Τι θα δούμε φέτος στα θερινά;

Αυτές είναι οι πιο θεαματικές, οι πιο πολυαναμενόμενες ταινίες του φετινού καλοκαιριού, που θα μας κρατήσουν παρέα στα θερινά σινεμά.
Τι θα δούμε φέτος στα θερινά;
Solo: A Star Wars Story
Κυκλοφορεί: 24/5

Κατά τη διάρκεια μιας περιπέτειας, ο Χαν Σόλο συναντά τον μελλοντικό του σύντροφο Τσιουμπάκα, καθώς και τον Λάντο Καλρίσιαν, χρόνια προτού συμμετάσχει στην Επανάσταση, σε αυτό το «ενδιάμεσο» επεισόδιο του Πολέμου των Άστρων. Σκηνοθετεί ο Ρον Χάουαρντ.

Deadpool 2
Κυκλοφορεί: 17/5

Ο βοθρόστομος μισθοφόρος της Marvel επιστρέφει. Όταν ένας σουπερ-στρατιώτης αναλαμβάνει μια αποστολή δολοφονίας, ο Deadpool αναγκάζεται να αναθεωρήσει τις αξίες του για τη φιλία, την οικογένεια και αυτό που πραγματικά σημαίνει να είσαι ήρωας.

Jurassic World: Fallen Kingdom
Κυκλοφορεί: 7/6

Το ηφαίστειο του νησιού όπου φιλοξενούνται οι τελευταίοι εναπομείναντες δεινόσαυροι ξυπνά και ο Owen και η Claire (οι δύο πρωταγωνιστές που ενσαρκώνουν οι Chris Pratt και Bryce Dallas Howard) αναλαμβάνουν να τους σώσουν σε αυτή τη νέα περιπέτεια του franchise του Ιουρασικού Κόσμου.

Incredibles 2
Κυκλοφορεί: 14/6

Ανατροπή στα οικογενειακά δεδομένα των Απίθανων: Ο κύριος Απίθανος είναι επιφορτισμένος με το μεγάλωμα του Τζακ-Τζακ, όσο η Ελαστίνα έχει αναλάβει να σώσει τον κόσμο. Η πιο απίθανη οικογένεια της Pixar επιστρέφει και εμείς ετοιμαζόμαστε για το πιο απολαυστικό animation του καλοκαιριού.

Ocean’s 8
Κυκλοφορεί: 21/6

Το έγκλημα είναι γυναικεία υπόθεση, στην περιπέτεια με το πιο εντυπωσιακό καστ της χρονιάς: Μια ληστεία ετοιμάζεται σε λαμπερό νεοϋορκέζικο γκαλά, και η ομάδα που ενώνει τις δυνάμεις της για να το πετύχει είναι οι Σάντρα Μπούλοκ, Κέιτ Μπλάνσετ, Αν Χάθαγουεϊ, Μίντι Κάλινγκ, Σάρα Πόλσον, Ριάνα και Ελένα Μπόναμ Κάρτερ. Πρόκειται για spin off συνέχεια της γνωστής τριλογίας με τις ληστείες Ocean’s 11, 12 και 13.

Ant-Man and the Wasp
Κυκλοφορεί: 5/7

Σε αυτή την μαρβελική περιπέτεια, ο Σκοτ παλεύει να συμβιβάσει τις ιδιότητες του υπερήρωα και του πατέρα, την ώρα που εμφανίζεται η ανάγκη να αναλάβει νέα αποστολή. Μια αποστολή που θα αποκαλύψει μεγάλα μυστικά του παρελθόντος. Με τους Πολ Ραντ, Εβαντζελίν Λίλι, Μισέλ Φάιφερ, Μάικλ Ντάγκλας.

Mamma Mia! Here We Go Again
Κυκλοφορεί: 19/7

Σε αυτό το σίκουελ του Mamma Mia, η κόρη της… mamma mia ετοιμάζεται η ίδια να γίνει μητέρα και κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης, μαθαίνει για την ζωή της μητέρας της, για τις περιπέτειές της με τους τρεις υποψήφιους πατεράδες της από την προηγούμενη ταινία και για τα ρίσκα που πήρε η μητέρα της και που πιθανώς θα πρέπει να πάρει και η ίδια πλέον. Με τους Αμάντα Σίφριντ, Λίλι Τζέιμς, Μέριλ Στριπ, Στέλαν Σκαρσγκαρντ, Σερ, Κόλιν Φερθ, Πιρς Μπρόσναν, Άντι Γκαρσία κ.α.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v