊκό και έντεχνο τραγούδι με μια εκλεκτή κομπανία μουσικών.

Ο Πάνος Λαμπρίδης live στο Holy Wood stage

Δέκα μήνες μετά την πρώτη τους συνάντηση στην Θεσσαλονίκη, ο Πάνος Λαμπρίδης και οι δεξιοτέχνες Δημήτρης Λάππας και Γιώργος Ντινάκος συναντιούνται για μία μόνο παράσταση στην σκηνή του Holy Wood, την Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου, στις 21.30.

Ο συνδυασμός της αισθαντικής φωνής του Πάνου Λαμπρίδη, των εγχόρδων του Δημήτρη Λάππα και της flamenco κιθάρας του Γιώργου Ντινάκου θα μας ταξιδέψει μέσα από ένα ρεπερτόριο που περιλαμβάνει προσωπικές επιτυχίες, καθώς και τραγούδια από νέους και παλιούς συνθέτες που άφησαν το στίγμα τους στο έντεχνο και λαϊκό τραγούδι. Μαζί τους για πρώτη φορά ο πιανίστας Κώστας Τουλούπας.

Eισιτήριο προπώλησης (viva.gr ή public) 8 € με δωρεάν μπύρα ή κρασί
είσοδος 10 € με δωρεάν μπύρα ή κρασί.
HolyWood stage: 210 9700 418-6942 657 651
Λεωφόρος Βουλιαγμένης 289, Άγιος Δημήτριος (στάση μετρό Δάφνη)
https://www.facebook.com/holywoodstage.gr  

Νικητές διαγωνισμού

ΤΖΙΒΑΝΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Τα όνειρα είναι η ρίζα της μεταφυσικής, η πηγή της ιδέας ότι ψυχή και σώμα είναι ξεχωριστά."

Φρήντριχ Νίτσε

  • 1642 – Μια Ολλανδική εξερευνητική εκστρατεία με αρχηγό τον Άμπελ Τάσμαν προσέγγισε την σημερινή Τασμανία στην Αυστραλία.
    1859 - Εκδίδεται στην Αγγλία το έργο του Κάρολου Δαρβίνου η Η καταγωγή των ειδών και η πρώτη εκτύπωση εξαντλείται την πρώτη ημέρα.
    1877 - Εκδίδεται το φιλοζωικό μυθιστόρημα της Άννα Σιούελ, Η Μαύρη Καλλονή, ένα από τα περισσότερο ευπώλητα βιβλία όλων των εποχών.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2