Δροσερές βραδιές θερινού σινεμά στο ΚΠΙΣΝ

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος φέρνει σινεμά και ρομάντζο στα βράδια του Ιουλίου με δωρεάν προβολές θερινού σινεμά. Δείτε το πρόγραμμα.
Δροσερές βραδιές θερινού σινεμά στο ΚΠΙΣΝ
Τον Ιούλιο, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) σας προσκαλεί σε βραδιές θερινού σινεμά στις 21.00 στο Ξέφωτο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος, με ελεύθερη είσοδο, στο πλαίσιο της ενότητας Park Your Cinema που συνεχίζεται στην καρδιά του καλοκαιριού με ταινίες για μικρούς και μεγάλους.

Για τους λάτρεις της κωμωδίας δυο ταινίες ορόσημα του είδους καλούν τους επισκέπτες να νιώσουν την πιο… ρομαντική πλευρά του ΚΠΙΣΝ. Οι Παρασκευές του Ιουλίου μας θέλουν αγαπημένους, με το ταίρι ή τους φίλους σας, ξαπλωμένους ανέμελα στο γρασίδι και, ιδανικά, ξυπόλυτους στο Πάρκο: Την Παρασκευή 21/7 η Jane Fonda και ο Robert Redford βγαίνουν Ξυπόλητοι στο Πάρκο και αφηγούνται τις λιγότερο ρομαντικές πλευρές του έγγαμου βίου ως νιόπαντροι και νέοι ένοικοι ενός μικροσκοπικού νεοϋρκέζικου διαμερίσματος, στον έκτο όροφο μιας πολυκατοικίας στο Greenwich Village. Χωρίς ασανσέρ. Και χωρίς θέρμανση.

Την επόμενη Παρασκευή 28/7 στην ταινία Νευρικός Εραστής, που απέσπασε 4 Όσκαρ, ο Woody Allen βρίσκει το νόημα της ζωής στο… «la-di-da, la-di-da, la la» της Diane Keaton.

Park your Cinema: Kids
Τα Σάββατα είναι αφιερωμένα στους μικρούς, αλλά και στους μεγάλους με αδυναμία στα κινούμενα σχέδια: Στις 22/7 μια πασχαλίτσα και μια ομάδα μυρμηγκιών, τα οποία θα προσπαθήσουν να μεταφέρουν ένα κουτί με ζάχαρη με ασφάλεια μέχρι τη φωλιά τους στην ταινία Τοσοδούλικα: Η κοιλάδα των χαμένων μυρμηγκιών μας παρουσιάζουν μια διαφορετική προσέγγιση στις ταινίες κινουμένων σχεδίων, με ένα φιλμ χωρίς καθόλου διάλογο, ιδιαίτερη αισθητική και ένα πανέξυπνο σενάριο που του χάρισε κι ένα βραβείο César.

Το τελευταίο Σάββατo του μήνα, 29/7, o Σον το Πρόβατο, που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο οσκαρικό μικρού μήκους φιλμ «A Close Shave» (1995), κάνει το κινηματογραφικό του ντεμπούτο, καθώς αποφασίζει να αποδράσει για λίγο από την πληκτική ζωή της φάρμας και παίρνει το λεωφορείο για τη μεγάλη πόλη.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v