Το Lion King επιστρέφει με απίστευτο cast!

Λατρέψατε τον Βασιλιά τον Λιονταριών στα ‘90s; Ετοιμαστείτε για το μεγαλεπήβολο live action remake του από την Disney που θα βγει στις αίθουσες το καλοκαίρι του 2019.
Το Lion King επιστρέφει με απίστευτο cast!
Ο Σίμπα, η Νάλα, ο Σκαρ, ο Πούμπα και τα άλλα παιδιά της σαβάνας που αγαπήσαμε σε μία από τις καλύτερες animation ταινίες που μας χάρισε η Disney, επιστρέφουν πιο… «ζωντανοί» από ποτέ.

Η Disney επιβεβαίωσε ότι ο Βασιλιάς των Λιονταριών επιστρέφει ως live action remake της ταινίας του 1994 τον Ιούλιο του 2019. Μετά την επιτυχία των αντίστοιχων live action κινηματογραφικών μεταφορών ταινιών όπως η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων, το Βιβλίο της Ζούγκλας και η Πεντάμορφη και το Τέρας, έρχεται η σειρά του Lion King να μας ξανακαθηλώσει.

Μάλιστα, την Τετάρτη ανακοινώθηκε το λαμπερό καστ που θα χαρίσει τις φωνές του στους αγαπημένους ήρωες του ζωικού βασιλείου. Τον Σίμπα θα ερμηνεύσει ο Donald Glover, τη Νάλα η Beyonce, τον Μουφάσα ο James Earl Jones, τον Σκαρ ο Chiwetel Ejiofor, τον Ζαζού ο John Oliver και τους Τιμόν και Πούμπα οι κωμικοί Seth Rogen και Billy Eichner.

Δείτε το πλήρες καστ στην σχετική ανακοίνωση της Beyonce:


Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Jon Favreau, που μας χάρισε θεαματικές ταινίες όπως τα Iron Man, Iron Man 2 και Jungle Book. Ο Favreau δήλωσε πως στο remake του Βασιλιά των Λιονταριών, που θα βγει στους κινηματογράφους 25 χρόνια μετά την original ταινία, θα χρησιμοποιήσει σε ακόμα μεγαλύτερη έκταση την τεχνολογία εικονικής πραγματικότητας που αξιοποίησε και στο Jungle Book.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v