Τα πρώτα σχόλια για τη νέα ταινία του Λάνθιμου

Θετικότατα είναι τα πρώτα σχόλια για τη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου που προβλήθηκε στις Κάννες.
Τα πρώτα σχόλια για τη νέα ταινία του Λάνθιμου
Ο έλληνας σκηνοθέτης κατάφερε για μία ακόμη φορά, να σοκάρει το κοινό του και να το αφήσει στα… κρύα του λουτρού. Η νέα του ταινία «The Killing of a Sacred Deer» προκάλεσε ρίγη στους θεατές της πρεμιέρας στο 70ο Φεστιβάλ των Καννών.

Πολλοί παρομοίασαν την ταινία με το σινεμά του Μίκαελ Χάνεκε και του Στάνλεϊ Κιούμπρικ, ένα μείγμα «Funny Games» και «Λάμψης», ενώ ο Έρικ Κον του Indiewire ανέφερε ότι η ταινία «κάνει τον ‘Κυνόδοντα’ να μοιάζει βαρετός».

Κάποιοι άλλοι ανέφεραν ότι προς το τέλος της προβολής ακούστηκαν γιουχαΐσματα (σύνηθες φαινόμενο στις Κάννες για προκλητικές ταινίες), ενώ κριτικός της βρετανικής Independent σχολίασε ότι μετά την ταινία «ήθελε να κάνει ντους».

Το «The Killing of a Sacred Deer» είναι η δεύτερη αγγλόφωνη ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, με τον σεναριογράφο Ευθύμη Φιλίππου και πρωταγωνιστές τους Κόλιν Φάρελ, Νικόλ Κίντμαν και Αλίσια Σιλβερστόουν. Αφορά έναν χειρουργό, που προσπαθεί να εντάξει στην οικογένειά του έναν έφηβο, γεγονός που θα ταράξει την ιδεατή ζωή του.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v