Oz και Argo σε πρώτη προβολή στο Novacinema

Το Novacinema φέρνει το Hollywood στο σαλόνι μας, προβάλλοντας τις ταινίες «Oz: Μεγάλος και Παντοδύναμος» και «Argo» σε πρώτη προβολή.
Oz και Argo σε πρώτη προβολή στο Novacinema
Ζήστε το cineσθημα στα κανάλια Novacinema με εκπληκτικό cinema κάθε μέρα στο σπίτι σας:
Μη χάσετε τις 2 επόμενες Κυριακές 2 κορυφαία blockbusters σε πρώτη προβολή.

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου
ΟΖ: ΜΕΓΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ
Μαγική χώρα, μαγικές περιπέτειες
Η Disney μας υποδέχεται στη μυστηριώδη χώρα του Οζ, όπου, πάνω και από τον πασίγνωστο Μάγο της, κυριαρχεί η ίδια η μαγεία του σινεμά. Ο σκηνοθέτης της θεαματικής τριλογίας του Spider-Man, Σαμ Ράιμι, τολμά να δώσει σάρκα και οστά στους φανταστικούς τόπους που περιγράφει στα βιβλία του ο L. Frank Baum και δημιουργεί ένα φαντασμαγορικό περιπετειώδες παραμύθι, με πρωταγωνιστή τον πολυτάλαντο Τζέιμς Φράνκο και τις πιο αιθέριες γυναικείες παρουσίες του Χόλιγουντ, τις Μίλα Κούνις, Μισέλ Γουίλιαμς και Ρέιτσελ Βάις. Απολαύστε το.

Κυριακή 29 Δεκεμβρίου
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ: ARGO
Φως στα γεγονότα…
Βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα και στις εμπειρίες του πρώην πράκτορα της CIA, Τόνι Μέντεζ, το πολιτικό θρίλερ «Επιχείρηση: Argo» αποτελεί το χρονολόγιο μιας επικίνδυνης αποστολής διάσωσης έξι Αμερικανών, που διαδραματίζεται στα παρασκήνια της κρίσης του Ιράν – μια αληθινή ιστορία που επί σειρά δεκαετιών δεν έφτανε στην κοινή γνώμη… Μάλιστα, αρχειακό υλικό τηλεοπτικών δελτίων ειδήσεων από τη συγκεκριμένη εποχή χρησιμοποιήθηκε σε όλη την ταινία, ενώ στους τίτλους αρχής χρησιμοποιείται
το παλιό λογότυπο της Warner Bros., που χρησιμοποιούσε το στούντιο από το 1972 μέχρι το 1984, αντανακλώντας έτσι τη χρονική περίοδο που διαδραματίζεται το φιλμ. Η ταινία ήταν υποψήφια για επτά Όσκαρ και πέντε Χρυσές Σφαίρες και τελικά απέσπασε τα Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας, Διασκευασμένου Σεναρίου και Μοντάζ και Χρυσές Σφαίρες Καλύτερης Δραματικής Ταινίας και Σκηνοθεσίας.
Παίζουν: Μπεν Άφλεκ, Άλαν Άρκιν, Μπράιαν Κράνστον, Τζον Γκούντμαν.

Αφεθείτε στη μαγεία, ακούστε την καρδιά σας, νιώστε την ένταση, ζήστε το cineσθημα στα κανάλια Novacinema.
Μόνο με 15€/μήνα για πάντα, για συνδρομητές Nova 3Play.
Μάθετε περισσότερα για τα κανάλια Novacinema, με μια επίσκεψη σήμερα κιόλας, σ' ένα Κατάστημα Forthnet ή στο nova.gr/novacinema



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v