Η Χάρις Αλεξίου και η Δήμητρα Γαλάνη ξανά μαζί στη σκηνή του Παλλάς

"Σα να συναντάς έναν φίλο από τα παλιά". Έτσι περιγράφουν η Χάρις Αλεξίου και η Δήμητρα Γαλάνη την μετά από χρόνια συνάντησή τους στην σκηνή του Παλλάς, για την οποία έχουν ήδη προπωληθεί 10.000 εισιτήρια.
Η Χάρις Αλεξίου και η Δήμητρα Γαλάνη ξανά μαζί στη σκηνή του Παλλάς
της Μάνιας Ζούση 

Με προπωλημένα 10.000 εισιτήρια μέχρι στιγμής, η μουσική παράσταση «Σε Μπλε Βελούδο» κάνει πρεμιέρα στις 13 Ιανουαρίου στο Παλλάς με την Χάρις Αλεξίου και την Δήμητρα Γαλάνη σε μια συνάντηση που, όπως δήλωναν σήμερα Τετάρτη στη συνέντευξη τύπου οι δυο τους, «μοιάζει όπως όταν έχουμε να δούμε για πάρα πολλά χρόνια έναν πολύ αγαπημένο συγγενή ή αδελφικό φίλο. Και ήρθε η στιγμή να ξανασυναντηθούμε και να συνεχίσουμε την κουβέντα μας από εκεί που την είχαμε αφήσει, χωρίς κενά και παρ' όλο που πορευτήκαμε χώρια όλα αυτά τα χρόνια που πέρασαν. Όταν κάναμε τα τραγούδια της χθεσινής μέρας, έλεγαν πόσο ταιριαστές ήταν οι φωνές μας, σε σημείο που δεν ξεχώριζαν.
 
Οι φωνές και οι δρόμοι όσο διαφορετικοί και αν είναι γίνονται ένα, όταν γίνονται ένα οι ψυχές, αφού όταν θέλεις να τραγουδήσεις με τον άλλον, τραγουδάς και το τραγούδι είναι σαν ένα. Αυτό είναι που χαρακτηρίζει και τη σχέση μας. Από την άλλη, την πορεία και την παρουσία μας την χαρακτηρίζουν η σταθερή και μεγάλη πίστη στο πολύ σημαντικό ρεπερτόριο. Έτσι στο Παλλάς θα είναι μια στιγμή που θα ερχόμαστε σε επαφή με την αλήθεια που έχουν τα τραγούδια και που είναι αξεπέραστα και μας θυμίζουν ποιοι είμαστε, τι γλώσσα μιλάμε και πώς πρέπει να πορευτούμε.

Θα τραγουδήσουμε τραγούδια από το χθες έως το σήμερα, από τον Μαρμαρωμένο Βασιλιά και το Χαλασιά μου έως τα τωρινά. Τα τραγούδια της χθεσινής μέρας με δυο κιθάρες αλλά και τραγούδια που έχουμε γράψει οι δυο μας και θα τα λέμε μαζί. Επί δυόμισι ώρες στη σκηνή θα ξετυλίγεται μια ιστορία, ένας διάλογος μεταξύ δυο γυναικών που όλα αυτά τα χρόνια έχουν δει και ζήσει όλα αυτά που έχουν δει και ζήσει και έχουν εισπράξει μια μεγάλη αγάπη από τον κόσμο. Η συνάντηση των δυο μας στο Παλλάς καθρεφτίζει και την ευγνωμοσύνη μας στο κοινό που μας κάνει την τιμή να μας παρακολουθεί σαράντα χρόνια τώρα».

Συντελεστές:
Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Λίνα Νικολακοπούλου
Σκηνογραφία: Γιώργος Γαβαλάς – Γιάννης Μουρίκης
Σχεδιασμός Φωτισμών : Ελευθερία Ντεκώ
Ενορχηστρώσεις: Κώστας Παπαδούκας, Γιώργος Ζαχαρίου
Σχεδιασμός ήχου: Παύλος Σαπουντζής, Κώστας Βαμβούκας
Υπεύθυνοι ήχου stage : Αντώνης Παραμύθης, Παναγιώτης Ηλιόπουλος
Management: Όλγα Παυλάτου, Ευαγγελία Αγγελίδου
Οργάνωση παραγωγής: Κώστας Χριστόπουλος

Μουσικοί:
Θάνος Γκιουλετζής - βιολί
Αντώνης Ανδρέου - τρομπόνι, ευφώνιο, τρομπέτα
Νίκος Κατσίκης- μπουζούκι, κιθάρα ακουστική, λαούτο ισπανικό
Λάμπης Κουντουρογιάννης - ηλεκτρική κιθάρα
Κοσμάς Κοκόλης - μπουζούκι, κιθάρα ακουστική
Νίκος Πολίτης - μπάσο ηλεκτρικό/ ακουστικό
Σεραφείμ Γιαννακόπουλος - τύμπανα
Κώστας Παπαδούκας - πιάνο , keyboards
Γιώργος Ζαχαρίου - πιάνο, keyboards, harmonica

Παραστάσεις: 13, 14, 15, 20, 21, 22, 27, 28, 29 Ιανουαρίου
17, 18, 19, 24, 25, 26, Φεβρουαρίου

Τιμές εισιτηρίων: 60€ (διακεκριμένη), 55€, 50€, 45€, 40€, 35€, 25€, 20€.

Προπώληση:
Θέατρο Παλλάς, Βουκουρεστίου 5, Αθήνα, τηλ.: 210 32 13 100
Με πιστωτική κάρτα: 210 81 0 81 81
Κρατήσεις μέσω Internet:
www.ellthea.gr και στο www.tickethour.com  
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v