5+1 λόγοι να δούμε τη «Νύχτα στο Μουσείο»

Έξι καλοί λόγοι να αράξετε οικογενειακώς και να απολαύσετε την τρίτη και τελευταία περιπέτεια του Μπεν Στίλερ και της παρέας του, «Μια Νύχτα στο Μουσείο: Το μυστικό του Φαραώ».
5+1 λόγοι να δούμε τη «Νύχτα στο Μουσείο»
Βάλτε τις πιτζάμες σας, ετοιμάστε φρέσκο, σπιτικό ποπ κορν, καθίστε αναπαυτικά με όλη την οικογένεια στους καναπέδες και ετοιμαστείτε για μια τελευταία βόλτα στην ξεκαρδιστική πλευρά της Ιστορίας.

Τα κανάλια Novacinema προβάλλουν σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση την ταινία «Μια Νύχτα στο Μουσείο: Το μυστικό του Φαραώ», και σας έχουμε πολλούς λόγους να μην τη χάσετε. Ή… να την κρατήσετε στην συλλογή σας μέσω του αποκωδικοποιητή NovaBox+ με δυνατότητα εγγραφής για να την βλέπετε ξανά και ξανά, όποτε το θελήσετε.

Ο Μπεν Στίλερ και η ιστορική παρέα του επιστρέφει για την τρίτη και τελευταία περιπέτεια του Μουσείου, μια κωμωδία που αξίζει να δείτε γιατί…

…Είναι μια ευκαιρία για διασκέδαση για όλη την οικογένεια
Είναι πια λίγες εκείνες οι ταινίες που μας δίνουν την δυνατότητα να μαζευτούμε οικογενειακώς και να μοιραστούμε μια κινηματογραφική εμπειρία όλοι μαζί στη θαλπωρή του καθιστικού μας.

…Μας ξεναγεί στην Ιστορία με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο
Ο Αττίλας συναντά τα μαμούθ, οι Ρωμαίοι εγκαταλείπουν την Πομπηία, αρχαιοελληνικά αγάλματα ζωντανεύουν πλάι σε μαμούθ, και οι Φαραώ της Αιγύπτου κυνηγούν τον ιππότη Λάνσελοτ και τον πρόεδρο Ρούσβελτ. Κι όλα αυτά, μέσα από καταιγιστική δράση, ωραία εφέ και γέλιο. Μακάρι να ήταν έτσι και τα μαθήματα Ιστορίας που κάναμε στο σχολείο – σίγουρα θα τα συγκρατούσαμε πολύ ευκολότερα.

…Είναι ο καλύτερος αποχαιρετισμός στον Robin Williams
Η τρίτη «Νύχτα στο Μουσείο» είναι μία από τις τελευταίες εμφανίσεις του μεγάλου ηθοποιού και ο τελευταίος του κωμικός ρόλος λίγο πριν φύγει από τη ζωή. Γι’ αυτό και ίσως η ταινία αποκτά ένα εξτρά συναισθηματικό φορτίο, αυτό που μας μεταφέρει με τον πιο συγκινητικό τρόπο το «αντίο» του αγαπημένου μας κωμικού σε ένα είδος που υπηρέτησε τόσο άξια.

…Χρειαζόμαστε το γέλιο όσο ποτέ άλλοτε
Αφήστε για λίγο έξω από τις ζωές σας τις δυσάρεστες ειδήσεις, τα νέα για την κρίση, τα έκτακτα δελτία ειδήσεων και την μιζέρια: Όλοι χρειαζόμαστε ένα διάλειμμα χαράς και χαμόγελου – και ο κόσμος του θεάματος γνωρίζει πολύ καλά πώς θα μας το προσφέρει.

…Ο Μπεν Στίλερ είναι από τους καλύτερους κωμικούς της γενιάς του
Δεν είναι μόνο ο Robin Williams λόγος να… ξενυχτίσουμε με τη Νύχτα στο Μουσείο: Ο Μπεν Στίλερ έχει αποδείξει πως μπορεί να προσφέρει πηγαίο γέλιο – από το Zoolander ως τη Μαδαγασκάρη και από την Τροπική Καταιγίδα ως τον Γαμπρό της Συμφοράς, έχει καταφέρει να «τρυπώσει» στο πάνθεον των κωμικών ηθοποιών του σύγχρονου Χόλιγουντ.

…Θέλουμε να μάθουμε το τέλος της ιστορίας
Πρόκειται για το τρίτο και τελευταίο μέρος της ταινίας «Νύχτα στο Μουσείο», στο οποίο η δράση μεταφέρεται από το Smithsonian στο Λονδίνο και στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας. Όλοι οι ήρωες που αγαπήσαμε στα δύο πρώτα μέρη είναι εδώ, συγκεντρωμένοι, έτοιμοι για την μεγάλη περιπέτεια που θα ολοκληρώσει την τριλογία, και εμείς δεν μπορεί παρά να… τρώμε τα νύχια μας για το γκραν φινάλε.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ της ταινίας, που έρχεται αυτό το φθινόπωρο αποκλειστικά στα κανάλια Novacinema – και μόνιμα στην προσωπική σας συλλογή μέσω της δυνατότητας εγγραφής του αποκωδικοποιητή NovaBox+.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v